Liebster nagradice (trljam ručice)

Blogosfera je jučer apsolutno poooooludjela i zazujala kao košnica i zatreperila kao namreškana voda, a sve zbog Liebster nagrada. Za to krivim Dear Skin koja je primila nagradicu, nominirala cure i onda je internet eksplodirao :D Ja sam došla navečer, upalila SVOJ LAPTOP (da da, opet radi) i bum, ostala u šoku s nagradicama, ali i sa brojem nagradica koje sam ja primila. Deset. Deset :D
Ne mogu biti sretnija! Ajd dati ću koju i Murkiju (uopće ne  živim u zabludi da tu dolazite samo zbog mog bloga :D), osobito jer sam presretna što se vratio doma nakon 2-dnevnog izleta. Do sad mi ga je bilo žao, ali poslije ovog straha mislim da će vajčeka reći bye bye :p
Pošto sam sinoć bila preumorna i imala sam loš dan, samo sam željela ležati u krevetu i gledati 30Rock. Nisam imala snage pisati post, pa ga pišem eto first thing in the morning! S tim da mi je jutro počelo rano s jako bolnim početkom "onih dana" (too much information?).




Ali da krenem na Liebstera. Ovo nije prvi put da sam dobila nominaciju, tijekom blogodanja sam dobila tri i stavila sam sličice na desnu traku blogu i kad se klikne na sličicu, odvest će vas na blog curke koja me je nominirala. No ovaj put ću ipak sastaviti post i odraditi pravila po svim točkama. A pravila su sljedeća:

1) Nominira se blog koji ima manje od 200 sljedbenika
2) Bloger koji primi nagradicu bi trebao napisati 11 random činjenica o sebi
3) Nominirati 11 blogera
4) Ne može se nominirati osoba koja je tebe nominirala
5) Obavijestiti nominirane

Hah, ipak neću odraditi pravila po svim točkama, jer bi post bio stvarno predugačak da pišem 11 random činjenica o sebi. To možete čitati ovdje na Glitter tagu. Prvo sam razmišljala da neću odgovarati baš na svako pitanje, jer kome će se čitati tako dugi post, ali baš hoću!! Baš me briga ako ga nitko ni ne pročita, glavno da cure koje su me nominirale i koje su se potrudile sastaviti pitanja, na njih dobiju i odgovore. A ako vas ne zanimaju pitanja/odgovori, skrolajte dolje i pogledajte jesam li vas nominirala :)

Pa da krenem s blogericama koje su me nominirale i s odgovorima na pitanja (pauza: idem staviti vodu za kavu). Prvo zahvaljujem tajnog agentici/blogerici beautyandbrains007hr. Ona ne objavljuje postove baš često, ali zato kad ga objavi, vrijedan je čitanja. Na žalost, zato mi ponekad i promakne neki post, osobito jer nema Facebook page (ovim putem ju nukam da ju napravi, tek toliko da MENI ne promakne novi post :D) (već je zakuhala voda, dafaq)


1. Kako ste odabrali ime za blog i je li vam dugo trebalo?
Jao, ime mog bloga. Bolna točka :D Pa kad sam pokrenula blog na blogger.com (prije sam imala jedan na blog.hr) mi je trebalo novo ime (staro je bilo Pretty Monster, još gore :D), a dečko me stalno zvao "girly girl" i to je bilo to. Sad mi je žao što nisam bila kreativnija.

2. Znaju li ljudi iz vaše blizine da pišete blog i ako da, što misle o tome?
Znaju, i zbog toga mi zna ponekad biti žao. Ponekad bih voljela da je to ipak ostalo u tajnosti. No uglavnom imaju pozitivno mišljenje. Osim mame, ona misli da je to gubitak vremena :D


3. Imate li sugovornike koji dijele vašu ljubav prema kozmetici izvan blogosfere (preparativnoj ili dekorativnoj)?

Baš i ne! Moje frendice nisu pretjerano zainteresirane, i zato uživam u ovom beauty svijetu.

4. Koji su vaši drugi interesi osim uživanja u svim beauty stvarčicama?
Trenutno, diplomski radovi. Trn u peti. Osim toga i bloga, ne događa mi se u životu ništa posebno. Voljela bih trenirati nešto, ali život mi je on hold dok ne diplomiram.

5. Idealan odmor? Skijanje ili lješkarenje na plaži?
Plaža! Ne znam skijati i vjerojatno nikad neću ni naučiti.

6. Što morate učiniti za vrijeme života? Ali ono....baš moram probati?
E tu moram malo razmisliti... Možda malo prizemno, ali baš si moram jednom dovesti tijelo do savršenstva, tako da nemam nikakve zamjerke i budem sretna u njemu. Sretna i zdrava.

