Recenzija: S-he sjajilo

Nedavno sam pisala o ulovima u DM-u, kada sam među ostalim stvarčicama kupila i ovo S-he sjajilo. Dugo dugo sam izbjegavala sjajila i nosila labela koja daju boju usnama, u zadnje vrijeme i ruževe i olovke za usne. Već sam zaboravila kako sjajilo može podignuti cijeli make up, i dati sjaj cijelom licu, a ne samo usnama.
I tako sam zalutavši do S-he štandića uočila da je jedno sjajilo na sniženju sa 17,90 kn na samo 7,90 kn. Pomislila sam da za 8 kn neću propasti, a svidjela mi se i nijansa. I eto, kratka priča još kraća: kupila sam ga. I nisam požalila. Ako volite sjajila i ako imate ograničen budžet kao ja, nećete promašiti s ovima.


Nijansa koju sam ja uzela je jedna šljokičasta (šljokice o.o) boja mesa (?). Stvarno ne znam opisivati boje, pa mi slobodno pomozite. I tu dolazimo do prve stvari koja mi se ne sviđa, a to je da na pakiranju jednostavno nisam našla nikakav opis nijanse, ni broj ni ime, ništa. Sjajilo sam pofotkala sa svih strana, pa vi recite ako vam se nešto učini kao ime nijanse.


Kad sam već spomenula ono što mi se ne sviđa, druga stvar je pakiranje. Ali to je čisto estetski razlog, jer mi se ne sviđaju nova S-he pakiranja, s tim ružnim bijelim plastičnim čepom i kockastim dizajnom. Iz tog razloga sam prestala kupovati njihove lakove, jednostavno mi se ne sviđa pakiranje. A i čep je eto tako nesretan da se prečesto desi da se ne poravna s rubovima kućišta kad se zatvori. Vidjela na mnogo bočica koje su zločeste cure u DM-u otvarale :D (kad smo kod toga, vidjela sam par puta da cure dođu u DM i onda isprobavaju lak na noktima - zašto ://) I to je to, to je jedino što mi se ne sviđa kod ovog sjajila!! Pakiranje i što nijansa nije nikako označena.


Ovo sjajilo nije ljepljivo, nema jak niti neugodan miris, štoviše meni se sviđa. Ne isušuje usne. Šljokice se uopće ne osjete na usnama, nego je osjećaj sasvim glatkih usana.


Dolazi u čvrstoj plastičnoj bočici s plastičnim poklopcem, količina: 8 ml.


Aplikator je klasičnog oblika, spužvast, i sasvim je OK, lako je njime baratati. Kad se izvlači iz bočice ne ostane previše sjajila na njemu, možda čak i premalo jer više puta umačem u sjajilo da bih namazala usne. No to je po meni dobra stvar, bolje manje nego previše.


Ovo sjajilo nosim svakodnevno otkako sam ga kupila, i sigurno ću kupiti još koju nijansu (izbor je velik). Trajanje je kao i kod većine sjajila, kratko. Neće preživjeti hranjenje i napajanje, ali to se od njega ni ne očekuje. Iako, kad sjajilo nestane, šljokice se zadrže još neko vrijeme.



Iako boja izgleda intenzivnije na ruci nego na usnama, ja sam skroz zadovoljna s njom jer mi se čini da sam pronašla "my lips but better" sjajilo.


Koristila sam ga u posljednjem LOTD postu:



zbog omjera cijene i kvalitete

Volim sjajila jer ih mogu obnavljati i bez ogledala, i onda prstom pokupiti višak ako ga ostane.
Kad pomislim na višak sjajila, ne mogu zaboraviti sjajilo junakinje jedne serije: Hayden Panattiere iz Heroja. Ona je uvijek imala prozirno sjajilo koji je uuuuuuvijek izgledalo razliveno i izluđivalo me! 


Jeste gledali tu seriju i je li i vama to njezino sjajilo ostalo u lošem sjećanju kao meni?

Jej sad napokon  mogu maknuti naljepnicu sa sniženom cijenom i prestati se sramotiti :D
Uživajte u vikendu, a sutra ili prekosutra ide Moj tjedan u slikama.
Ostavljam vas s najnovijom omiljenom pjesmom, svakako pogledajte spot, predivan je <3



53 comments

  1. Odlična boja i super cijena. :) Čep na njihovim proizvodima je stvarno grozan. On me najviše odbija upravo zbog nemogućnosti poravnavanja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ne znam tko im je to dizajnirao ta pakiranja, ali ogroman fail. Nimalo atraktivno.

