Omiljene TV serije

Pošto sam neplanirano i brzinski morala ići doma naravno da sam morala nešto zaboraviti, a ovaj put je to bio kabel od fotića. Laptop nisam nosila, i eto ostala sam bez materijala za nove postove.. Pa rekoh a zašto ne bih napisala post o svojim all time bezvremenskim omiljenim TV serijama! Ja ovakve postove volim čitati na blogovima, a i općenito volim rado pročitati i baciti oko na neke liste najboljih serija/filmova/kolača, a o kompilacijama smiješnih i slatkih životinja da ne pričam :D 

Volim gledati filmove, ali još više volim gledati serije - osobito serije koje imaju više sezona jer tad zavolim likove i osjećam kao da su mi prijatelji. Kao i kod filmova i kod serija volim određene karakteristike: najviše volim humoristične serije, ne volim mračne tematike i drame (iako volim ja i Dextera i True Blood i Game of Thrones), volim fantasy i elemente nadprirodnog, ali zabavne serije su gdje moje srce leži. Ne propuštam filmove s natjecanjima navijačica, to dovoljno govori o mom ukusu :D Pa ako vas sad nisam odbila od daljnjeg čitanja, čitajte dalje...


Da više ne duljim jer mogla bih se tu sad raspisati u nedogled, slijedi popis serija koje najviše volim. Jedini kriterij za omiljenu seriju je da bih ju ponovno gledala, i to je sve što je trebalo da serija dospije na ovaj moj ekskluzivan popis. Ima tu serija koje se više ne emitiraju, ima i novijih, ali svaku od ovih serija ja bih ponovno gledala, svaku epizodu, bez preskakanja! Neke već i jesam više puta pogledala, a neke budem opet kad prođe određeno vrijeme. Eto prednosti mog lošeg pamćenja, poneke stvari zaboravim pa mogu opet gledati :D I da, serije jesu numerirane od "najlošijih" do onih koje su mi trenutni favoriti, ali samo zato jer vam želim naglasiti koliko su mi odlične serije pod brojem 1, 2 i 3 :)
Disclaimer: pratim ja i pogledala sam ja još puno odličnih serija, ali ako ih nemam potrebu opet gledati, nisu na popisu. I sigurno ću sad zaboraviti na neku super seriju, ali oh well, to je ona negativna strana bivanja zlatnom ribicom :p



Postoje dvije verzije, britanska i američka. Ja ovdje mislim na američku, britansku nisam gledala. Ova serija je luda, šokantna, zanimljiva, ponekad mi dođe da zašamaram likove, i često ne vjerujem da ovakva obitelj postoji. Mogla bih ju opet pogledati za kojih 5 godina :D Epizoda traje oko 45 minuta.



Ah, taj Angel.. Tužna ljubavna priča ga je otjera u Grad anđela, i on je vampir i zgodan i tajanstven i svašta nešto.. Pet sezona borbe protiv demona, odvjetnika, i sličnih stvorenja. Ne sjećam se je li išao na TV-u kod nas, ali ako ste gledali Buffy morate i Angela - ja jesam već dva puta, i opet ću :D



Možda ste i gledali ovu seriju na našoj televiziji, ja sam gledala tad i opet sam je se sjetila prošle godine i opet sam je gledala, i umirala od smijeha :D Iako se serija zove Will i Grace, bolje da se zove Jack i Karen koliko su mi njih dvoje pregenijalni, obožavam ih :D Serija ima 8 sezona, mislim da čak i nisam pogledala do kraja sve sezone, ali imat ću priliku popraviti se, bude mi sigurno opet kad-tad došla na playlistu!



Kad netko napravi ovako bezvremenskog lika kao što je to napravio A.C. Doyle onda taj lik živi vječno i inspiracija je redateljima kroz sva doba. Naš moderan Sherlock je super kul, a epizode su genijalne. Jedino što ne valja je što svaka sezona ima samo 3 epizode, ali ono što valja je da svaka epizoda traje sat vremena. I glumačka postava je A O K!