7. Zaželite li želju kada vidite da pada zvijezda ili se primite za gumb kada prođe dimnjačar?
Dimnjačara vidim jednom godišnje i uvijek sam u trenirci, pa nikad nemam gumb! I nisam već dugo vidjela padalicu.. Ali kao mala sam uvijek zaželjela želju.

8. Jeste li uredni u smislu- sve po špagi, ili više volite kreativni nered?
Neuredna sam, ali čak ne ni na kreativan način. Jednostavno neuredna. Šmrc.

9. Vjerujete li u ljubav?
Dja. Ne mora to biti ljubavnička ljubav, ali ljubav definitivno postoji.

10. Hoćete li pisati blog za deset godina?
Nadam se. Možda ne ove tematike, ali bilo bi lijepo imati 10 godina Tjedana u slikama.

11. Je li vas razveselila Liebster nagrada?
Neizmjerno :)




Sljedeća draga curka koje me nominirala je Mell s bloga Mell's corner ili It Is Not Just Makeup. Mell je nova u blogosvijetu, ali već nas je osvojila svojim postovima. Kod nje možete pronaći jako dobre i lijepo artikulirane savjete o borbi sa seboreičnim dermatitisom, a Mell me je oduševila jer je ona sama sebe ozdravila (haha, ja baš nisam nešto artikulirana :D). Sama je potražila lijekove u vidu ulja i drugih preparativnih proizvoda, a nije se oslanjala na dermatologe koji uvijek guraju proizvođače s kojima su sklopili ugovor.


  1. Kada bi se doživotno morala odreći jednog kozmetičkog komada koji bi to bio i zašto? - Sad moram smisliti nešto što uopće ne koristim tako da mi ne bude teško :D - korektor za podočnjake, još mi ne treba što ne znači da će mi trebati, ali trenutno mogu živjeti bez njega.
  2. Baviš li se volontiranjem? - nažalost, ne. Ali bila sam jednu godinu Big Sister brucošicama na anglistici i želim vjerovati da sam im malo pomogla savjetima na početku njihovog faxa. A voljela bih volontirati i pomagati životinjama, tipa biti teta čuvalica mica macama, ali nemam uvjete za to.
  3. Bez kojeg komada kozmetike ne bi mogla živjeti? - bez pudera. Mogu ja otići u trgovinu bez njega, ali na fax, van, a-a. Lice mi je koma.
  4. Imaš li averziju prema nekim brendovima kozmetike? - da, skupim, jer si ih ne mogu priuštiti :D
  5. Koji ti je najdraži preparativni komad kozmetike? - hidratantna krema za lice. Lice bi mi umrlo bez nje.
  6. Jesi li kreativna? - kako u kojem polju. Ne znam crtati, slikati, pjevati, ali znam se zaigrati s noktima i odjećom (jednom je frend opisao moj outfit ovako: ukrajinska prostitutka haha)
  7. Suknja ili hlače? - hlače za svaki dan, ali volim se srediti. Fali mi dobrih suknja u garderobi koje bih mogla nositi svaki dan.
  8. Kada bi mogla živjeti u drugoj zemlji koja bi to bila i zašto? - SAD, jer želim iskusiti taj američki san.
  9. Smatraš li da cijena uvjetuje kvalitetu? - da, nažalost.
  10. Vjeruješ li u sudbinu? - ponekad da, kad se neke stvari ne mogu drugačije objasniti.
  11. Imaš li životne uzore? - da, cure mojih godina koje su postigle puno više od mene!

Nagradicu mi je podijelila i Tamelie s bloga Make up and stuff my Tamelie. Ako ništa drugo osvojila me time što je veliki fan Harryja Pottera, a to sve govori o njoj! My kind of girl! Također nova blogerica u našem malom svijetu, koji postaje sve veći! Piše zanimljivo i recenzije koje radi su detaljne, popraćene dobrim fotkama i želim joj da piše još dugo, dugo!