      Delete
  2. Cijena je stvarno super, ali ja ne volim sjajila sa šljokicama :) No za 7,90 kn, vjerojatno bih kupila pa nekom poklonila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisu jako primjetne šljokice, ali ja ih volim i na usnama :) No da, za 8 kn stvarno dobar poklončić :)

      Delete
  3. Meni te sljokice uopste ne smetaju generalno kod kozmetike, vidjeti cemo kada se zadje u neke godine :) Ali do tada, glimmer on! :)
    She mi ima bas nekako odbojna pakovanja, mogla bih i preko bijele boje preci ali kockasti lego oblik mi je dealbreaker :/
    Ipak, sve u svemu, ovo ispade jedno sasvim dobro sjajilo kada izuzmemo licne preference po pitanju estetike pakovanja. I tebi jako lijepo stoji ova nijansa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel' da, trebamo ih nositi sada dok je to još prikladno. Makar, ma nosit ću ih i u pozamašnim godinama, zašto ne, nešto decentno :)
      Stvarno bi trebali opet promijeniti pakiranje. Poslat ću im mail :D
      Hvala, sviđa mi se jako :)

      Delete
  4. hahahhah ovo mi fkt grozno sa razlivenim sjajilom. Ja nemam nijedno s-he sjajilo, meni je ambalaza ok, samo mi se cini da su sljokice malo veće :) heh al nijansa je divna, ja sam totalni antitalent kod objašnjavanja boja, a o mirisima da ne govorim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesi gledala seriju? Katastrofa :D Ma u mirise neću ni zalaziti, to bi bila blamaža :D

      Delete
  5. Super mi se čini :)) samo ja baš ne volim sjajila jer ovdje stalno puše, a kosa mi je sama po sebi hiper neposlušna i onda mi se sve to lijepi za kosu fuj fuj :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. E to sam zaboravila, da. Nije za vjetrovite dane :D

      Delete
  6. I ja bih je nazvala šljokičasta boja mesa :D

    ReplyDelete
  7. Od s-he.-a imam samo jedan lak koji je također prešljokičast i ima isto takav grozni čep :( Malo me i nerviraju ti poljski nazivi na njima, kao da za naše tržište nisu mogli naljepiti naljepnicu s prijevodom, nije baš da se svakodnevno nađe netko tko govori poljski, al dobro... I meni djeluje kao neka boja mesa, a ti znaš koliko ja voooolim sjajila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zar je moguće da je lak prešljokičasti??? A da, mogli su se potruditi pa barem staviti i brojčano ime sjajila.. Znam znam :D

      Delete
  8. Ne nosim ruževe, a sjajila još manje jer me upravo živcira taj osjećaj kako mi se razlio po pola face :D Fuj, dovoljno mi je da gledam druge cure takve. Inače, nijansa je sasvim fina i bome ti dobro stoji :D

    Aaaaaaaaa, Ed Sheeran <3 On je moja đinđer srodna duša ;) *obožavam_ga* :D

    ReplyDelete
  9. nisam nikad kupila neki s-he proizvod, ali bas je lijepo to sjajilo =D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, ako vidiš koje sjajilo za sitne pare, kupi si :)

      Delete
  10. Jooj ja šljokice volim na očima ali na usnama nikako!Posebno ne kad se radi o samo prozirnom šljokičastom sjajilu ili kad je nijansa sjajila jedne,a šljokice druge boje (npr. narančasto sjajilo sa rozim šljokicama,mislim helou??).I općenito mislim da nemam ništa od She marke niti me ta marka uopće privlači,djeluje mi isto kao šminka iz kineza,ma čak mi i kinezi imaju bolji izbor :D haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjećam se dok još nije došao Essence, S-he se masovno kupovao. Sad jednostavno radije kupim Essence lak koji je 15 kn nego S-he koji je 20 kn. Ja volim šljokice i na ustima i noktima i očima i odjeći i cipelama, svuuugdje!!! :D

      Delete
  11. nije mi neki hit s-he kozmetika, al ovo sjajilo je neloše. :D jedva čekam tjedan u slikama!!!

    ReplyDelete
  12. Imam samo jedan njihov lak i dosta sam zadovoljna. Ostalo nisam probala, uredno zaobilazim štand, nemam pojma zašto. Pa nije baš tako ružno pakiranje. Fora je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A jer je u rangu Essence-a, a Essence je ipak jeftiniji. Ali inače mi je super S-he eyeliner. To sam se sad sjetila. Ma sjajilo je još OK, ali za lakove mi je baš odbojno :/

      Delete
  13. Baš su ti lepe lips... Inače nešto ne gotivim sjajeve, ali ovaj je lepotan ;)

    ReplyDelete
  14. boja je odlična pa bi mogla svartit i nać si neku bojicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhm, samo imaj na umu da je samo jedno bilo sniženo, inače je cijena 17,90 kn.