Joooooooooj ova serija je tako slatka!!! Dobro, ima umorstava i tako toga :D, ali ove dvije žemske u najboljim godinama uređuju vrtove i rješavaju umorstva! Baš sam ih se sjetila neki dan i kak sam taman zaboravila tko je koje umorstvo počinio, tako da planiram opet početi gledati :D U ovoj seriji ima svega: britanskog humora, britanskog naglaska (:D), zapuštenih vrtova koje one na kraju preurede (!!!!!!!!!!!!!!! - ne mogu naglasiti koliko volim gledati make over-e ljudi, stanova, kuća, soba, VRTOVA), i zanimljivih misterija. Na žalost samo su tri sezone napravili :(



Serija za sad ima 4 sezone i nadam se da će biti još toliko. Zabavna serijica za ubit pola sata, nema drama, ružnih stvari, krvi, sve je veselo baš kakva je i glavna glumica, Zooey Deschanel. A volim i njezin stil oblačenja, baš je girly, tako da je to uvijek zabavno vidjeti kako će biti obučena. I uvijek je lijepo našminkana! :D



Sad sam shvatila da ova serija ima već 10 sezona! Deset! Toliko je dobra! I dalje dobra, makar su počeli malo previše izmišljati u zadnjoj sezoni, ali nemam neke veće zamjerke. Dva brata, jel' :D Kad završi skroz pričekat ću par godina da mi se prašina slegne pa ću opet da gledam. 



Sedam sezona zabave. Glumačka postava je super (volim Tinu Fey), Alec Baldwin je super skinuo ulogu šefa, humor je odličan (fali mi epiteta već do sad i sinonima za "super" :D), i što da vam kažem, počela bih gledati ispočetka već sutra ali imam već natrpan raspored serija haha :D 



Kao prava obožavateljica Jossa Whedona voljela sam i ovu seriju. Radnja serije, svemir, svemirski brodovi, prekrasne glumice, kapetan :D, humor, i onda ne odobre seriju za 2. sezonu. Dakle, ova serija ima samo jednu sezonu!! Radnja se tek krenula zakuhtavati! Pogledala sam seriju već 2, 3 puta, čak sam epizode i na CD spržila tako da u slučaju da nestane interneta, ja ne ostanem bez serije :D Dobra vijest: Joss je snimio film Serenity koji stavlja točku na "i" seriji i zbog toga će ići u Raj! Usput, ova je serija 11. na IMDB popisu top 745 serija!



Naravno da će se naći na ovom popisu. Sjećam se kad se prikazivala kod nas, gledala sam je navečer (oko pola 11?) na malom crno-bijelom televizoru u kuhinji, sestra i ja bismo se stisnule oko njega i čekale Samanthine scene, if you know what I mean, ahahahahhaha :D Bila mi je zanimljiva kao djetetu, a sad kad sam odraslija mi je još zanimljivija - stranu na to da li prikazuje realan život ili ne, ovo je serija koja je (meni) proslavila New York i Manolo štikle. Aleluja da su snimili i filmove, ne znam što mislite o njima ali ja ih jako volim. Jedinica je legendarna! Jedinicu pogledam barem 1x godišnje, dvojka mi je tak-tak.



Serija koja je neki dan završila s emitiranjem, nakon 9 sezona. Neću puno pisati o kraju, da nekome ne budem spoilerica, ali mrzim ih iz dna duše što su takav kraj napravili i potencijalno mi upropastili seriju, ne znam hoću li je moći opet gledati sad kad znam kako završava. Ali ipak sam je uvrstila na ovaj popis jer mi je nekad bila omiljena serija. Prvih 4 sezona je legendarno, ni sama ne znam koliko puta sam pogledala te epizode, sigurno barem 10 puta. Naime, prije spavanja volim pogledati koju epizodu omiljene serije a obično su to reprize. Nekad je to bila ova serija, a sad prije spavanja gledam reprize serije koja se nalazi na mjestu broj 1 :D



Ne moram tu ništa posebno objašnjavati :D




Ovu sam seriju otkrila tek prošle godine iako ima već 8 sezona. Imala još tri put toliko! Ako niste gledali, gledajte. Pa da možemo diskutirati koji nam je omiljeni Doktor. Koji Doktor? Doktor Tko! :D



Iako pola dijaloga ne mogu popratiti koliko su komplicirani i znanstveni, humor kužim bez problema! Sigurna sam da je koji mladi znanstvenik zavolio fiziku i znanost upravo zbog ove serije!




