Slatki mali "new in"


Ovih dana  mi je stiglo nešto stvarčica što sam naručila, nešto malo sam kupila, nisam potrošila puno novaca i ništa nije pretjerano skupo, pa sam sigurna da će se ovaj post najviše svidjeti curkama koje imaju ograničen budžet. Nisam zapravo planirala napisati post, ali rekoh možda se nekome nešto svidi i bude korisno, pa zašto da ne :)

Krenut ću odmah s najskupljom kupnjom, a to je svakako popularan Ben Nye Banana puder, o kojem sam čak i video snimila koliko sam bila uzbuđena što je stigao!!! Narudžbu sam podijelila s Ivanom, dečkovom sestričnom, pa je svaku puder izašao 75 kn. Naručila sam ga sa stranice www.makeupmania.com, iako je u to vrijeme bio dostupan i na Ebay-u, ali nekako nisam željela riskirati tu kupnju da mi ne bi poslali samljeven kukuruz ili nešto. To si mogu i doma napraviti :D Ja sam svoj dio prebacila u posudicu u kojoj sam dobila glinenu masku od Babushke. A nisam baš previše oduševljena puderom :( :( Još ga ne koristim dovoljno dugo da napišem recenziju, ali ono, meh, nisam impresionirana.



Potrošila sam kremu za tijelo pa sam uzela ovaj Balein kremasto-uljni losion, limited edition (ograničena proizvodnja), i baš je mmmmmmmmmm, divno miriši, dosta je hranjiv, možda čak i prehranjiv pa ga stavljam samo navečer prije spavanja. Joj, cijena :/ Bacila sam račun, ali tu je negdje oko 12, 13 kn?


Potrošila sam crni Eveline Celebrities eyeliner, ali sam ovaj put odlučila uzeti smeđu verziju. Znam da svi govore kako je smeđi loš, da je prerijedak, ali ja sam ga dobro promućkala i ostavio mi je lijepu pigmentiranu ujednačenu liniju na ruci (da, isprobala sam ga u trgovini, ali sam ga imala namjeru kupiti, i uzela sam taj primjerak koji sam otvarala). Nisam ga još isprobala na očima, ali ću svakako negdje već prijaviti dojmove :) (23 kn, Kozmo) I bila mi je super teta prodavačica u Kozmu, na blagajni mi je rekla "Jel' znate da je to smeđi?" hahahah :D Očito žene često kupe smeđi zabunom pa imaju problema. Žene, gledati naljepnicu što na njoj piše! I ono što sam primijetila odmah: smeđi eyeliner ima kuglicu za mućkanje, dok crni nema. Dakle, za smeđi je i predviđeno da ga se treba promućkati prije upotrebe!


Kad smo kod Eveline-a, na štandu sam vidjela da imaju i balzame, pa sam morala isprobati jer ja već dugi niz godina vodim ljubav s labelima, balzamima, melemima, i na usnama moram stalno nešto imati! To je bolest, znam! Plus jako fino miriši na višnje! Imaju još miris jagode i običan. Košta 10 kn.


Imam za prijaviti još dvije online kupnje. Prva je da sam si napokon kupila Ecotools set kistova za lice! Naručila sam ga na Ebay-u od prodavača s dobrom reputacijom, da se tako izrazim, i paketić je stigao za nešto manje od mjesec dana. Svjesna sam da ovo vjerojatno nisu originalni kistovi, no dosta su dobre kvalitete, mekani su i već sam ih oprala, nije im otpala niti jedna dlaka. Link s kojeg sam naručila je ovdje: link, a platila sam ih 3.54$, odnosno oko 20 kuna.


A jučer su mi stigle umjetne trepavice koje sam naručila s Buyincoins stranice. Ovako na prvu su mi predivne, moram ih isprobati pa da vidim kako se ponašaju na oku! Radi se o dosta gustim trepavicama od umjetnog materijala, a posebnost je da se dlačice produljuju prema vanjskom kutu oka. Vidjet ćete i sami na fotkama. U paketu je 10 trepavica, a sve skupa dođu samo 1.41$, odnosno oko 10 kn!!! Kako volim kupnju preko interneta!!! Evo vam i link.





