Gabrini Elegant lakovi za nokte

Pozdrav,

nakon prošlog posta o uređivanju i njezi noktiju bio bi red predstaviti vam i neke ljepotane kojima nokte ukrasiti možete. Pošto sam nedavno ostvarila suradnju sa Diva kozmetikom poštom su mi stigli Gabrini lakići za nokte predivnih nijansi, pa zašto vas ne upoznati s njima :) Iskreno, meni je ovo prvi susret s Gabrini lakovima za nokte, a ujedno i prva suradnja, pa sam se jako veselila dolasku pošiljke. Za recenziju sam željela raznolike nijanse, a na Diva web stranici teškom sam mukom odabrala ove (jer ima stvarno prekrasnih nijansi, uostalom pogledajte same na ovom linku):


Kad sam vidjela lakove uživo prekrižila sam prste nadajući se da će jednako dobro izgledati i na noktima. Svi su mi prekrasni, osobito prva dva slijeva, sivi i tirkizni. Pa, što reći o Gabrini lakovima? 



Prva stvar koja upada u oko je veličina bočice, odnosno količina koju dobijete. Ovi lakovi dolaze u bočicama jednostavnog dizajna koje sadrže 14 ml laka za nokte. Za cijenu od 11 kn (koliko su na Diva web stranici) dobit ćete uistinu lijepu količinu laka. Za usporedbu, Essence lakovi dolaze u bočicama od 8 ml, a nešto su skuplji.


Ovi su lakovi porijeklom iz Turske, a na poleđini bočica možete pronaći brojeve nijansi. 


Dakle meni su za oko zapele ove nijanse:

NIJANSA 312 - upečatljiva mint-tirkizna boja (kaže Snow), jedva čekam ljeto kada će ovaj lak još bolje izgledati na preplanulim rukama


NIJANSA 327 - prekrasna metalik siva sa sitnim sitnim šljokicama


NIJANSA 306 - jedna hot, Barbie pink boja kakvu nemam u svojoj kolekciji, sigurno ću je puno nositi ovog proljeća i ljeta


NIJANSA 339 - boja šljive, vrlo nosiva i najneutralnija od ova 4 laka


PRVI DOJMOVI
Kada sam prvi put otvorila lakove do izražaja je došao miris, koji je dosta težak, teži od mirisa većine lakova koje posjedujem. Prvi lak koji sam isprobala bio je ružičasti i bila sam ra zo ča ra na! Iako je četkica OK aplikacija je bila noćna  mora. Lak je dosta rijetke konzistencije a ja sam ga pokušala nanijeti u debljem sloju, pa se razlio i nisam ga mogla lijepo nanijeti. Prvo sam se uspaničila i pomislila "neeeee, ne lakići, budite dobri, tako ste lijepi", a onda sam skinula lak i pokušala iznova. Ovoga puta u tanjem sloju. I još jednom sloju. I nakon što sam shvatila da su potrebna 2 tanja sloja sve je išlo kao po loju :)) I ja sam odahnula. Zanimljivo je da je npr. sivi lak gušći i aplikacija je bila lakša, bio bi dovoljan i samo jedan sloj. 

ČETKICA:
Četkica je duguljasta, tanja nego što sam navikla, ali aplikacija je svejedno bila lagana i brza. 


SWATCHEVI:

na bijelom listu papira






DRUGI DOJAM:
Pri drugom otvaranju bočice su se teže otvarale. Ili sam ja naglo oslabila :D Aplikacija je bila ista, ali pročitala sam kod Lalice na blogu - Nails for Fun - da se nakon više aplikacija formula zgusne, i da ju je potrebno malo razrijediti za lakšu aplikaciju. Ja nisam još isprobala ali vjerujem joj :) No meni to neće smetati, jednostavno ću lak malo razrijediti thinnerom.