Baš sam se prošle godine sjetila ove serije i skinula prvu sezonu, proletjela kroz nju, pa drugu, pa kao vihor ju okrenula, i tako dalje..8 sezona odlične serije, glumci kao da su rođeni za te uloge, želim živjeti u glavi scenarista jer mislim da je tamo super zabavno :D




Bilo je teško odlučiti se među top 3 serije koja će biti na kojem mjestu. Buffy mi je all time favorite, ali nisam je dugo gledala pa su one novije ipak na prva dva mjesta. Ah, koja curica/djevojka/žena ne bi htjela biti Buffy? Jaka, i fizički i psihički, prijatelji koji s njom idu u opasnost, Angel :D, Spike :D, Willow, Anya.. Po meni jedna od rijetkih serija u kojoj likovi rastu i mijenjaju se sa svakom epizodom. Neki su totalno promijenili ličnost - da, Spike, pričam o tebi :D
Pošto jedna epizoda traje 40ak minuta treba neko vrijeme da se popali svih 7 sezona, ali vrijedi odvojiti vrijeme. Prva sezona je možda malo "meh", ali tako je s većinom serija. Postoji i osma sezona, u obliku stripa. Dosta kul, ha? Eh taj Joss...




Na nagovor prijateljice sam pogledala prvu sezonu ove serije, i bila mi je taaako čudna. Nisam gledala drugu sezonu, i nakon nekog vremena sam u naletu dosade odlučila dati joj još jednu šansu i pogledati par epizoda i druge sezone. Najbolja. Odluka. Mog. Života. Ova serija je tako super!!! Obožavam sve likove, svi su posebni na svoj način, i da mi je malo Leslienog žara u životu! Nema ružnih stvari, osim malo ljudskog podmetanja :D

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, najbolja serija svih vremena bez premca jeeeeeeeeee:




I ne, ne pretjerujem. Ovo je stvarno najbolja serija u svemiru!!! Tako je lijepa i draga i svi se vole i nema nasilja, krvi, prevara, roditelji su roditelji koji vole svoju djecu, roditelji se vole međusobno, i to je prava obitelj. A smiješna je do suza!!! Na dan kad ova serija završi ja ću plakati i plakati i plakati! Ponekad poželim da mogu dobiti amneziju samo što se tiče Moderne obitelji tako da je mogu gledati ispočetka bez da išta znam o njoj. Ako ju ne gledate, hoćete se mijenjati za mozak? :D Toliko ju volim da sam joj i post posvetila davne 2012. godine, kad je izašla OPI kolekcija "Modern Family by OPI" :D Bacite oko > linkić

I to vam je moja lista. U nekom trenutku u životu se nadam da ću opet gledati sve ove serije :) Jel' dijelite koji favorit sa mnom?

Za malo aktualniju listu serija pogledajte Alexandrinu listu :)

Josipa







64 comments

  1. Supernatural na 1. mjesto, molim :D
    I toliki sam ovisnik da od utorka do utorka (odnosno srijede kad dolazi na torrente) gledam reprize. Opet sam na 3. sezoni :D I kad kažem opet.. ovo je već 2. opet. Bit će i 3. Ne mogu si pomoći, obožavam ih :D

    Shameless isto pratim, i baš kad pomislim da me više ničime ne mogu iznenaditi.. bam! Opet neki wtf događaj.

    New girl mi je simpatična serija.. volim Zoey.. tu i tamo škicnem, ako se sjetim :D

    Kraj 'majke' me jako naživcirao. Jako. Toliko sezona, toliko kompliciranja i priče da bi na kraju.. maaah -.-

    Da sad baš ne iskomentiram svaku koju gledam.. i ja volim serije, veći gušt mi je pratiti serije nego nastavke filmova :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No way Hose! Dobri su dečki, ali nisu dobri kao Moderna obitelj :D Hahaha, šta kaže dečko na takvo manično pregledavanje? :D Moja trenerica zumbe je bila prošle godine u Rimu na konvenciji Supernatural i slikala se s Jensenom i ekipom :o
      Ajme kraj "majke" je za ubit se! Meni nekad bude gušt pogledati film tako da ono, ima početak i kraj, jer sa serijama nikad kraja :D

      Delete
    2. Dečko je naučio živjeti s tim :D

      Delete
  2. 'shameless' mrzim, predepresivna mi je...'will i grace su mi bili stvarno super. 'sex i grad' bi mogla pogledati 700 puta, a budući da znam kako je završila ''how i met your mother'', sad mi se serija apsolutno gadi, mislim da je nešto najodvratnije što je kada bilo na tv-u. apsolutan užas. a što se tiče ''modern family'' tek nedavno sam se navukla i apsolutno uživam -stvarno super serija. (prvo sam krenula psovati o tome kako je završila ''how i met your mother'', pa sam skratila ovaj komentar. ali stvarno, ne mogu vjerovati da su to napravili - apsolutno NEOPROSTIVO. Moja najdraža serija ikad - ''DEAD LIKE ME''. najdraža ikad. bez premca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shameless nije baš neka vesela serijica, da, ali ja ju baš volim pogledati, makar da se naživciram tko sve smije djecu imati :D
      Ja ne razumijem što su oni mislili postići takvih završetkom HIMYM! S tom zadnjom epizodom su poništili sve sezone koje su ikad snimili! Kak su to glumci dopustili aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
      Dead like me, još jedna serija koju su prerano ugasili!