1. Najdraži gel za tuširanje? - Baleini gelovi! Obožavam, cijenom i mirisom!
2. Bez koja tri proizvoda ne možeš - dekorativni i preparativni? Uf. Dekorativni: puder, maskara, rumenilo. Preparativni: umivalica, krema za lice, krema za tijelo.
3. Što misliš o umjetnim trepavicama, koristiš li ih? - Obožavam!!! Ne nosim ih svaki dan, samo za posebne prilike. Još usavršavam stavljanje, i voljela bih imati svakave.
4. Jedna stvar s wishliste koju bi jako htjela imati. - Dobar primer za lice.
5. Koja je najveća svota novaca koju si dala na neku kozmetiku? - To bi bile skupe kreme i umivalice za lice koje sam dobivala na preporuku dermatologa, a koje mi nisu nimalo pomogle.
6. Najdraži odjevni predmet? - Moja breskvasta bundica!!!
7. Najdraža blogerica. - Uf. Nema šanse, ne mogu niti jednu izdvojiti. Sve ste mi genijalne! Ali najviše volim recenzije iz kojih možeš iščitati i malo osobnosti osobe iza njih, a ne samo "cijena gramaža lala".
8. Pratiš li serije, ako da, koje? - Hah, pratim li serije :D HIMYM, Modern Family, Supernatural, 30Rock, Big Bang Theory, Game of Thrones, The Walking Dead, True Blood, New Girl, Vampire Diaries, Carrie's Diaries, i to je samo ovako, ima ih još puno.
9. Koliko dugo već imaš blog i zašto si ga uopće počela pisati? - Više od godinu dana, s tim da sam prvo pisala na blog.hr, pa se prebacila ovamo. Ovaj još nema godinu dana. Iskreno, više se ni ne sjećam. Sviđala mi se ideja da imam nešto svoje na internetu. I onda sam se navukla.
10. Gdje se vidiš u budućnosti? - Ne mam pojma! U Zagrebu. Na putovanjima. Ali bit će to jedan običan život ispunjen malim stvarima :)
11. Što uopće misliš o ovim tag postovima? - Mislim da su super i odlični za saznati više o curama koje stoje iza svojih nickova.

(i sad mi se laptop ugasio i premrla sam da je post nestao, ali tu je, yes!)


Sljedeća me nominirala draga Leclaire s bloga Pudrijere! Pa pogledajte molim vas samo ime njezinog bloga, preslatko je i presmiješno. Kao i svi njezini postovi. Sve što piše napiše s duhom i humorom, i njezine postove svakako morate čitati i pratiti!

1. Gde želiš da putuješ? - Na Zapad. Nekako me više privlače zemlje zapadne Europe (Francuska, Engleska, Španjolska, Švedska), SAD, Kanada, a manje Japan, Indija, itd. Ne znam zašto. Ali voljela bih posjetiti i Beograd. I Istanbul. U Sarajevu sam već bila i prekrasan je grad.
2. Šta si u horoskopu? - Bikonja :D
3. Šta najviše gledaš na TV-u? - Reprize humorističnih serija. Dnevnik i vijesti samo kad me dečko natjera.
4. Da li si jutarnja osoba tj. da li si vesela od samog jutra? - Jesam. Treba mi malo da se dobijem ujutro, ali da, nisam mrgud. Kad sam živjela s frendicama, uvijek bih ujutro pjevušila. I onda sam dobila zabranu haha :D
5. Koliko jezika govoriš? - Samo dva, materinji i engleski. Francuski mi je velika želja, osobito jer ne mogu reći "r" pa bih bila savršena :)
6. Zašto si odlučila da bloguješ? - Jer sam željela kutak samo za sebe na internetu. Nisam mogla ni zamisliti da ću toliko zavoljeti bloganje.
7. Koji je tvoj omiljeni parfem? - Diesel "Loverdose" koji sam dobila na Beauty Blog Dayu. Taj parfem je totalno ja!
8. Koja ti je omiljena mazalica za usne? - Sve vrste labela, ali kad su mi usne u lošem stanju (što je rijetko jer su uvijek namaljane) okrenut ću se plavom Labellu Classic.
9. Koja je prva stvar koju si kupila/dobila, a tiče se dekorativne kozmetike? - Kad sam bila curica nekakvu paleticu sa šminkom za, curice, jel' :D
10. Koji kozmetički proizvod očajnički želiš, a znaš da ga ne možeš imati? - Nešto od MAC-a. Mogu ja to naručiti lala, ali neću tako skoro.
11. Koja ti je omiljena životinja? - Pa Murki naravno :D Ali all time, moji peseki Lea i Tea koje sam imala kao klinka, i koje jako volim, i još uvijek mi se zasuze oči kad ih se sjetim. One su valjda bile ljubav mog života. Životinjska, jel'. A kvragu, evo zasuzile mi se oči!




Evo i moje Sare Nyx s bloga Make Up My Day. Ona redovito svojim postovima make up-a moj dan. Prekrasne fotografije, zanimljiv tekst, odlični proizvodi i recenzije, a da se spominjem da uvijek ostavi fora komentare koje uživam čitati :) Jedino što me nekad zeza dizajn njezinog bloga pa ne mogu ostaviti komentar. 