Ovu preslaaaaatku gumicu za kosu za kupila za 10 kn u Importanne dućanu, u jednoj trgovinici. Inače je bila 30 kn (onak, halooooo, 30 kn za gumicu? i još će se gumica brzo i rastegnuti...) Ali za 10 kn je supač slatkač :D


Šlapice iz Offertissime za 20 kn hihihi :)


I šalice iz Offertissime, svaka 12 kn. Šalice su malo upitne kvalitete samo zato jer izgledaju ispucano na nekim mjestima, ali samo iznutra. Meh, preslatke su!!! :)




I srcaste šalice završavaju ovaj mali slatki new in post. Slatki zbog šlapica i šalica :Đ



54 comments

  1. I ja sam pre neki dan uzela braon lajner i obozavam gaaaa. Predivan je. Cetkice su mi divne a i terbavice. Jedva cekam recenziju banana pudera. Jako ga zelim pa me zanima sto ti nije super kao sto svi kazu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ga još isprobala ali baš sam htjela smeđi, nekako je decentniji od crnog! Aaaa držat ću te još malo na iglama za Bananu :D

      Delete
  2. I mene zanima recenzija banana pudera :) Ovaj Balein losion za tijelo nisam još vidjela, volim isprobati njihove LE proizvode. Šlapice su super. Jučer sam bila u Offertissimi i nisam ih vidjela, morat ću bolje gledati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni najgore kad mi neki LE bude super, i onda ga više ne bude i onda mrzim sve što je samo LE! Pogledaj tamo gdje drže šlapice :)

      Delete
  3. jedva čekam recenziju banane :) baš me zanima zakaj nisi oduševljena
    i da prijavljujem se kao još jedna usnomazalična ovisnica, rijetko kad izađem iz dućana bez nekog oblika balzama, čak me i muž u čudu pita ako ne uzmem koji da kaj mi ne treba novi LOL
    ovaj set kistića olfo Eccotools s ibeja imam i ja i čist mi je OK, pogotovo za te pare ;) A umjetne trepavice u životu nisam ni kupila ni stavila (a ima puuuno godina života iza mene) baš mi zastrašujuće djeluje to čeprkanje po očima s njima. plus kaj bi se stalno bojala da mi se ne odlijepe i padnu LOL

    zebra šlapice <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene baš zanima zakaj nisam hahahahha :D
      Ooooo da. U svakoj torbi labelo, kraj kreveta 3 labela pa da imam izbora više :D

      Joj sad si me sjetila kad sam na jednoj Novoj godini usred večeri skinula trepavice jer su se odlijepile. Ali u startu nisu bile dobro zaljepljene, tad sam tek krenula :D Izgledala sam grozno ostatak večeri jer sam s njima skinula i šminku ispod. Ali glavno da sam ih imala u ponoć :D

      Delete
  4. lijepo:) baš me zanima kakve su trepavice:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danas ću ih isprobati pa ću svakako negdje već napisati :D

      Delete
  5. zebraste slape <3 Imam ovu baleinu mazalicu i super mi je, cak bi mi pasalo i da je malo masnija, a miris mi je mmm, svaki put kada prodjem pored nje posnjofkam je ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šlape su zakon, ali malo mi je mrzlo za prste :D
      Daaa, ja se sinoć namazala i sad sam tak mekana :D

      Delete
  6. hhh eco tools kistoviiiiiiiiii :D a ja svoje kupila u kozmu za peteroduplo vise!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
  7. Šlapice :)) Joj moram i ja po Eveline tuš, a uvijek kad sam u Osijeku zaboravim, samo sam ja vjerna crnom :) Eco tools kistovi su meni baš, baš dobri, imam onaj set što se može kod nas kupiti već negdje 2 godine, super mi je. Jedino mi nije bio dobar kist za tekući puder, on mi se raspao vrlo brzo, nemam pojma zašto :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šlapice su hit! :D Imam i ja crni, tj. imala sam, ali sad sam baš htjela smeđi. Budem vjerojatno još i crni zela :D
      Baš me zanima kakvi će biti kistovi, za sad su se tijekom i nakon pranja pokazali super!