      Delete
    2. mislim, prvo kad sam vidjela HIMYM kraj bila sam kao ''ok, ajde, to je samo serija'', ali kako vrijeme prolazi sve mi je gore....recimo da u prijateljima rachel i ross nisu ispali zajedno, svi bi ubili scenariste. tako i ovo. ..inače kad ljudi govore ''sad ću ti reći kako sam upoznao vašu majku'', uglavnom rade baš to - ispričaju ti kako su upoznali tvoju majku. a ne ''ono, molim vas, dajte mi dopuštenje da se jebem s vašom tetom, vaša mama je mrtva, napokon sam je se riješio, i sad želim biti s onom ženskom koju cijelo vrijeme volim, a kojoj nisam niti toliko drag da bi htjela djecu sa mnom. jebeš vašu majku, samo sam je koristio kao aparat za djecu.'' - aaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhh ljudi, nemojte dizat frku kao ''spoileri spoileri'', nema spoilera, ono, svi već znaju kako je završilo.

      Delete
    3. Idemo ubiti scenariste!! Šalim se :D Ma katastrofa. Vrijeme će nam zacijeliti rane, ali seriju popraviti neće :'(

      Delete
  3. E moreš vjerovat da s tvojeg popisa nisam niš pratila, ajd tu i tam Prijatelje, al to je tak :D
    Moji favoriti: Prison Break, Breaking Bad, Game of Thrones (baš sam nedavno utvrdila gradivo i pripremila se za novu sezonu :)), Spartacus, Walking Dead i ajd Sons of Anarchy (mada zadnju sezonu nisam još uvijek pogledala, malo mi dosadila serija haha), a ak se oću nasmijati pustim si Malcolma :D Na watchlisti su mi: Vikings, Dexter, Dracula, Hannibal, Nip/Tuck (nisam ju nikad do kraja pogledala) i Vampire Diaries. Problem je kaj mi se trenutno ni jedna od tih ne gleda, radije bi po ne znam koji put pogledala ove koje sam već gledala xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Breaking Bad sad nešto malo opet gledam, i Walking Dead mi je OK serija, ali bokte jesu razvukli radnju, dođe mi da si pucam u koljeno! Malo više akcije, malo manje osjećaja i pričanja :D
      Dextera sam pogledala par sezona i onda više nisam, a nemam ni potrebu. Nip/Tuck znam da je pred kraj pišurija, ali prvih par sezona je baš dobrih. A to je sve stvar ukusa, da li više voliš humoristične ili "ozbiljnije" serije. Tak i ja, ne da mi se počet gledati nešto novo pa radije gledam ono provjereno dobro :D

      Delete
  4. Imam i ja jednu cudnu za podijeliti: Curb Your Enthusiasm. Zanimaju me te cudne pa cu definitivno baciti oko na Parks and Recreation.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima 8 sezona, već mi se sviđa :D Najviše volim tako "uletjeti" kad serija već ima puno sezona, pa mogu samo gledati i gledati, šišaš obaveze :D :/ :ovisnik: Hvala na preporuci, baš ću pogledati koju epizodu!
      Definitivno baci oko, i nemoj stati na prvoj sezoni jer uloviš bit serije i likova tek negdje u polovici 2. sezone. Ali isplati se čekati toliko! Kad završim sa 6. sezonom se vraćam na 1. sezonu jer sam već zaboravila o čemu se radi :D

      Delete
    2. Joj i da, zaboravila sam reci: Totalno se slazem sa Jack i Karen komentarom. Ja cim bilo kog od njih dvoje vidim odmah zaboravim na sve brige svijeta i imam cer na licu :)

      Delete
    3. Ajme! Doslovno ćeš sad poludjeti kad ti kažem da Karen glumi u Parks and Recreations :D :D Ne pojavi se često ali kad se pojavi, e onda je to kaos i urnebes :D Glumi bivšu ženu jednog brke koji joj je muž u pravom svijetu :)

