Noktopost: color therapy


Boook svima, dugo se nismo vidjeli/čuli/tipkali! Neću pisati kako je ovo moj povratnički post jer nemam pojma je li ili nije, no nadam se da je! No uglavnom, nema boljeg novog posta nakon previše vremena nepisanja ooooood: TERAPIJE BOJOM! Za mene nema bolje relaksacije od gledanja dobrog filma i istovremenog lakiranja noktiju. A budimo iskrene, treba dati noktićima vremena da se osuše jer inače lakiranje od relaksacije postaje hodanje po jajima! Neću nikad zaboraviti jedan jedini put kad sam otišla na manikuru u salon i "sredila" dva nokta kad sam obuvala tenisice :D Okrutno, vrlo okrutno! 
No uglavnom, vidi se da nisam dugo pisala jer sam odmah otišla u digresije :D Pustila sam si neki dan odličan filmić ("Austenland"), odabrala boje koje će me uveseljavati i odlučila napraviti gradient manikuru. Koristila sam spužvice koje se inače koriste za nanošenje make up-a ali su još bolje za "gradientiranje". Nakon toga sam odlučila dodati još i žigić na pokoji prstić a rezultat slijedi. Nadam se da će vam se svidjeti i relaksirati na sekundu-dvije. Može i više :)









Koristila sam:

- Maybelline Dr. Rescue CC nails base coat - kao podlak
- Maybelline Dr. Rescue gel effect top coat - kao nadlak za sjaj
- Essie 'watermelon', Essie 'mezmerised', Essence 'prince charming' - za gradient
- Qgirl 041 - pločica za štambiljanje odnosno stamping





7 comments

  1. Savršeno izgleda, zaljubila sam se na prvi pogled! I držim fige da ovo ipak bude tvoj povratnički post, faliiiiš u blogosferi! <3 :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeeeej drago mi je što si in love :D I meni fali blogosfera! :*

      Delete
  2. Super kombinacija. Kako tako uredno ti ispadne?! Ja uvijek sve zapackam s gradijentom :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekak mi je supermanski kombinacija boja :D Ma kistićem poslije to mičem, bez brige, i ja se cijela zapackam, bude laka posvuda :D

      Delete
  3. samo ti terapeutiraj :D bar da netko jos uvijek pise XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha i sad nisam pak opet mjesec dana pisala!

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top