1.Kada je započela tvoja ljubav prema kozmetici? - Vjerovali ili ne, prije godinu dana, kad sam se navukla na ovaj beauty svijet. Da, sve vi ste zaslužne za moje sve veće znanje, ali i ljubav!
2.Kako si došla na ideju pisanja beauty bloga i imaš li podršku u tome što radiš? - Imam podršku, a ideja je došla jer sam željela imati nešto svoje, nešto što mogu skrolati, smijati se sama sebi, uživati, pisati i fotografirati, jer to jako volim.
3.Kada ideš u shopping kozmetike radiš li WL ili kupuješ sve s reda što ti se svidi/učini zanimljivim? - Imam popis onoga što mi treba, ali redovito završim s onim što mi treba, ali nisam znala da mi treba dok to nisam vidjela :D
4.Nabroji jednu stvar od kozmetike koju upravo sada želiš sebi priuštiti. - Novo rumenilo!
5.Kada uđeš u drogeriju/parfumeriju i vidiš da je izašla nova LE kolekcija nekog brenda, isprobaš li proizvod prije kupnje? - Nažalost, ja sam impulzivan kupac. Ako vidim nešto što mi se sviđa, ne mogu se suzdržati i pričekati da pročitam neku recenziju.
6.Koji je bio najbolji, a koji najgori "izgovor“ koji si dobila kada si pitala za neki tester da proizvod isprobaš kod kuće? - Moram priznati da ne pitam za testere nikad. Ali počet ću!!!
7.Voliš li ljeto, more, sunce, plažu i koristiš li spf zaštitu? Da, obožavam!!! Ne bih zamijenila plažu i more i kupanje nikad. Koristim, jer sam white whale koji lako pocrveni :D
8.Koji kozmetički proizvod najviše voliš dobiti na poklon? - Sjenila i lakove za nokte.
9.Kada ideš na put, što nosiš sa sobom od preparative, a što od dekorative? - Od preparative klasično što mi treba za njegu lica i tijela, a od šminke osnove: puder, maskaru, eyeliner, i ruž. Ali na kraju hodam okolo bez šminke, jadna li sam od lijenosti.
10.Da li postoji neki brend preparative ili dekorative koji bi htjela probati, a nije ti dostupan? - MAC MAC MAC!
11.Jesi li ruž ili sjajilo za usne tip? - Ipak sam tip za ruž. Makar nosim i jedno i drugo.


OK, sad polako mislim da nisam normalna što odgovaram na sva pitanja :D Idemo dalje!


Danira s bloga Purple Glow. Sad ću zvučati jako staro :D, ali malo sam se pronašla u njezinom blogu. I nju muči nedostatak dobrog fotića, baš kao i mene do prije 4 mjeseca. Danira, želim ti da ga što prije kupiš/dobiješ!! Ali ti nedostatak dobrih fotaka nadomjestiš dobrim textom i užitaj je čitati te! Keep it up! 

1. Šta ti je draže štikle ili patike? - Pošto sam visoka i kad nosim visoku petu izgledam kao Madame Maxime, patike.
2. Šta nosiš svaki dan u torbi? - Novčanik (ako gane zaboravim negdje, kao jučer :Đ), bocu vode, ogledalce, mobitel, ključeve, labelo.
3. Piješ li dnevno preporučenu količinu vode? - Da!!! Kako kad :p
4.Trošiš li više novca na kozmetiku ili odjeću? - Trenutno, ni na što :/ 
5. Razgovaraš li sa svojim kućnim ljubimcem, naravno ako ga imaš? - Da, u smislu "Au Murki, pusti me", "Prasac jedan slatki" i tak. Moja mama priča s njim puno više :D Ali zato ga volim zagrliti i stisnuti i onda on kaže "upf" :)
6. Koliko dnevno provedeš za računarom? - Previše. Ponekad cijeli dan.
7. Znaš li plivati? - Da! Tek sam prošle godine naučila otvarati oči pod vodom :D
8. Koji ti je omiljeni gel za tuširanje? - Baleini gelovi uistinu divno miriše, a jako su jeftini. Zato kažem: Balea! Nisam dugo kupila neki drugi.
10.Koje su ti boje oči? - Smeđe.
11. Šta misliš o nogometu? - Hejtam Ligu prvaka jer onda dečko gleda tekme i nema vremena za mene :D


I došla je na red jedna svjetska putnica :D Naša 'Rvatca trenutno je u Berlinu, i kako mi se čini, mogla bi tamo i ostati :D A Girl in Berlin sam počela pratiti čim je pokrenula blog, dok je još pisala o tome kako ide u taj prekrasan grad, i sjećam se da sam poslala link frendici: u vidi, ide u Berlin, bit će zanimljiv blog. I nisam se prevarila ;) Ona je pripremila pitanja na temelju kojih će nam napraviti psihološke profile :D

1. Ruž ili sjajilo? - Ruž
2. Dior ili Chanel? - Chanel
3. Knjiga ili film? - Knjiga
4. Crna ili crvena? - Crvena
5. Ljubav ili strast? - Ne može jedno bez drugog!
6. Štikle ili balerinke? - Balerinke
7. Traperice ili suknja? - Trapke
8. Ludi tulum ili večera uz svijeće? - Večera uz svijeće
9. Zgodan frajer ili pametan frajer? - Ne  može oboje?
10. Kino ili kazalište? - Kino
11. Knjiga ili glazba? - Knjiga


Došla je na red jedna romantičarka koja živi u oblacima: Dunja u oblacima. Ona misli da mi može preoteti Roberta Downeyja Juniora, ali ja joj neću dati!! He! Mine! :p No šalu stavljam na stranu. Ako volite Avengere, svakako pogledajte make up lookove koje je Dunja njima u čast napravila, i to Hulka i Black Widow. Prekrasno nešto!