      Delete
  5. Čekaj, jel ti to stvarno nemas The X Files na listi?! :D I Dead like me?! :D Ja uopšte nisam bila oduševljena celom tom famom oko How I met your mother i svi u društvu su mi se smejali, a onda su videli kraj i ispade da sam skroz bila upravu. :D Jeste glup kraj, skoro nisam videla gluplji. Elem, konačno neko ko voli Rosemary and Thyme, tačno sam počela da verujem da sam jedina u regionu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel' mi vjeruješ da sam dala šansu Dosjeima X isto prošle godine, krenula sam opet gledati i jednostavno sam prestala. Postalo mi je prenaporno i imala sam noćne more haha :D Dead Like Me sam pogledala, šteta što su ukinuli.. Nisam nikad vidjela gluplji kraj jedne humoristične serije!! Da, jako volim, super serija! :)

      Delete
  6. Iss fakat si ovisnik:D Mene su neko vrijeme držale turske :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dab riječ rekla, fakat jesam :D Od turskih mi je Sulejman bio hit, u početku kad ga je Hurem zavodila, to je bilo najbolje :D

      Delete
  7. Imamo jako puno zajedničkih serija, izuzev par koje ne pratim. Iskreno, pratim ih jaaako puno (kao što sam spomenula u jednom sličnom postu) i to 27 trenutno i moram priznat da su mi top Shameless i Buffy. :))


    Daj ako imaš link za Angela, udjeli, ja ga ne mogu naći.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne čudim, ima tu dosta klasika hehe :D I ja ih pratim jako puno, čak i previše.
      Joj ja sam njega i Buffy spržila na DVD-e i tako sam gledala, nisam skidala :/

      Delete
    2. Ithara - Ma jao, kako ne pratiti?! :D Ja Buffy imam skinutu, ali njega ne mogu naći nigdje. :/

      Delete
    3. Evo neki link, makar ima malo seed-era :/

      https://thepiratebay.se/torrent/4442785/Angel_Complete_First_Season_S01_(avi)

      Delete
  8. Vampirski dnevnici, Carrie Diaries, Slatke male lazljivice, Originals i tako to :D aaa, meni modern family bas ide na zivce haha nemoj m mrziti zbog toga sto sam rekla haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dnevnike sam vjerno pratila a ovu sad sezonu nisam uopće, nego sam radije gledala Originale. Haha gdje bih došla kad bih mrzila sve koji se ne slažu sa mnom :)

      Delete
  9. New Girl obožavam i mogu ih stalno gledati, čak i reprize (Fox Life kad mi je dosadno) jer me skroz oraspoloži i jako su mi dragi likovi :)) SATC ne moram ni spominjati, nema riječi kojima bi opisala koliko ih volim i koliko ću ih uvijek voljeti, a još uvijek ne mogu vjerovati što su učini sa How i met your mother, totalno razočaranje i užas :/

    Meni su već dugooo pri vrhu favorita GIRLS (apsolutno omiljena), Carrie Diaries, Revenge i Game of Thrones (iako inače ne volim serije/knjige/filmove takvog tipa) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš je pozitivna serijica ta New Girl, čak i kad je nekome od likova teško zbog nečega oni to prikažu na smiješan način.. Joj Girls. Super mi je bila u početku, ali sad zadnjih par epizoda mi je onak.. Lena Durham je gola valjda u svakoj epizodi, više nije ni šokantno.. Jedino Revenge ne gledam od svega ovoga, ali sestra gleda pa znam o čemu se radi :D

      Delete
  10. Obožavam serije i gledam ih većinu svog slobodnog vremena :D Nisam ljubitelj sitcom ili kako ih ja zovem hahaha serija, a sve ostalo volim :) Od tvojih favorita Angel i Buffy su mi legendarne serije i sjete me na mlade dane :D Supernatural jako, jako volim i baš mi je super što imaju puno sezona u punom paketu od 22 do 24 epizode u sezoni :D Shameless su genijalni, kao i Sherlock i jedva čekam nove epizode :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja baš jako volim "hahaha" serije :D Ma gledam serije kad peglam, kad lakiram nokte, kad se mažem mlijekom za tijelom, kad ručam, večeram, doručkujem.. Nekad ne stignem pogledati cijelu epizodu pa na mahove hehe :D Da, jedva čekam nove epizode Sherlocka, a Supernatural hvala Bogu pa ima tako puno sezona, dok pogledaš sve možeš krenuti opet ispočetka :D