      Delete
  8. Već danima škicam Ecotools set u Kozmu, mislim da ću ga i kupiti za koji dan (da se nagradim za prvi tjedan faksa :Đ ) al sad mi je baš bed što si ne mogu naručit preko interneta :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš šteta, ušteda je značajna.. Ali tješi se s tim da ćeš kupiti originalan set ;)
      Jej bravo za prvi tjedan faxa!!

      Delete
  9. joj, ovaj eveline balzam sam i ja kupila lani radi mirisa, koji je wow. ali okus...ajme meni, odvratno nešto (a nije da sam ga jela s usana).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, moram reći da nisam baš zadovoljna kako hrani usne :/

      Delete
  10. Što se kistova tiče, baby kabuki izgleda skroz drugačije od moga, nekako je izduljen :/ ali ja volim njihove kistove, s tim da sam taj set platila oko 7 dolara. I šalice mi se sviđaju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A tvoj je oriđiđi pa je drugačiji. A možda sam naletjela na neki čudan set :D
      Šalice su <3

      Delete
  11. Ja sam kupila taj Balea losion na preporuku Marije sa Make Up Nereda i obožaaavam :D
    Te trepavice imam (i to dva različita tipa), ali ne možemo na zelenu granu zbog mojih malih očiju :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaaaa, super je losion!

      A trepke nemoj stavljat onda cijele, nego samo na vanjski dio :)

      Delete
  12. Joj šlapice su mi favoriti, totalno padam na takve stvarčice :D

    ReplyDelete
  13. Sve mi se sviđa,pogotovo kistovi :) Nikako da ih naručim,ja ih planiram uzeti sa iHerba, sa RT setom.
    Šlapice su prezakon,kao i gumica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja planiram RT set jednog dana, i još neke s Buyincoins, joooooj, svašta bih ja! :)
      Ajd da je netko i gumicu primjetio hihi :) Hvala!

      Delete
  14. kakva ćeš tek mačka bit s tim trepuškama... ajmeeee :D
    slatke su ti stvarčice,naročito šalice i šlape ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bit ću mrnjau, samo ako ih uspijem zalijepiti kak spada :D

      Delete
  15. Imam ove kistiće već više od godine dana, stalno ih koristim, perem, i još uvijek su ko novi. Samo što je štvoj kabuki nekako više duguljasti, moj je s kraćim dlačicama i nekako mi se čini gušći..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad kad sam ja uzela kopiju kopije, ali ako i jesam, nema veze, čine mi se OK kistići..

      Delete
  16. Preeeslatki new in <3<3

    Posebno ove papuče i šalice, a i kozmetika ti je divna. Koliko trepavica, a tvoje su krasne :)

    ReplyDelete
  17. Meni su ove šalice preslatke :D Imam taj fejk ecotools set kistica i meni je super. Zapravo mi je taj najveći kistić jedan od najdražih za nanošenje rumenila :D I složila bih se s Mirnom i meni je taj baby kabuki nešto manji, kraće su mi dlačice, hm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni, i meni :D
      A očito sam stvarno naručila neki fejk fejkersi set, ali za 20 kn sam to i očekivala :D Ma bit će dobar i tako dugi :))

      Delete
  18. Ovaj Balea losion je jedan od rijetkih Balea koji odgovaraju za suhu kožu. Miris mi je bio dosadio ali kako zima dolazi vraćam mu se :) Šolje su preslatke, a ja ne mogu koristiti ružnu šolju i nikad nisam mogla učiti iz ružne sveske xD tako da to uvijek primijetim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je, zato sam ga i uzela, jer je uljni pa sam i mislila da će fino nahraniti kožu :)
      Daaaaaaa, ista sam takva, mora mi sve biti lijepo, lijepih boja :D

      Delete
  19. Kakva vojska trepavica :D
    I ja sam nedavno kupila ovaj uljni losion. Baš je "ukusan" :-Đ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, baš vojska :D A ja sam general, ha!
      Super je losion, moram uzeti još koji!