1. Najdraži brand dekorativne kozmetike ? - Def Essence, cijenom najpristupačniji a kvalitetom zadovoljavajući.
2. Da možeš imati samo jednu stvar u torbici, bez koje ne možeš - Koja bi to bila ? - Labelo!
3. Koja ti je najdraža boja kose ? - Tvoja gingerico sretnice posebna!!
4. Najdraža blogerica ? - Stvarno, ali stvarno, bez zezanja, ne mogu izdvojiti niti jednu.
5. Blogerica koju si tek otkrila ? - Posljednja bi bila Marijana s bloga Facelook. I to danas!
6. Idealni date ? - Ma Man, kokice, film/serija.
7. Najdraža boja ? - Trenutno sam sva u plavom.
8. Ruž ili sjajilo ? - Ruž.
9. Knjiga ili film ? - Knjiga.
10. Proizvod koji te razočarao ? - Alverde tekuće rumenilo.
11. Da ti ja mogu ostvariti jednu želju, koja bi to bila ? :) - Daj mi mog Iron Mana!!!


I još mi je ostala jedna blogerica. Ona je oštra, ona voli ruževe, ona je Lipstick's Blade. Još jedna u nizu blogerica koja piše sjajne recenzije, vidi se da stvarno voli to što radi a radi to super! I njezin dizajn bloga me zna nekad zezati, ali onda samo odem na home page pa opet kliknem na post koji želim čitati.

1. Najdraži ruž? - Trenutno obožavam Avon Perfect Kiss u nijansi Berry Smooch
2. Životna želja? - Živjeti život bez žaljenja. Najviše se bojim da ću jednog dana žaliti zbog nečega. So far so good.
3. Najdraži proizvodi od dekorative? - Upravo spomenuti ruž.
4. Koliko imaš godina? - Još malo dvajstsedam :o
5. Kakve postove najviše voliš čitati? - Svakakve! Kad čitam samo o šminki, dođe mi do zasićenja. Zato pratim svakave blogove, i fashion i lifestyle, sve.
6. Navedi 3 najdraže blogerice. - Neee moooguuuuuu!!
7. Dekorativa ili preparativa? - Preparativa, jer bez nje ni dekorativa neće dobro izgledati.
8. Idelan tip muškarca bio bi... - Moj dečko!!! :p
9. Najdraža knjiga? - Serijal Harry Potter. Da, mrtva sam ozbiljna.
10. Gdje se vidiš za godinu dana? - S diplomama u ruci i na poslu!
11. Kad ćemo na kavu? :D - Kad dođeš u Zagreb :))))


I dok sam pisala ovaj post dobila sam još jednu nagradicu, od Marijane s bloga Facelook. Marijana mi je ovih dana ostavila komentar na blogu, ali nisam imala vremena proštudirati njezin blog, no sad me oduševila postom s Liebster nagradicom!! Genijalna je, pročitajte! Mojih je godina, što mi se mnogo sviđa, mi 86.-o moramo se držati skupa :D, voli piti šampon i sol za kupanje haha, i očito dijeli ljubav prema R.D. Junioru! Dečko je moj, e!! I upravo sam shvatila da je zaboravila staviti 11 pitanja i klikćem od sreće hehehhehehe :) Nemrem više, e. Oči mi se mute, stara sam ja već!

A SAD NAPOKON MOJE NOMINACIJE!!! 

Ja bih najradije malo varala i nominirala više od 11 blogova, ali ajde neću. Makar bih mogla nominirati valjda najmanje 30!

* Matea s bloga SmileSnapSparkle - ona je profi fotograf što garantira prekrasne fotografije, a njezin blog je blog osobnog stila. A njezin stil mi je odličan i guštam čitajući njezine postove! Ima 201 pratioca, ali pf, još ću je progurati

* Sanela s bloga Story of My Life - voljela bih da češće objavljuje postove, a njezin nail art je besprijekoran!