      Delete
  11. Rosemary and Thyme nisam gledala, izgleda mi skroz zanimljivo. Nasmijala si me puno puta dok sam ovo čitala...prvo zanimljivo koliko sam filmova o natjecanjima navijačicama gledala za jednu osobu koja kao voli europske i ozbiljne filmove ha ha...ma dobro volim i ja zabavne stvari pogotovo serije...samo što ja sve serije gledam epizodično, zadnjih par godina ništa ne pratim redovito ali svakako dijelimo dosta favorita...New Girl mi je skroz simpatična, spada u one serije koje bi gledala da se uspijem organizirati isto vrijedi i za 3O Rock, HIMYM, Supernatural i većinu ovih novijih itd...od starijih potpisujem sve...i Buffy i Angela i Prijatelje i SATC (iako mi je o toj seriji dvojako mišljenje)

    Modern family mi je sjajna baš mi je legla...kad bi ja radila neku svoju listu morala bi dodati Crvenog patuljka i Bračne vode, to su mi nekako serije uz koje sam odrasla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Filmovi o navijačicama su the best :D Naravno, ipak mora biti na nekom nivou kvalitete i taj film, neću sad gledati baš bilo što. Ja ne volim ozbiljne filmove. Pogledat ću ako je jako dobar, ali da baš idem tražiti "hm, koji ću sljedeći ozbiljni film gledati", ne :) Eeeeeeeeee, Crveni patuljak i Bračne vode! Odlične serije, ali nemam baš potrebu opet ih gledati. Makar, što njih malo ne repriziraju!

      Delete
  12. Od ovih dijelimo Parks and rec, Supernatural, Sherlock i jos nesto sto sam zaboravila sad dok ovo pisem, ali Shameless sam pocela gledati, dosla do druge sezone i odustala, nije mi sjela serija i takav tip radnje, uvijek sam bila zivcana dok sam ih gledala hehe. Rosemary & Thyme sam znala gledati prije na tv-u, sigurno cu si ih skinuti preslatke su :D meni je ipak najdraza Game of Thrones, Hannibal, Sherlock i True Detective, sto se kvalitete tice, ali Supernatural cu uvijek voljeti iz nostalgije. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A je, Shameless baš udara na živce. Ja se baš znam naživcirati kad ih gledam :D Ali svejedno i dalje.. True Detective mi je bio dobar, ali nisam baš sad sjedila na rubu stolca. Ali dobra serija, najviše meni zbog glumačke postave. Hannibala nisam još gledala, ali ima vremena :D

      Delete
  13. Joj, stani malo - treći kamenčić od sunca...e ta je bila fenomenalna, totalno sam zaboravila na nju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je, vidiš ona je davno bila na tv-u, trebalo bi se malo podsjetiti :D

      Delete
  14. Uh, ja sam ti pravi ovisnik o serijama. Meni najbolja serija ikad je Breaking Bad- u dahu sam je pogledala, sve sam svoje dnevne obaveze otaljavala i odugolvlacila samo da je gledam. :-)
    Slijedi je u stopu Game of Thrones, a u zadnje vrijeme me je udusevila i True Detective. Volim i Criminal Minds, pratim i Walkind Dead, True Blood, uglavnom najvise volim crimi i mracnije serije.
    Od ovih za opustanje mozga volim Vampirske dnevnike, Slatke male lazljivice, Hart of Dixie, nedavno sam zavrsila i Client List i strasno mi je krivo sto su je prekinuli na kraju druge sezone- gledati Jeniffer Love Hewitt, njene frizure, stajling i sminku- neprocijenjivo. Volim i Nashville i bilo sta sto se desava na americkom jugu. :-)
    Od tih tvojih sam voljela Sex i grad, Will & Grace, Bafi nekad davno, Big Bang Theory i Serloka naravno, Benedict Cumber...nesto mi je ahhhh :-))
    Jesi voljela Dva i po muskarca- jao njih sam obozavala dok je Charlie glumio :-)
    Masa je serija koje sam gledala i koje gledam, sramota me i nabrajati, manijak sam, znam :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je BB baš nekako, ne znam, nije mi sjela serija. Pogledala sam prve 3 sezone i stala sam. A pogledat ću je kad-tad, ali za sad mi se ne da.. Ja te mračnije i depresivnije serije volim pogledati jednom tjedno, dva put, ali većinom su mi najbolje 20minutne humoristične.. Client List si mislim dal da gledam, mislim da je bio film s JLH koji je bio onak meh..
      Dva i pol muškarca se repriziraju na našoj televiziji već godinama i Charlie mi već na uši izlazi :D Ali super je serija, da.
      Manijakinje smo onda obje :D