      Delete
  20. I ja imam čajniz trepavice i nisu loše, samo što mi je ovo druga tura (prve su bile preguste za mene). :) Super noviteti, video sam već pogledala, a Evelin Celebrities tuš sam valjda kupila već 5 puta. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam tri paketića trepavica, s tim da ih tako rijetko stavljam da se uopće ne troše. Još se može jedan par više puta upotrijebiti, tako da mi traju i traju :D
      Tuš je zakon i točka. :D

      Delete
  21. jao, kupila sam na ljeto ovaj Eveline balzam, isprobala ga triput i bacila u smeće :/ super miriši, ali okus je ogavan, uljast je i ne upija se uopće u usne... i još piše da ima spf, da bi kasnije pogledala sastojke i vidjela da ima zaštitu samo za UVB zrake, a za UVA ništa... totalno me razočarao.

    iskreno se nadam da će tebi biti bolji :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije mi bolji nimalo. Sve što kažeš stoji, osim da se meni čini da se upije u usne, ili na neki drugi način jednostavno nestane s usana i ne ostavi ih uopće nahranjenima. Tako da me razočarao, ali ajd kao 10 kn je pa OK. A da, i svidjelo mi se jako što ima faktor zaštitni, ali eto, nije potpun. Meh.

      Delete
  22. p.s. imam te "ecotools" kistove s ebaya, fejk su, ali su super, odlične kvalitete i koristila sam ih cijelo ljeto =) kupila sam ih da nosim na more, jer su manji, (uzela sam i onaj set za oči) i sad samo njih koristim otkako sam se vratila xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ak su fejk ovako dobri, što će nam oriđiđi :p Ja svoje nisam još isprobala, samo ovaj veći za rumenilo, i super je. Tako da sam zadovoljna. E da, i za korektor je čist ok.

      Delete
  23. super novitetici :) eveline lajner je najbolja stvar na svetu ikad! i gde si zaboga nasla ovaj balea losion !? to mi je omiljeni a sve se plasim da ga nece vratiti sada na zimu jer je jos prosle zime drugi put bio LE :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx :)
      U DM-u hehe :) Ma bit će ga valjda i kod tebe opet, i ovaj put kupi da imaš u zalihama :))

      Delete
  24. jao,što mi radiš :D sad ću morati do offertissime po papuče,a poželjela sam i ovaj balein losion. ecotools kistove imam i jako ih volim,super su!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma samo su 20 kn, a ako te tješi, čine se stvarno OK kvalitete!

      Delete
  25. Kukuruz u prahu! ahahahahahahahahahahahaha!!!!! :D Još ga nisam testirala, a ni ne mogu ovako slinava... Al za koji dan ću! Šlape su mi ekstra!!! Za umrit od smija! :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda da ga skuham? :D Ma možda mi se promijeni mišljenje ipak :p N
      OJ! Nemoj mi se smijati šlapama!! :D

      Delete
  26. Nazdravlje, Hvala, Pardon, haahah, legendarna si i preslatka!!!
    baš me zanimaju konačni utisci za puder, jer ga ja imam i šta
    znam, ja sam zadovoljna, ali ga najmanje koristim za fiksiranje
    korektora, ja njime fiksiram tečnu podlogu uglavnom i bude ok.
    hahah, da ti ipak nije stigao kukuruz :DDDD
    imaš trepavica ovih za 3 života :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, pa moram samu sebe hehe :D
      A ja ga isto koristim za cijelo lice, pa sam nezadovoljna koliko dugo drži sjaj pod kontrolom, ali ajd, nije mu to ni funkcija. Valjda.
      Ma neeee, samo za 3 godine života :D

      Delete
  27. Kistovi djeluju odlično... i Balea i Eveline isto :)) A šalice su stvarno neodoljive!

    ReplyDelete
  28. Like na kistove. Ecotoolsu su mi uvjiek bili ok.

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top