MUA palete/palettes; AVON City Rush

Hello,

došla je na red recenzija dviju MUA (MakeUp Academy) paleta koje su mi nedavno stigle. Radi se o paleti Undressed (koju svi hvale kao jeftiniju verziju poznate Naked Urban Decay palete) te paleti Dusk till Dawn.


Uz 12 sjenila (koja nemaju imena, nego su označena brojevima) dobit ćete i dvostrani aplikator/spužvicu. Kao što vidite, koristila sam svoje i zapravo su poprilično dobre za nanošenje sjenila. Sjenila su za svoju cijenu (4 funte, odnosno 40ak kn, ja sam svaku platila 26 kn zbog popusta od 35%) jako dobro pigmentirana. I moram reći da sam zadovoljna koliko ostanu na kapku, i da se ne nakupljaju u pregibu kapka. Zaljubljena sam u određene nijanse, ali o favoritima kasnije. Ja za sad nisam naišla niti na jedan minus, tako da vam svakako preporučam MUA palete.

Paleta Undressed - 12 nude sjenila, savršenih za svakodnevno nanošenje, ali i za večernje kreacije.


Kao što vidite (i koliko možete vidjeti) sjenila su lijepo pigmentirana, nanose se s lakoćom, i njima možete postići decentan i neupadljiv make up look, ali i večernji smokey eyes look za zavodljiv pogled (osjećam se kao da pišem reklamu, lol :D).


Pogledajmo ih bolje.. primjećujete li kako ima i mat i metalik i svjetlucajućih sjenila? Stvarno za svaku prigodu.



Tu su mi definitivni favoriti ove palete, morat ću iskombinirati ova 4 sjenila na svoja oka dva ;)


Paleta Dusk till Dawn - i samo ime kaže, idealna za dnevne i noćne kominacije. 12 sjenila pigmentacije i postojanosti kakve samo poželjeti možeš :D Ovu sam paletu jednostavno MORALA imati zbog prekrasnih plavih i crnog sjenila sa sitnim šljokicama. Ma sva su lijepa, da barem imam 100 očiju da ih sve mogu nositi istovremeno i sjajiti poput božićnog drvceta!





Da rezimiramo, stvarno lijepe palete. MUA možete lajkati na Facebook-u: MUA Facebook page. Dovedimo ih do 50.000 lajkova pa da opet naprave akciju!! Odnedavno u ponudi imaju i kistove na koje sam bacila oko :)

I za kraj jedna mala pričica. Prošli tjedan sam visjela all by myself u stanu, kadli je zazvonio portafon. Ali bitno je prije toga reći da igram svaku nagradnu igru koju vidim, uglavnom preko interneta (besplatno je ;)), i tu i tamo budem sretne ruke.. OK, poznata sam već polako po osvajanjima :p A pošto igram puno igara, i zaboravim da sam nešto odigrala. No vratimo se priči. Javim se na portafon i kaže lik "Dostava iz AVON-a". I sad ostadoh ja "wtf?". Znam da nisam ništa naručila. Pa sam pomislila da možda neki besplatan uzorak (jer i za to ostavljam podatke, samo neka je besplatno :D). I ništa, dođe dostavljač, potpišem se, preda mi vrećicu. A u vrećici diiiivno iznenađenje!!! Parfem Avon City Rush! I dalje mi ništa nije bilo jasno, pa sam guglala svoje ime + Avon, i otkrila da sam na jednostavnolijepa.com osvojila ovaj miomirisni užitak za nosek:




Sreća, sreća velika sreća! I još mi se jako sviđa miris! Poanta ove priče? Igrajte nagradne igre!! Ako vam se ne da skupljati kupone, izrezivati, ići do pošte, itd., postoji hrpa online igara kada je dovoljno samo poslati e-mail. Sudjelujte u giveaway-ima. Osobito sad u prosincu ima puno igara. I puno sreće vam želim :*

7 comments

  1. Prava si sretnica! Sviđa mi se jako ova paleta :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja taktika je: što više igraš više šansi imaš :)
      Ma obje su super, ne znam koju bih prije maltretirala :=)

      Delete
  2. sretnice! bas mije drago. mua cu kupiti kad budu imali veci popust.u ostalim igrama preko blogova i fejsa bas i nemam neke sreće

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja ću sigurno još svašta naručiti kad bude opet popust, i što je jednako važno, free shipping :)

      Delete
  3. dusk till dawn <3
    samo ti stavljaj sol na ranu! :D a ovog našeg poštara bum zadavila ak mi uskoro ne pozvoni na vrata!
    aaa čestitam! ja isto igram sve i svakaj prek neta al nemrem baš reći da imam sreće, jebaj ga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. stići će i tebi ;) igraj i dalje, bude te sreća uzela :D

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top