      Delete
    2. Ja sam Client List film pogledala tek nakon serije, i to jedva, sto puta sam ga pauzirala. Puno mi je losiji od serije, bas onako televizijski,i neke jadne, depresivne atmosfere. Serija je puno bolja, i ima bolje likove, plus ona ne ide do kraja i sve joj neki macani dolaze. :-) Ok, to je potpuno nerealisticno, ali vrijedi pogledati i zabaviti se :-))

      Delete
    3. Film je baš grozan, ali ajd tematika je zanimljiva pa sam pogledala. Ako kažeš da ima macana, onda ću razmisliti još jednom i pogledati makar 1. epizodu :D

      Delete
  15. posljednjih par godina i sama radije gledam serije nego film, dulje traju i nisu za jednokratnu upotrebu ;)
    buffy i nagel su mi lengendarni, i angel je bio kod nas, valjda si ti bila premala pa se ne sjećaš :treptrep:
    iako volim humoristične serije, radije gledam šta napetije... a engleske serije su mi zakon, sjećam se i ovih tetica, naravno :D
    trenutno mi je baš napeta francuska 'spirala zločina' a iza nje naravno pogledam i legandarnu 'sex i grad'... i znaš što, čini mi se da sam je upravo prerasla jer me carrie svaki put iznervira sa svojim prenemaganjem i lošom glumom :P
    ali gledam je i dalje ;)
    trenutno gledam walking dead, hannibal, vikings, the vampire diaries, grimm, supernatural... i s nestrpljenjem čekam game of thrones <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baš to, nije jednokratna upotreba i lijepo zavoliš likove i moliš se da ih ne ubiju :D
      Ma nisam ti ja vatala Novu TV u to vrijeme pa nisam mogla pratiti Angela, a Buffy sam išla gledati kod prijateljice :D
      Carrie me živcira jedino u filmu (jedinici) kad nabraja dizajnere vjenčanica, znam tu scenu napamet :D
      Tko čeka, dočeka GOT :D

      Delete
  16. Sherlock i Spn tako nisko na listi :O necu se vise druzit s tobom :P pogotovo kad tbbt i himym bolje kotiraju :drama: modern family mi je ok, ali njih recimo nemam zelju ponovno gledat, ali pratim kako izlaze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova lista je tako ekskluzivna i kul da je bilo koje mjesto dobro :D
      Bwaaaaaaaa, Modern Family da nećeš gledati opet?! Ma to je najbolje gledati kad možeš jednu za drugom, ovako kad čekaš svaki tjedan novu epizodu se malo razvodni coolness :D

      Delete
  17. Sad si me podsjetila na hrpu odličnih serija :)

    ReplyDelete
  18. Jooooj ja vec gledam milion serija i dosta su sa ove liste ali sad si ma navukla na jos nekoliko da krenem da ih gledam! Zlo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bit će ti život bogatiji :D :D :D

      Delete
  19. *SPOILER ALERT*

    Sinoć sam pročitala tvoj post i totalno se nabrijala na HIMYM i jedva sam čekala da dođem doma da pogledam, vidjela sam par komentara koji hejtaju kraj, al zapravo ja uopće nisam razočarana. Nekak sam uvijek mislila da će Ted i Robin završit zajedno, baš mi je žao šta je majka umrla, jer sam ju kroz tih par epizoda stvarno zavoljela jer je totalno simpa i totalni Ted u ženskom tijelu :D Al eto, sve u svemu zadovoljna sam krajem. :)

    Još bi jednu seriju ubacila, True Blood, makar zadnja sezona je bila loša (loša u odnosu na prethodne).
    I da Modern family je preeeezakon, kolko se puta znam uhvatit kak se smijem na glas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja bih voljela da su T i R završili skupa, ali da su to onda tako nekako napravili kroz seriju, a ne ovako me naveli da zavolim Tedovu ženu, uveli su smrt u jednu humorističnu seriju u kojoj toga nema (osim kad je umro onaj barmen, ali i to su napravili smiješnim), Barney je imao šansu biti sretan i normalan, ali ne, nije uspio s Robin pa neće uspjeti niti s jednom - bullshit!
      True Blood je bila super na početku i onda svašta nešto bezveze :(

      Delete
  20. Dijelim s tobom dosta favorita. Iako ti moji "favoriti". Kako da se izrazim... Ne gledam više od 10 serija sve ukupno, pa bih mogla sve njih strpat u "Top 10". :D Hehehe...