* Marisha s bloga ONAlove - i ona bi mogla češće postati ccc, ali ima puno posla na faxu a nedavno je nabavila malo štene, pa vjerujem da nema vremena :) I radi preslatke naušnice koje sam upravo ja osvojila :))

* Marinica s bloga Mala ljetna radionica - ne idite na njezin blog gladni jer ćete biti još gladniji! Prava spretna kuharica, ali nisam zaboravila da mi duguje post o svojoj kolekciji lakova :D

* Anita s bloga Svakodnevna inspiracija za djevojke s oblinama - piše duhovite postove, radi LOTD postove, DIY postove, a ima mala i stila :) E da, i ludo je fotogenična!

* Glitter Girl koja piše na Faith, Trust and a Little Pixie Dust  - ne znam kako se nisam ja sjetila uzeti taj nick :D Ova cura je zaslužna za to što sam se navukla na 30Rock, a piše sjajne, produhovljene postove, i često ćete kod nje pročitati nešto i zamisliti se. Također odlične preporuke glazbe, filmova, serija, itd.

* Curka pod nickom "12", a piše na blogu krasnog imena Gold Dust. Recenzije su joj temeljite, zanimljive, a nova je u blogosferi i svi joj trebamo pružiti podršku. Sve je jasno kad voli Murkija :)

* Lenka, Dalmatinka u Zagrebu koja piše na Lenkina šminkaonica. Inače profesionalna vizažistica, piše stručne i zanimljive recenzije. Ako ne znate za nju, trebali biste :)

* Sara, cura s ludim vještinama i vještim prstima, svoje fimo figurice nam redovito pokazuje na blogu Sarina tvornica. Bude mi radila čovječuljke za tortu jednog dana kad se budem udavala :D

* Prasence s bloga Oink if you Love OPI. Kod nje sam osvojila svoj prvi OPI lak, a oduševila me kad je poslala hranu i za Murkija. Jako pažljivo od nje! Na njezinom blogu možete pronaći OPI lakove, s prekrasnim swatchevima i na njegovanim noktima. Bjutiful!

* Alexandra koja se krije iza bloga Nix'y Cutie Pies - s njom sam se mnogo družila na Beauty Blog Dayu, i mogu vam potvrditi da je stvarno Cutie Pie :) Ne objavljuje često, ali kad objavi post, lijepo ga je pročitati i pogledati. Check her out!

Cure, 11 pitanja za vas odaberite kod cura koje su meni postavile, sva su sjajna. Evo zapravo, napravit ću ja jedan odabir najboljih:

1. Najdraža knjiga?

2. Proizvod koji te razočarao?

3. Ljubav ili strast?

4. Nabroji jednu stvar od kozmetike koju upravo sada želiš sebi priuštiti.

5. Kako ste odabrali ime za blog i je li vam dugo trebalo?

6. Životna želja?

7. Trošiš li više novca na kozmetiku ili odjeću?

8. Razgovaraš li sa svojim kućnim ljubimcem, naravno ako ga imaš?

9. Što misliš o umjetnim trepavicama, koristiš li ih?

10. Najdraži odjevni predmet?

11. Što misliš, da damo kastrirati Murkija ili da živi punim plućima mačji život, koliko god kratak bio?

I to je to! Aaaaaaaaaaa ne mogu vjerovati! Već dva sata pišem ovaj post, u međuvremenu sam i sendvič pojela :) Ali drago mi je što sam odradila jedan ovako masivan post! I ne mogu vjerovati koliko sam nagradica dobila i svima hvala!! Ima vas još hrpa kojima bih dala nagradicu, ali ne mogu više fizički tipkati :o Sve vas volim!

Evo da malo razbijem monotoniju, ovo je make up look s kojim sam se prijavila za natječaj kod Sara's Magical World, koja ima više od 300 pratioca pa joj nisam mogla dati nagradicu..


Idem se onesvijestiti pod tušem :D :*



47 comments

  1. Hahaha, a jesi me nasmijala :D i da, ne vjerujem da ti je 27 :O mislila sam da si mlađa :P (shvati to kao kompliment). A što se dizajna tiče, ništa, moraš mi pomoći napraviti novi jer ja ne znam napraviti sama, samo znam staviti predloške :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako to shvaćam kao kompliment :D Mogu ti pomoći s dizajnom, samo viči :)

      Delete
  2. Jao, pa ti si super, svima si odgovorila, jako pazljivo od tebe :-) I ja kad oduzim s postom, nanesem sebi svasta kraj laptopa pa tamanim-jedem, pijem.. :-)Mene isto neki nominovali, ali ja imam preko 200 pa se jos kontam da li da pisem i ne znam koga bih nominovala, kad su svi vec nominovani, svi smo mi ko neko malo blogoselo, svi se pratimo medjusobno:-D Za Murkija,joooj s jedne strane meni bi bilo zao sjecnuti mu izvor problema, jest da je izvor problema, ali onda Murki vise ne bi bio Murki,a s druge strane, tako ce biti mirniji i poziviti duze