ZADNJI DOJAM:

Ja sam ugodno iznenađena i impresionirana ovim lakovima. Boje su intenzivne, na noktima izgledaju kao i na bočici. Za cijenu od 11 kuna dobije se zavidna količina laka, aplikacija je lagana ako se lak nanosi u dva tanka sloja. Nokte sam nalakirala u ponedjeljak, i uslikala ih danas (srijeda) - jedva se nazire početak trošenja na vrhovima, i pokazali su odličnu izdržljivost, osobito jer sam u ta 2 dana prala kosu, tuširala se, oprala suđe, i puno tipkala po laptopu (nokti su mi duži pa često tipkam njima, a ne jagodicama). Sve u svemu, uistinu se isplati kupiti ih. 

Nokti nakon 2 i pol dana:


Moja ocjena je

zbog omjera cijene i količine, izdržljivosti i intenzivnih boja

* besplatan uzorak, no to nije utjecalo na moje mišljenje

50 comments

  1. jako lijepe boje, osobito mi se sviđa ovaj tirkizni :)
    i vrlo profesionalna i objektivna recenzija :D

    ReplyDelete
  2. 312 - ljubav na prvi pogled <3
    imam 2 gabrini laka koje sam prošlo ljeto kupila na črnomercu i ja zadovoljna :D jedino kaj mi je malo smetalo je miris lakova, kak i sama veliš. stari je skomentiral da smrdi ko da parketa lakiram xD sve u svemu, super su lakići :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I kod mene isto.ALi moj je! Ne dam ti ga! :p
      A jel? Good to know, good to know... Da, baš je jak miris. Treba dobro izvjetriti poslije :D

      Delete
  3. Imam taj tirkizni, zapravo ja bih to prije nazvala nekom mint tirkiznom, i divan je, citavo proslo ljeto sam ga bas cesto nosila, posebno na noznim noktima, super ide kad se pocrni.Kod nas u BiH tih lakova ima ne sve strane, kod Kineza, na pijaci, po malim parfimerijama i kostaju 1-1.5 km, znaci oko 6-7 kuna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ajte kvragu kod vas je sve upola jeftinije!!! I Golden Rose, šmrc :( Daaa, već vidim noge u sandalama kak krasno izgledaju :D E hvala, ja ti jako teško određujem boje inače. Tako nisam sigurna da je ono boja šljive :p

      Delete
  4. Super boje si izabrala :D A dobra cijena, izbor nijansi i postojanost su sve bitne komponente :)) Ja nemam pojma ima li ih ovdje kod mene gdje kupiti i do sada nisam još probala niti jedan.. možda jednom i budem :) Pozz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Jaaaako bitne, jel' da, hehhehehe :D E pa sad ako ih negdje vidiš, znat ćeš da su OK :) Pozzzz

      Delete
    2. Ispala sam retard. Mislila sam da su sve te komponente jako bitne, ako ne i jako jako bitne :)

      Delete
  5. Sviđa mi se recenzija :) ove lakove nikad nisam isprobala jer ih kod mene u gradu nigdje nema, ali ionako već imam toliko lakova da mi je muka s obzirom da koristim samo dva-tri ista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ma i ja imam previše lakova i ne stignem ih potrošiti. Tu uskače mlađa sestra koja mi "pomaže" :D

      Delete
  6. Ja imam 10-tak ovih lakova i uvijek se iznova razočaram u njih. Imaju stvarno odličan izbor boja i to i je razlog zašto ih uvijek iznova kupim jer ne mogu odoljeti kad vidim neku prekrasnu nijansu. Ali četkice su im grozne, neke ostavljaju trag, neke su rascvjetane, lak mi izdrži maksimalno 2 dana na noktima i počne se guliti... Kao što si rekla jako brzo se zgusnu i nekad se stvarno namučim otvoriti bočicu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, pa kako, meni već 3 dana stoje na noktima i stvarno se nikakvi tragovi ne naziru da će se guliti niti se gule :/ A čudno. Možda ovisi od nokta do nokta.

      Delete
  7. Meni su Gabrini za svoju cijenu solidni, mislim stvarno koliko para toliko muzike i s obzirom kako su jeftini znaju biti kvalitetniji od nekih skupljih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa baš to, s obzirom na cijenu mislim da su stvarno super. Ali vjerujem da ovisi čak i od nijanse do nijanse.