    Pored Sherlocka, Supernaturala, Game of Thrones, Friends.... dodala bih još Walking Dead, Breaking Bad i American Horror Story. :))
    Ali pratila sam kao klinka Buffy i Angel. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. I top 10 je super :D American Horror story isto vjerno pratim, ali ne znam hoću li opet gledati.. Možda jednog dana, ako mi bude baš jako dosadno :D

      Delete
  21. Will&Grace najbolji sitcom ikad!Volim i Sex i grad(iako sam ga odgledala 10 puta sigurno:)),Bracne vode su isto bile cool,a u zadnje vreme navukla sam se na Orange is the New Black,zanimljiva i van svih klisea.Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, odlični su Will i Grace! Makar, kao i većina serija, pred kraj su postali ozbiljniji, ali Karen je <3
      Pogledala sam Orange is the New Black, sad si me sjetila da pogledam kad kreće 2. sezona :) Hvala na komentaru, pozdrav!

      Delete
  22. Volim Modern Family, ali kako sezone odmiču nekako mi ljubav splasava. Likovi stoje u mestu i nema razvoja. :/ Najviše volim američke sitkome iz 90-ih - Everybody loves Raymond, The Nanny, Sex and the City, Will and Grace...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kako nema, ima razvoja. Manny polako postaje popularan klinac zbog svega onoga zbog čega je ranije bio nepopularan, Jay se puno promijenio i nije više onako staromodan i ukočen, osobito oko gay-eva :D Phil je savršen i ne smije se mijenjati :D Claire više nije kućanica nego je sad i poslovna žena, Alex nam je u jednoj epizodi pokazala da ipak nije savršena i da je na njoj velik pritisak da bude uspješna u školi, pa je malo puknula. Lily je dosadna :D Hailey je krenula na faks i čak je uspješna s fotografijom i pokrenula je BLOG :D Mitch i Cam se nisu puno promijenili, i dalje se jako vole, žene se. Gloria se isto nije baš nešto promijenila, ali imam osjećaj da će uskoro možda naći posao ili nešto. A jedino mi je žao što je Luke odrastao, bio je presladak klinjo. Na njemu bi trebali malo poraditi i dati mu novu dimenziju, ajd, to je istina.

      Delete
    2. Za pet sezona to su minimalni pomaci. Svejedno, dobra je serija. Ali gledam iskljucivo zbog Fila, Mica i Kema. Ostali mogu da pomru.

      Delete
  23. Aaaaaa na početku posta sam mislila kako sam skroz staromodna i kako ništa ne znam o serijama, ali kako si iška kraju, tako sam vidila da sam isto tako i ja dosta toga pogledala. Svakako, meni je Moderna obitelj totalni hit, obožavam Gloriju i njenog preurnebesnogenijalnog sina i debelog geja obožavam isto tako! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kak ne bi znala :D Joj, debeli gej je najbolji, hahahha :)

      Delete
  24. Većinu volim i većinu epizoda znam napamet. Moji favoriti humorističnih serija su Prijatelji i Moderna obitelj, a volim i Kako sam upoznao vašu majku, Mućke, Seinfeld, Teorija velikog praksa. Još uvijek ne shvaćam što je ljudima smiješno u serijama Televizijska posla i The Office :| Od ovih ozbiljnijih volim Revenge i ove britanske krimiće di s bakicama, tetkama i inspektorima otkrivam ko je ubojica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E Seinfeld je legendaran, što njega ne repriziraju!! Televizijska posla, jel' to 30 Rock? Joj odlična mi je ta serija! A to je neki onako pomaknuti humor, kao nije baš haha, ali je smiješno, barem meni :) Revenge mi se uvijek činila kao bezvezna serija, ali vidim da ju dosta ljudi gleda pa joj možda dam šansu jednom :) Ja baš nešto ne volim krimi serije, ali Rosemary & Thyme su mi posebne :)

      Delete
  25. Doktor Who ti ima 33 sezone, pa da znas, taman ces do kraja zivota sve pogledati :D Ne kuzim zasto je Moderna obitelj tako popularna, ali lajkam ti dio sa Samanthinim scenama :D Meh, moje all time favoritkinje su Gilmoreice, to vec sigurno znas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj vidiš, trebala sam to ipak napomenuti, da ima i prijašnjih sezona.. Njih nisam gledala, ne da mi se te stare gledati, više mi se sviđaju nove.. Ali da je serija stvarno zavidne povijesti, ooooooo da. Da me netko pita usred noći koja ti je omiljena serija, znala bih :D

      Delete
  26. Ovo je stvarno duga lista :D većinu samo gledala, bar po jednu epizodu, ali zato no.1 nisam nikad :P

    ReplyDelete
  27. Doctor Who <3
    Pogledaj si i Torchwood i Oprhan Black svakako :)

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top