Novogodišnji make up look/New Year's Eve make up look

Hello,

so, this is my idea of a simple and sparkly New Year's Eve make up look. Basically, what I did was this: I used MUA make up palette Dusk till Dawn. First I put shade A (as marked below) all over the eyelid. Then I put shade B in the corners of my eyes and under the eyebrows, to make my eyes pop. Then I went with the basic black eyeliner. Now, I'm fairly bad with applying the eyeliner. To give you an example of how much a beginner I am: when I want to make a thin line, I usually end up with a thick one. Why? Because I always have to add some more and more to get a neat line. But I'm practicing :D Practice makes perfect, right? Okay, so I put a THICK line of black eyeliner. The idea was to put glitter eyeliner all over the black one. But then I thought, I need some color. So I put shade C, which is a radiant blue, all over the eyeliner. Blue on top of black turned to green. And THEN was the time to put some sparkle with the She glitter eyeliner. This is my first ever attempt at taking photos of my make up, so have some understanding :D I'm sure I'll get better with time. 

jučer sam se malo krenula igrati idejama za novogodišnji look. Nisam znala kad sam krenula kako će na kraju ispasti, znala sam samo da želim staviti šljokice :D Želim se sjajiti kao novogodišnja noć. Želim se sjajiti toliko da će prskalica koju upalim u ponoć izgledati kao pokisla iskrica. Želim da me Nicki Minaj pogleda i otrči doma plačući i razmišljajući o svom smislu života. Mislim da kužite polako bit. Ali sve mi se čini da ću se sjajiti samo u T-zoni :D Kad smo kod toga, dajte preporuke za matirajući završni puder u komentare, pretty please :)

Uglavnom, koristila sam MUA paletu Dusk till Dawn. Prvo sam preko cijelog kapka nanijela nijansu A. Nijansa B išla je u unutarnji kut oka i ispod luka obrve.



Zatim sam krenula u napad sa crnim tušem (ovaj She na slici). Poprilična sam amaterka u stavljanju tuša. Tipa tipična amaterka koja ne može povući tanku liniju. Započne tanko, ali se popravljanjima pretvori u debelu. I nikad mi nisu oba oka ista. Kad sam završila s tušem, namjeravala sam staviti šljokičasti tuš također od She, prvi s lijeva na slici.


No pomislila sam da je to predosadno i da mi treba malo boje. Pa sam na liniju tuša (haha, liniju, prije debelu masu tuša :D) odlučila natapkati malo sjenila u boji. Htjela sam nešto upadljivo pa sam uzela plavu (C) iz MUA palete. Koja se na crnoj podlozi transformirala u zelenu nijansu. I onda sam ju napala šljokicama.
No da skratim, evo što se na kraju desilo. Usput, ovo je prvi put da sam slikala make up, pa molim milost :) I svjesna sam da nisam ovo savršeno izvela, ali svejedno želim podijeliti s vama rezultate. Ako ništa drugo, možda vas inspirira na neki vaš look, ili nešto naučite na mojim greškama. A možda mi se i dobro nasmijete, i to je OK :D
Sigurna sam da će sljedeće fotke biti puno bolje, ne odmah, ali ispraksat ću se ja. Volje imam :)


Primjetite kako mi je desno oko naboranije od lijevog, the f*** is that :D


Isprobala sam dvije boje na usnama, jednu mat rozu i jednu sjajnu crvenu. Vi prosudite koja vam se verzija više sviđa. Meni ova neutralna. Haha, funny story, kad sam dečku pokazivala slike, pitao me hoću li se tako za Novu našminkati. Rekla sam da nemam pojma, možda, ali ću vjerojatno nešto novo smisliti, pa mu je izletilo "Hvala Bogu". Ja sva u šoku "Kaaaaj hvala Bogu, pa rekao si da ti se sviđa!!!", pa je pokunjeno priznao da mu se ne sviđa crveni ruž :D A sirotan :D
I tried out two versions, one with a nude lipstick, and the other with a hot red lip pencil. My boyfriend actually reacted badly to the "red version". And here I was thinking that red lips were sexy :)







I još sam otkrila da je jako teško slikati sam sebe, a da ne mogu drugačije jer nisam zadovoljna kad me drugi fotkaju. Eto. Skidam kapu svim curama čije tutoriale čitam, a koje stvarno savršeno ulove boje i oči i rumenila i sve.




Evo vam jedan primjer kako ću se ja ipak sjajiti u toj sjajnoj noći. Nisam imala kod sebe puder u prahu. Kao što rekoh, HELP! Sutra idem u DM po novi.


Eto, danas slavim stavljanje prvog make up mini tutoriala na blog. Jeeeej :) Bilo je zabavno. Na vam duck face :D

Koristila sam/the list of products:

LICE:
puder - Maybelline Affinitone Mineral, 30 sand
rumenilo - Bourjois 48 CENDRE DE ROSE BRUNE

OČI:
sjenila - MUA paleta Dusk till Dawn
tuševi - She dip eyeliner waterproof 001 black, She glitter eyeliner
maskara - Essence I <3 Extreme

USNE:
rozi ruž - MUA shade 15
crvene usne - Essence olovka za usne 10 FEMME FATALE

OBRVE:
Essence olovka za obrve 01 BLACK

Linkovi na prijašnje postove: što je u mojoj make up torbicirecenzija Essence olovaka za usne

Ako sam nešto zaboravila skužajte, komentirajte, savjetujte! Ako vam se sutra ne javim, želim vam da provedete prekrasnu novogodišnju noć, s puno šljokica prskalica dobrih želja!!