      Delete
  8. Sve i jedna boja mi je mrak! Šteta što ih kod mene nigdje nema, ali možda jednom i dođu. :)

    ReplyDelete
  9. Predivne nijasne!! Zapele su mi sve za oko - taman po mojem guštu :)

    ReplyDelete
  10. Saznala sam gdje je palica kupljena :D
    http://www.suzavac-argus.com/palice.html

    (palica se baš uklapa u post s lakovima xD )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jej hvaalaaa, prenesi i dečku :)) Pa da, da prebiješ ermmm onoga tko raščupa četkicu ili nekoga ćemo već naći :D

      Delete
    2. Ili one koji lakom premažu grlo bočice pa se to zakori i teško se otvara :D

      Delete
    3. Oooooooo da, they're going down :D I za zombije naravno :D

      Delete
  11. zašto stalno i stalno padam na rozu boju XD djeluju gusto i za toliko novčića itekak mislim su i u rangu essence lakića?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jer je bjutiful :) Pa da znaš da su po izdržljivosti tu s Essence, jedino taj jak miris i što se brže zgusnu. Ali sve u svemu, imaju odličan izbor boja i za 11 kn su lakovi odlični.

      Delete
  12. Svi mi se sviđaju osim tog tamnog :)
    Ali, miris im je stvarno problematičan tako da kupim njihov lak samo kada mi se nešto posebno sviđa. I slažem se sa Majom za četkice, često su raščupane.

    E sad jedno nevezano pitanje: Za koliko ti je stigao kistić sa Buy in coins?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kojeg, sivog ili šljivastog? Meni šljivast nije sjeo. Ma preživim miris, samo poslije razvjetrim, a četkice su meni na sva 4 bile OK (nisam htjela staviti previše fotki pa sam odbacila sve četkice), ali vjerujem da se zna desiti da bude čudna, nemam pojma :/

      Stigao je za manje od 2 tjedna, ne sjećam se više točno, sorry. Možda čak i za samo tjedan dana..

      Delete
    2. Sivog, nešto ne volim te tamne metalik nijanse.

      Ok, hvala ti! Nadam se da će i meni brzo doći (inače sam vrlo nestrpljiva osoba :D).

      Delete
  13. jep, sivac i tirkizni bi definitvno trebali biti moji ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A baš su mnogo lijepi... Šta čekaš onda :)

      Delete
  14. obozavam njihove lakove...odlicni suu! taj tirkizni mi je jedan od omiljenih...:)

    http://fashiontalkwithdaca.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš je ljetni tirkizni. Jedva čekam da ga iznosam :)

      Delete
  15. Meni su super nijanse koje si izabrala. I super mi je što u bočici i na noktima jednako izgledaju! Još ako su tako izdržljivi.. Super!!

    ReplyDelete
  16. super su njihovi lakovi koristila sam ih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu, odlični su i baš mi je drago što sam ih otkrila!

      Delete
  17. I ja volum njihove lakove, a ovaj tirkizni mi je SAVRSEN i sad moram da ga kupim! :)

    ReplyDelete
  18. boje su prekrasne,planiram ih i ja uzeti za jednu od recenzija

    ReplyDelete
  19. Jocka, isprobaj Matte Nails - ja imam bijeli i preeedobar mi je! :*

    ReplyDelete
  20. 339 (tamno rozi) imam i prekrasan je. Lijepo se nanosi i ok traje. Ono što ne volim kod njega, tj. Gabrinija je miris :(, ali malo smrada se preživi kad je lak tako lijep :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi žene bi valjda podnijele i da smrdi po kanalizaciji lak, samo da je lijep :D

      Delete
  21. Ne znam o kakvom "rascupavanju" cetkica pricate. Imam 10-ak Gabrini lakova i u poslednje vreme samo njih koristim, super su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod mojih niti jedna četkica nije bila raščupana: Bit će da su cure naletjele na neke "felš" četkice :)

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top