new in + casual outfits

Joooooj. Znate onaj osjećaj kad odete u DM, Bipu, Kozmo, Muller, po samo stvar, dvije? Da li ikad actually uzmete samo tu stvar, dvije s popisa? Hoće li me netko naučiti kako se to radi? Jer sve što ja napravim na kraju je ovo :(


I tako sam vam ja otišla u Kozmo. Po blazinice i peeling za tijelo. A izašla sam s popunjenom  vrećicom i grižnjom savjesti :p


Pa rekoh, ajd kad si već prekardašila, barem možeš napraviti "new in post". I fali mi suživot s cimericama kad sam po povratku iz shoppinga vadila stvar po stvar iz vrećice i ritualno im pokazivala sve kaj sam kupila :D Sad ste vi moje cimerice!!! ;)
 A i uostalom, žemsko sam a žemske moraju shoppingirati! Barem malo! Kad sam već zarobljena danima pred laptopom zbog diplomskog. Jel' da jel' da ;=)


Pa krenimo. Ono po što sam došla je bio peeling za tijelo. Do sad sam uvijek koristila peelinge od Balee, koji su mi bili odlični i jeftini, što je jako bitno! No eto desilo se to da sam obišla nekoliko DM prodavaonica u kojima na mojoj sveopći užas NIJE BILO PEELINGA!!! Pa sam odlučila navratiti u Kozmo pogledati što oni imaju u ponudi. Oni u ponudi imaju samo peeling za tijelo svoje marke :/. Koji košta 25 kuna. Pošto sam već lagano bila na rubu očaja jer mi je koža nesretna, odlučih ga isprobati iako mi se cijena nije dopala 
nimalo. Pa kupujmo onda hrvatsko. Recenzija će uslijediti :)


Sad slijede stvari koje nisu bile planirane i koje sam kupila sasvim impulzivno. Kad sam na polici ugledala My Skin masku za lice od Essencea, zapravo sam se jako iznenadila! Ovo je moja omiljena maska za hidrataciju, a iznenadilo me to što sam ju dosad vidjela samo u Mulleru. I zna se desiti da je često tamo ni nema. I zato sam je morala ugrabiti. 
Griješna kupnja broj 1: Essence My Skin paper mask, cijena: 8,99 kn
Po prvi put sam vidjela ovaj gel za umivanje, i naravno odlučila da ga MORAM isprobati. Ako bude upola dobar kao sestra mu maska za lice, ja sretna i prekosretna :D Ajd nije strašno skup.
Griješna kupnja broj 2: Essence My Skin soft cleansing gel, cijena 17,99


Jedna stara slika s ovom maskom kao dokaz da ju volim već dugo :) Evo vam link na stari post sa svim mojim maskama :D


Naravno, zao plan kozmetičkih kuća i njihovih prodajnih mjesta je da te navuku da kupiš što više proizvoda. Pa su me navukli da kupim i Essenceov odstranjivač šminke na očima. Kozmo je kriv! Ne ja!! Na prvu mislim da ću požaliti što sam kupila ovaj odstranjivač. No detaljnije mišljenje će naravno, uslijediti :)
Griješna kupnja broj 3: Essence eye makeup remover, cijena 15,99 kn


Evo i mali Mujo je poslušao savjete blogerica koje preporučuju Bioderminu micelarnu otopinu za lice. Ja sam pak svojoj koži priuštila verziju koja joj i treba, za masnu i problematičnu. Jedva sam ju našla, čini se da je suša zavladala, bit će da svi čitaju blogove i pomamili se za čistom kožom :D Za početak mala bočica pa ćemo da vidimo.
Vrlo dobra kupnja: Bioderma micelarna otopina, cijena 35,95 kn


Pošto sam išla u Zagreb na 2 dana, napokon sam napustila kuću i stolac i udobne trenirke. Pa rekoh, da vam pokažem kakva ja hodam po belom Zagrebu gradu :)) Fan sam udobnih, casual kombinacija. Osobito za obavljanje konzultacija na faksu. I očigledno, trošenje novaca :D
Unaprijed isprike na fotkama, slikane su pod lošim umjetnim svjetlom.