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali sam skoro otegnula papke odgovarajući :)) I ja sam te htjela nominirati ali sam vidjela da imaš više od 200, pa rekoh ajd da slijedim pravila all the way..
      A točno to što si napisala i mene sve muči! Ali bilo bi mi jako žao da nestane u tim svojim lutanjima, ili da oboli :(

      Delete
  3. Kako si ti popularn :P Bas je fino sto si odgovorila na sva pitanja! Jel' bre kad ti pada rodjendan? Pitam jer sam i ja bikonja! Zivele kravice! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si vidjela, ha, kao da sam cheerleaderica :p
      8.5. Tebi? Jep, rogonje :D

      Delete
    2. 21. 5. To ti je kao granica bik blizanac, ali ja se proglasavam za bika, hvala. :) <3

      Delete
  4. Hahahah, ludo jedna, uvijek me nasmiješ :D A za sve je kriva Dear skin :) Nadam se da si se već do sada fino otuširala i nastavila čitati naše utiske i komentare s novim adapterom za laptop :D
    Super su ti odgovori, saznala sam nešto novo o tebi, da imamo dosta toga zajedničkog, a i tu smo negdje po godinama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme ne mogu vjerovati da si čitala cijeli post :D Adapter još radi, a ja opet trebam pod tuš haha :))

      Delete
  5. Fenomenalno. Koliki post :))) I na sve si temeljno odgovorila. Juce je svaki drugi post koji mi je izasao bio Liebster nagrada. Malo smo jedne drugima hvalile blogove. :) A sve mi se cini da ce i danas ovakvi postovi biti brojni. Neka neka valja se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, malo smo posvetile cijeli dan blogovima hehe :) Moramo tako barem jednom mjesečno :D

      Delete
  6. Divna si <3 uživala sam u odgovorima i super ti je look!

    Hvala ti na nominaciji :*

    ReplyDelete
  7. Ajme hvala ti na divnim riječima <3
    Stvarno si draga i baš volim tvoje postove i stil pisanja jer me uvijek nasmiješ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ništa, sve o zaslugama :)
      Hihi tenkju :)

      Delete
  8. u hebote koliki post! pa koliko si ovo nagrada i pitanja dobila? Ajde,mene si ovog puta preskočila,ja sam samo 3x bila dobila nagradu,post je na blogu :)

    ReplyDelete
  9. LIEBSTER 4 YOU :)
    http://ggirrrl.blogspot.com/2013/04/liebster-thank-you-very-much.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa tko bi to rekao, ekšli si ga napravila :D

      Delete
  10. Svaka čast na trudu. Mene si dobro nasmijala s dimnjačarem i trenirkom, a i mamin stav mi je ono- totalno je mogu zamisliti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa kad se nikad ne najavi, da znam da dolazi već bi nešto s gumbima obukla :D A mame :D

      Delete
  11. Odličaaaan post! Nasmijala si me totalno :D
    + tak mi je dobro što si odgovorila na sva pitanja i predstavila blogove koji su te nominirali, dala si nam malo besplatne reklame :)
    I još kad si nominirala, napisala si koga nominiraš ukratko, a ne samo ostavila link, kao mi svi ostali lijeni ljudi :)

    Harry Potter <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harry Potter nije ništa radio napola, pa neću ni ja hehe :))

      Delete
  12. definitivno čitljiv post ;)
    na neke stvari sam umrla od smija... ali evo me opet među živima :D
    to što si dobila tako puno nagrada znači samo jedno... a ti pogodi što ;)
    e da, čestitam <3
    ako hoćeš bit sebična i još dugo se družit s murkijem samo ti njega kastriraj, neće se on puno promijeniti nakon toga ali se ti više nećeš bojat hoće li ga koji brži i jači mačak dokrajčiti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha a malo sam se raspisala :D
      Ma dok god ja tebe nasmijavam, ovaj blog ima smisla :D
      A budemo vidjeli, kolike su cijene kastriranja itd. Sad je opet dobar i skuplja snagu doma za nove akcije, men se čini. Dok god se on penje na drvo bez problema, nema straha :D

      Delete
  13. Ma zasluzile si svaku nagradicu :)) Kod mene fali jedno pitanje ja tek sad skontala hahahha hajd to sam ja kao namjerno zaboravila hehe :) Lajkam look za nocni izlazak, bas je kul ovaj glitter tuš, voolim sve šljokičasto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))
      Hvala, tuš je poklon od prijateljice, genijalan je!