23 comments

  1. E kako si ti meni genijalno simpa i smiješna, e ja umirem od smijeha kad čitam tvoje postove. To jepozitivno da ne pomisliš kaj krivo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je to skroz pozitivno, bez brige :))) Hvala :)

      Delete
  2. Hahahaha! :D
    Svi smo mi prošli te faze! xD
    Baš sam se super nasmijala!

    ReplyDelete
  3. "Želim da me Nicki Minaj pogleda i otrči doma plačući i razmišljajući o svom smislu života." - UMIREN!! HAHAHAHAHHAHAHA... predobro! svi smo prošli te faze kako Chloee kaže (ja još prolazin) ali učin, iman volje ka i ti! Samo tako nastavi! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nickica je valjda sinonim blješćavosti postala :))) Skupa ćemo onda učiti, a vi ćete moje greške imati prilike vidjeti i tu :D

      Delete
  4. Ma ti si meni toliko simpaticna da ja prosto ni ne vidim sminku :-)Te tvoje face i jos stavila girly girl sebi preko nosa :-) A boje si fino odabrala, samo trebala si liniju tusa zakriviti vise na gore da dignes oblik ociju na mackasto jer bi bilo bolje za tvoj oblik oka.Sta fali crvenom ruzu,nije momak navikao.Ali meni se jako svidja taj ruz juicy, moracu ga i ja naruciti, ali prvo kad mi posalju prvu narudžbu grrrr jos cekam.Probaj onaj Manhattan puder u prahu za setovanje sminke, on fino matira,a nece ti lice isusiti. Po tvom tenu i boji mislim da bi ti odgovarala nijansa br. 1 natural. Sto se sminke tice, nisam ni ja nesto bolja, jedino sto sam se upraksala sa tusem, ali sa tamnim sjenkama redovno zavrsim ko rakun :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A moram vas malo nasmijati :D Haha, i pokušavala sam napraviti mačkasti oblik, e, ali onda su se stvari zakomplicirale i krenule u suprotnom smjeru :D Može, pogledat ću danas Manhattan, hvala :)

      Delete
  5. potpisujem cure,totalno si slatka i presimpa!

    ReplyDelete
  6. hehehe, kak tipično za muške, ni jedan ne voli ruž na usnama, kakav god bio... još labelo neko u laganoj boji za njih prolazi, ali nešto više od toga...not! :P ajde imam i ja još uvijek problema oko slikanja same sebe...teško je to...napokon da ima nekoga tko također muke muči, a sve za ljubav prema blogu... puder nije loš, nemoraš kupovat drugi, ja koristim isto taj maybelline, ali samo na kritične djelove lica...ono što će te spasiti sjaja je da staviš na taj tekući malo kistom puder u kamenu! i kupi si listiće za masnu kožu...kad ti se lice tijekom večeri zasjaji samo natapkaš listićem kožu i nema više sjaja, a puder će ti ostat na mjestu :) imaš u mulleru cadeavera koštaju oko 7kn, a ako ideš u dm, essence je imao te listiće... sve u svemu, odličan post, prigodan makeup i šljokice su in :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tekući je dobar, treba mi neki matirajući u prahu.. A listiće sam razmišljala kupiti, ali isto to može riješiti i tapkanje običnom maramicom ili WC papirom, tak da sam odustala.. Ma ne da se ni meni zezati s crvenim ružem cijelu večer, još ću i jesti i cmokati se i onda ode sve u vrit :p A ništa, morat ćemo se ispraksati sa slikanjem!!

      Delete
  7. jesi probala onaj essence bijeli puder za matiranje? dođe oko 30ak kn,ja ga se spremam uzet al nikako. za ostale nisam stručnjak. po pitanju slika također mi je grozno kad se sama slikajem pa mi je potrebna pomoć jer sam nemogu.uvjete kod kuće nemam pa moram ić vani, da da mi se bas da,ne. i da,bolje je ovaj krem ruz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam, ali vidjela sam ga u DMu i možda ga danas uzmem, vidjet ću kakva je ponuda. Pa javim kakav je.. Da, dođe to slikanje nekad kao muka ;)

      Delete
  8. Taman dovoljno šljokica da sve odlično izgleda :)) Super! Želim ti dobar provod i sve najbolje u 2013. godini :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Marinice, nadam se da će danas ispasti još bolje.. Ali vidjet ćete i sami, bit će slika naravno :)) I ti se super provedi!

      Delete
  9. hahahahah nevjerojatno kak tvoji postovi uvijek poprave dan :D
    tuš i ja smo se grdo posvađali, izbjegavamo se u širokom krugu. vjeruj da je ovo tvoje odlično za razliku od svih mojih pokušaja zajedno. i ovo kak veliš, ideš nekaj popravljat a još samo bolje zahebeš :D zato ti u novoj godini, između ostalog, želim uspješno stavljanje tuša i da nas još dugo uveseljavaš svojim extra tekstovima ;) lijepi provod! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe :)) hvaaaala na lijepim željama, osobito ovaj dio s tušem :D

      Delete
  10. hej suepr ti je tus :)
    veoma mi se dopada tvoj blog :)
    sta kazes da pratimo jedna drugu?

    http://zorjanakanjuga.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top