Kombinacija broj 1: za "po faksu"









kombinacija broj 2: za "po pošti", za "kod dečka" i za "put doma"



Kombinacija broj 3: za "po kući"


Koje su vaše nedavne griješne kupnje??? Samo se sjetite, kad dođete doma s neplaniranim vrećicama:

keep calm and sing soft kitty :))

37 comments

  1. Joj, kod mene nema te Bioderma otopine a bas ju hocu. Al docu ja u ZG pa cu je uzeti :-)I u Lush, jedva cekam ( trebao bi mi sad neki histericno radosni smajli sto tapse rucicama)I ja ovo dana sve kao nesto sitno,sta god uzem kazem -ma nemam para sad, samo cu ovo i necu vise, i tako se nagomila, pa ce uskoro i kod mene new in post :-) A ostvarila sam i jednu novu sponzorsku saradnju pa cekam svoj paketic iz Sarajeva, jedva cekam postara :-)Joj, znas koji je meni najsavrseniji piling koji sam ikad probala-iz Oriflame swedish spa narandzasto bijeli. Vidjeces kod mene uskoro na blogu, bice recenzija zajedno sa body uljem iz te kolekcije.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao od sestre sam dobila paket iz Lusha s bombama za kupanje!!! Jedva čekam da ih isprobam! Mirišu božanstveno!!
      Držim oko na tvom blogu i čekam recenzije :)) I daj napravi, baš me zanima. Stalno tražim dobre pilinge za tijelo. I kul za sponzorsku suradnju :))

      Delete
  2. Ja sve gledam na prvoj slici ma što si ti to kupila s natpisom Soft kitty... kad ono.. to je dodatak scenografiji :D Ugl. ova Biodermina micelarna je super! To je bila dobra odluka :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koristim micelarnu 3 dana i oduševljena sam! Haha, jep, dio scenografije :D Ili trik da se post pročita do kraja :D Šalim se, nije hahaha :D

      Delete
  3. lijep shoping :) takodjer se nadam da ce ti micelarna biti dobra,ja bez nje ne mogu vise zivjeti!

    ReplyDelete
  4. Jedino kad mi u novčaniku ostane dovoljno para za kartu kući i baš to po šta sam došla u DM izađem sa jednom stvari, SAMO TAD ! Inače, odem po bebi maramice vratim se ne sa kesom, sa VREĆOM ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš, jedino kad nemam doslovno novaca u novčaniku osim za to što mi baš treba, izlazim iz dućana samo s tim. Ali jako tužna :)

      Delete
  5. ja sam griješna od rođenja:D Ne smijem nikam s novcima, jer se vratim uvijek bez novaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao bolje novce držat doma u nekoj jami gdje je teško doći do njih :D

      Delete
  6. Hahaha ja ka i Marinica gore čekam šta je ovo Keep calm.. i sva sritna, sad ću i ja kupit sebi nešto sa Keep calm natpisom, a kad ono samo ilustracije radi :D
    Mene ovi Kozmov piling najviše zanima, nadan se da je dobar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I da, naravno da nisan nikad izašla iz dućana samo sa onim po šta san došla :D ali NIKAD :/

      Delete
    2. Hahahha, kak sam vas za***ala :D Nije namjerno ;)
      Isprobala piling jednom, još ću mnogo puta pa ću vam napisati što mislim o njemu :)

      Delete
  7. I ja imam onaj Essence gel za umivanje i super mi je, baš mi je sad pri kraju pa si moram nabaviti novi. A nedavno sam u jednom griješnom posjetu Mulleru uzela i onaj odstranjivač šminke sa očiju i totalno me ugodno iznenadio, mislim da mi nikad ništa nije bolje skidalo maskaru :)) I još cijena nije vrijedna spomena :))

    A inače mi se nikad nije dogodilo da u bilo kojem od tih dućana kupim samo ono što mi treba, nikad :) Još me Muller najviše dotuče, dođem po maramice za skidanje šminke, vratim se doma sa medenjacima, čajevima, flomasterima :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, čini se da smo sve žene :D A kad ima tako lijepih stvari i čini ti se kad dođeš da ti sve to treba!!!
      Za sad mi je gel super, sviđa mi se što je blag. Imam masnu kožu pa uvijek kupujem gelove za masnu kožu, ali čini mi se da je to greška. A odstranjivač, hm, moram ga još isprobati dobro i debelo da vidim jesam zadovoljna :)