      Delete
  14. I ja sam bikonja:) meni je super ovakve postove čitati, dobila sam i ja jednom ovu nagradicu... znam da nije lako odgovoriti na toliko pitanja, ali opet lijepo je imati nešto negdje na virtualnom papiru, mislim da će svima nama ako i prestanemo blogati ostati lijepe uspomene.

    pozdrav!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok god ima interneta, mi ćemo moći skrolati naše blogove i guštati :) Znala sam ja da ima puno bikonja u blogosferi :))

      Delete
  15. p.s. sviđa mi se izdanje za večer

    ReplyDelete
  16. Ahahahah, jesam vas sve usosila :))
    Istina, ja sam prva dobila nagradu ali nisam pojma imala da će te imati toliko posla zbog toga. U svakom slučaju baš je bilo zabavno i uživala sam cerekajući se čitati tvoje odgovore :)

    Bravo!

    ReplyDelete
  17. još jednom hvala na nagradici ;) pisala bi ja češće da nema ovog glupog faksa i da mi organizacija nije na nuli :P nego, odličan je post, odličan! umirala sam na tvoje odgovore haha :D btw ja si nemrem zamisliti jedan dan bez korektora za podočnjake :/ tak da blago tebi! hahahah 'ukrajinska prostitutka' xD mene samo zanima kak je taj outfit izgledal (čista znatiželja) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ništa :D A znam, samo da je vremena sve bi se stiglo. Da dan traje maaaaalo više :))
      Za sad (kucam o drvo) mi ne treba, barem ja mislim :p
      Paaa bila je u pitanju smeđa kožna suknjica, roza majica, narančasta vesta, i naušnice-ringovi. Ali on mene uvijek zaje*** tak da i zato. Ali priznajem, malo je bio upitan outfit :D

      Delete
  18. Hvaaala ti na nagradi i wooow svaka ti čast na ovom postu, kad sam vidjela koliko pitanja ima, pamet mi je stala :) No, baš mi je drago da sam saznala još malo više o tebi, ne bi nikad rekla da imaš 27 godina i vidim da nas sve zanima outfit ukrajinske prostitutke haha :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je zato što nemam još! :p Imat ću za par tjedana. Haha morat ću rekreirati taj outfit za vas :D

      Delete
  19. IDEŠ curo koliko si dobila nominacija! mora da ti je bilo zanimljivo odgovarati na pitanja... eh, zasad još učim-lovim tu opciju pa ću samo odgovoriti na pitanja pošto sam dobila nagradicu :D

    1. Najdraža knjiga?John Grishman -the rainmaker iliti ČUDOTVORAC! <:D

    2. Proizvod koji te razočarao? sreća pa ih zaboravim čim prije :P no jedan od njih su gotovo svi alverde proizvodi :/

    3. Ljubav ili strast? ljubav iznad svega!

    4. Nabroji jednu stvar od kozmetike koju upravo sada želiš sebi priuštiti. Bioclin regenerator za kosu *_*

    5. Kako ste odabrali ime za blog i je li vam dugo trebalo? nastala na temelju grupe koju vodim, pa sam htjela nadoštukat samo nešto uz riječ:ONA pa kao ona voli-ONAlove

    6. Životna želja? posao iz snova, brak i obitelj, ali! zdravlje koje stavljam na prvo mjesto!

    7. Trošiš li više novca na kozmetiku ili odjeću? kako kad, no mislim da ipak najviše na kozmetiku -.-

    8. Razgovaraš li sa svojim kućnim ljubimcem, naravno ako ga imaš? srećom imam ga punih ... pet dana XD pa mu većinom tepam u umanjenicama :PPP

    9. Što misliš o umjetnim trepavicama, koristiš li ih? jok... zasad ne još, ali me privlači želja da isprobam :)

    10. Najdraži odjevni predmet? marame! imam ih 15-tak..viš mogla bi i o tome pisati XD

    11. Što misliš, da damo kastrirati Murkija ili da živi punim plućima mačji život, koliko god kratak bio?

    ReplyDelete
  20. i daaa... poslala sam ti naušnice uz jednu sitnu poruku ;D ne začudi se na pakiranju, to je za dobrobit putovanja daleko do tebe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene Alverde proizvodi znaju često razočarati :/
      Jej, naušnice!! Jedva čekam da stignu i da pročitam porukicu :))

      Delete
  21. Sad sam tek vidjela ovo ... :D Hehe, ono zadnje pitanje je čisto bilo hipotetske prirode... Iako, ako već s nekim moram dijeliti Roberta ... Ah onda mi je drago da si to baš ti ;) <3 p.s. Prekrasan mi je ona tvoj večernji look bio. Ruž je ajme :))

    ReplyDelete
  22. Hehehe, baš zanimljivo :D Joooj, dugujem ti, ubit ćeš me... ma bit će jednom taj post :D Loše mi je došlo sad kad sam krenula listati blogove i brojati pitanja na koja moram odgovoriti :D Ali hvala ti što misliš na mene... i što si mi dodijelila nagradicu :)) Uvijek me to razveseli !!

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top