Alverde krema za oči





Hello,

kao što sam naslov kaže, danas bih pričala o Alverde kremi za područje oko očiju. No prvo nešto o brendu Alverde. Sigurna sam da svi već znate da je to grana DM-ove prirodne kozmetike, i na njihovoj stranici možemo pročitati da je "Alverde vrhunska i potpuno prirodna kozmetika s različitim linijama proizvoda za njegu lica, tijela i kose, za sve tipove kože, bez prisustva sintetičkih boja, mirisa i konzervansa." No to nisu samo riječi, jer su potvrdu dobili ove godine kada su osvojili Green Brand Germany 2012/2013 nagradu. Vjerujem da sve privlači ideja prirodne kozmetike, jer svi želimo prirodne sastojke sa što manje umjetnih dodataka, a osobito proizvode koji nisu testirani na životinjama. 




Ono što sam osobno koristila od Alverde-a su šamponi, gel za obrve i sjenila. 
Šamponi su OK, uglavnom nisu baš nešto mirišljavi (ali to se ne može ni očekivati bez dodanih umjetnih mirisa) - međutim, za moje masno tjeme preslabi pa sam odustala od njih.
Gel za obrve trenutno koristim i OK je, radi svoj posao i to je sve što imam reći o njemu.
Sjenila - way preslabo pigmentirana. No njih sam kupila davno i odonda nisam, pa su se možda popravili.

Koja šteta, tako krasno izgleda minipaletica :'( Kad se vratim u Zg, dat ću im još koju šansu. Skroz sam zaboravila da ih imam (dobro da sam išla pisati ovaj post o.O)




A sad malo o pravoj temi ovog posta (zastranih, skužajte): Alverde Augencreme Augentrost Calendula. Kaže gospon Google prevoditelj da se radi o kremi od nevena. Ako tražite kremu za borice oko očiju, mislim da se ne biste trebale previše pouzdati u ovu. To je više krema za njegu kože oko očiju, i u tome definitivno uspijeva. Iako na pakiranju piše da se nanosi ujutro i navečer, ja je nanosim samo prije spavanja. Mislim da bi ujutro otežala nanošenje korektora ako želite prikriti podočnjake, jer je dosta hidratantna.



Krema dolazi u vrlo praktičnom pakiranju od 15 ml, sadržaj lako izlazi van, krema je bijele boje i blagog mirisa. Poprilično je gusta ali se lako razmazuje, i ostavlja ugodan hidratantan osjećaj na koži. 




Do nedavno nisam koristila nikakvu kremu, ali mislim da je s 26 godina već vrijeme brinuti se za okoloočno područje. Trebala sam vjerojatno i ranije :p Go away bore smijalice!!!!! Ali ajde, bolje imati smijalice nego rugalice ili mrštalice :)

Nadam se da će vam moj post pomoći ako ste trenutno u potrazi za kremicom. Ja ju preporučam i vjerujem da ću je opet kupiti kad potrošim ovih 15 ml. 

Do sljedećeg puta, stay hydrated! 






7 comments

  1. ahahahha gif je prejaki xD
    nisam još niš probala od alverdea pa tak ni ovu kremu, al zato jesam neku baleinu okoloočnu i dosta dobra je bila :D
    ma ja se isto niš ne mackam s tim kremicama a bil bi red da krenem pomalo, jbg godine idu, pa da baš ne izgledam naborano ko majka sultanija :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma brijem da je ovo više da samu sebe zavaravam da neću dobit bore :D uf, da barem izgledam kao majka sultanija u njezinim godinama - ima valjda 70 o.O kvragu sve, da barem sad izgledam kao ona, hahahahahha :D

      Delete
  2. Errrrm, ja se bojim da imam i mrštalice, ali nije to zbog negativnosti već zbog moje hiperekspresije. Zasad okoloočno područje tretiram vazelinom - kad se sjetim, ali mislim da bi mi najpametnije bilo da počnem s facijalnom jogom. Mda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kome ti mažeš oči da imaš bore :D (koja igra riječi :D) :*

      Delete
  3. Ja imam ovu kremu i zadovoljna sam s njom nanosim je ujutro a navece stavljam vazelin jer sa njim skidam ostatak sminke koji je osto posle umivanja i jos malo dodam vazelina jer cula yam sve najbolje o vazelinu.imam 21 godinu i pitala sam dermatologinju kada se moze poceti sa kremicama za oko ocijj. Rekla mi je da treba poceti najkasnije do 25 tako da sad slobodno mogu poceti,i moja prva kremica za podrucje ok ocij je bas ova alverde :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja samo navečer stavljam ovu kremicu, ali počet ću i ujutro jer su mi se počele pojavljivati borice ispod očiju kad se smijem, a to mi se NIMALO ne sviđa! :)
      I bravo što si počela na vrijeme brinuti o okoloočnom području!

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top