      Delete
  8. Ha! Kad mi neko jednom kaže kako da uđem u DM- a da kupim samo jednu stvar učinio bi me jako sretnom ženom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad bi ti netko dao točno u kunu ili marku, točno koliko ti treba za to i to, e tad bi valjda izašle samo s tim :D

      Delete
  9. hahaha super su mi tvoji postovi, bar se nasmijem. :D
    sviđa mi se kupnja, tak sam i ja počela s Biodermom, prvo 100 onda 250, a sad ću i po 500ml, neću biti ni dan bez nje. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tnx :)))
      so far so good. Vjerujem da ću i ja završiti na velikoj bočici :)

      Delete
  10. super ti je ovaj post skroz :) milion puta mi se cinilo da sam kupila ono sto mi nije trebalo, ali vremenom mi bas ta stvarcica zatreba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ma dobro sve to dođe, ali idem sama sebi na živce jer nemam samokontrole :p

      Delete
  11. oh... tako je meni sad ispala posljednja kupnja ali u Bipi, imaš na mojem blogu novi post, imam i neke ootd pa škicni :) a Biodermu sam kupila novu i to ponovo malu bočicu, jer sam štedjela još nešto i za shopping pri povratku sa putovanja :P no da ju koristim svaki dan, to da :) i odlična je! lijepo se oblačiš, ležerno i jednostavno, minjak mi je ljepši na curkama po zimi nego po ljeti onako na crne tajice ili štramplice što i sama volim nositi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, volim se nekad u suknjici prošetati, zimi sam najviše u hlačama jer je brrrrrrrr. A sve smo žene iste :D

      Delete
  12. Da, i ja to radim.. Odem po stvarčicu-2 i OBAVEZNO izađem s njih 4-5-6. I među njima je UVIJEK lak za nokte. Ali baš uvijek. Eto, slaba sam na lakove :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobra je to slabost :D Al' mene muči što mi puno lakova tako propadne jer ih ne stignem potrošiti :(

      Delete
  13. ahahaha, kombinacija #3 je najbolja!!!
    ovaj piling već dugo imam, predobar je, sigurno ćeš bit zadovoljna... s essence odstranjivačem šminke sigurno nećeš, taj je definitivno najgori koji sam probala :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. #3 je najudobnija definitivno :D
      Piling mi se na prvu čini OK, baš je kremast i super miriši na masline. Ali odstranjivač, kad sam krenula skidat maskaru i tuš. OMG. Katastrofa.

      Delete
  14. Moram i ja po Biodermu.. :D Čini mi se da imaš isti fotić ko ja :D Jel Olympus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraš moraš. Preporučam i ja sad :) Nije, Nikon je. Stavila sam ga gore desno na početku bloga, piše kak se zove. Ali i tvoj je ljubičast, ha? Pretty :)

      Delete
  15. Svaka moja kupovina postane grešna :D Ne umem da se zaustavim na predviđenom, pa to ti je :D

    ReplyDelete
  16. HAHAHA, KAKO JE DOBRA FOTKA SA "WHEN I SHOP, THE WORLD GETS BETTER"...:)))
    SVASTA SI NAKUPOVALA I SVE BI ISPROBALA I JA!!!:)
    MOJ GREH SU CIPELE, NEMAM IH VISE GDE STAVITI!!!SVA SRECA PA IMAMO BLOG PA JE TO JEDAN OD IZGOVORA STO IH KUPUJEM U TOJ KOLICINI...:)))
    XOXO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još nisam počela kupovati tek toliko da napravim recenziju za blog, ali sve se bojim tog dana! Nadam se da sestra i ti imate isti broj cipela barem :))

      Delete
  17. Replies
    1. Dobro da nemam više $, sve bih potrošila :D

      Delete
  18. :) u vezi šopinga smatrajmo se sve žemske superjunacima: "I must go shopping, the economy needs me!!!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, pa no, ja pomažem ekonomiji zapravo, da se oporavi ovo ono :D

      Delete
  19. Tnx! Sure, I'll check out your blog :)

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top