      Delete
  15. 8 kuna? evo me DM, stižem! :D
    sviđa mi se kak stoji na usnama!

    ReplyDelete
  16. ja se slažem što se tiče lakova, stvarno je nepraktično pakiranje, danas sam bojala nokte sa jednim (ne pitaj zašto;) i namučila se oko otvaranja.

    Sjajilo je jako lijepe nijanse ( ja bi rekla neka nježnija varijanta bordo boje, ali nisam ni ja skoz precizna kod naziva) i stvarno ti pristaje. Svaka čast na ulovu:) Ja trenutno od sjajila koristim samo neko avonovo što sam dobila i onako nije loše, ali nisam ni oduševljena.

    ReplyDelete
  17. Lijepa boja i baš ti dobro stoji.

    ReplyDelete
  18. Lijepa boja i super ti stoji :)
    Ja sam prestala kupovati She otkako imaju ovakvu ambalažu , pogotovo lakovi jer je četkica katastrofa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš, ni ne znam za četkicu. Ali vidjela sam jedan krasan plavi glitterasti, a ljubav prema glitteru is strong in this one :D

      Delete
  19. Nekako mi je taj gliter previse ocigledan xD Nisam gledala seriju, ali totalno kapiram to izludjivanje. Ponekad pomislim da se glumci sminkaju sami bez ogledala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda bi se i našminkali bolje sami, bez ogledala :D

      Delete
  20. Stvarno si pogodila kupiti ovo sjajilo.. ja recimo se možda i ne bi ponijela tom bojom ovako kada gledam bočicu, ali na usnama odlično izgleda! Nisam gledala tu seriju, ali mi je zato pjesma oooodlična! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma za tu cijenu bi se ponijela ;) Jel' da :))

      Delete
  21. hahahah na Hayden.. da i meni je to išlo pomalo na živce. :D
    Sjajilo je super, sviđa mi se boja i tebi lipo stoji. Moran se složit za pakiranje jer je i meni grozno, iman jedan lak i čim san ga prvi put počela koristiti izvukla san plastiku, a oni unutarnji čep sa četkicom je osta zatvoren. AH. A, cure koje isprobavaju lakove i svu ostalu kozmetiku, neću komentirati, neka budu sritne da ne nalete na mene u drogeriji. :evil laugh:

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, i to, izvuče se iz čepa. Stvarno treba javiti S-he ekipi da su pogriješili :D
      Buahahahha, tako i treba, počet ću ih i ja plašiti! Prasce! Jedna stvar je otvoriti pa pogledati je li sve OK prije kupnje. Ali baš mazati se. Ccc.

      Delete
  22. Lijepo ti pristaje ova boja mesa :D kak si se zapitala kod nijanse :D ali meni nikako ne leže sjajila sa šljokicama, nekako kad to osjetim na usnama one sitne čestice šljokica imam dojam da mi je milijun mrvica od kruha na usnama koje moram maknuti :P ruževa i sjajila nemam puno, nekako ko da ne volim naglašavati usne, ionako su mi podosta velike pa ova donja kad ju naglasim mi je too much..ti s tim nemaš problema i sjajno ti stoji, a još si uhvatila i popust! :D :*****************************

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faalaaa :)
      Ma uopće se ne osjete šljokice, to me iznenadilo. Skroz je glatko, kao da ih nema. Joj jadna ima velike usne hahahhahah ;)))

      Delete
  23. haha,koja si ti carica, baš si me nasmijala s ovom glumicom u herojima. gledala sam seriju, ali se nikad nisam fokusirala na njena usta, sad kad si spomenula, fkt, uvijek joj se to sjajilo preljevalo. dobar ulov, iako ja imam prerasudbe prema s-he proizvodima zbog njihove odvatne ambalaže. izgledaju mi preloše. i koliko sam shvatila njihova kozmetika nije ništa wow, pa ih eto zaobilazim. šta ćeš, kad padam na izgled.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, kad mi je išla naaaaa živceeeeeee!! Glupa mala navijačica :p A da, svi kažu da su pogriješili s tim dizajnom :/

      Delete
  24. imam nešto njihovih lakova, ali novi dizajn je baš za ništa pa ih zbog tog razloga izbjegavam :(
    h.p. izgleda k'o i naša sopekica - k'o da su jele pajceka s ražnja pa se nisu stigle obrisat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha baš, kak se nisam sjetila Sopekice :D

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top