Tražim suradnicu (Vichy Idealia Eyes) - završeno





Drage čitateljice, kao što vidite po naslovu, tražim suradnicu za recenziju inovacije iz kuće Vichy: kreme za područje oko očiju, Idealia Eyes!
Idealia Oči je nova Vichy njega područja oko očiju, a tvrdnje koje bi trebala ispuniti su sljedeće: transformacija kvalitete kože i boje područja oko očiju, ublažavanje izgleda tamnih podočnjaka, osvjetljavanje tamnih područja i zaglađivanje linija oko očiju i površine kože. Proizvod je hipoalergen, prikladan za osjetljivu kožu te naravno, sadrži termalnu vodu Vichy. Također se nanosi s inovativnim aplikatorom - koji se čini zabavnim i higijenskim načinom  nanošenja kreme :)
Pošto ja osobno nemam problema s tamnim podočnjacima, želim da jedna od vas isproba ovu kremicu koju ću joj poslati (a koju sam dobila na Beauty blog danu), i nakon određenog vremena korištenja napiše recenziju uz fotografije koju ću ja objaviti na (ovom) blogu pod vašim imenom/nadimkom.
Ako se želite prijaviti pomno pročitajte sljedeće uvjete. (Čitaj dalje...)






Dakle, da još jednom ponovim: ovo nije tipično darivanje u kojemu možete osvojiti proizvod i to je to. Ako se prijavite i ako vas odaberem morate nakon određenog vremena korištenja napisati i recenziju ovog proizvoda. Naravno, ja vas neću moći natjerati da recenziju i napišete, ali računam na vaše poštenje i dobru volju, a i da ćete se željeti okušati u blogerskim vodama :)

Pravila:

1. Ne smijete imati vlastiti beauty blog.

2. Morate imati problema s tamnim podočnjacima/tamnim područjem oko očiju, a to ćete dokazati tako da ćete mi na mail poslati fotografiju svojih očiju, podočnjaka, ili cijelog lica. Tu opet računam na vaše poštenje :) Na fotografiji se mora dobro vidjeti da imate problem pa nemojte na njoj imati puder/korektor na području oko očiju. Fotografiju mi pošaljite na email adresu: girlygirliness at gmail. com, uz ime maila "želim biti suradnica". Možete mi napisati i par riječi o sebi :) Vaše fotografije ću vidjeti samo ja i neće biti nigdje objavljene ;)

3. Prijave možete slati do 4.4. (petak) - prijavu bez fotografije neću uzeti u obzir. Odabir buduće suradnice će biti nasumičan. 

3. Ovaj natječaj je otvoren samo za Hrvatsku.

4. Ako vas random.org odabere MORATE se zabaviti prilikom pisanja recenzije i fotografiranja proizvoda :)


I to je to, nadam se da ćete se prijaviti i da ćemo ostvariti ugodnu i zabavnu suradnju koja će rezultirati informativnom i poučnom recenzijom, i prvim suradničkim postom na mom blogu :)

Josipa

Random.org je sa sretnim brojem 6 izvukao Mariju R.
Mariju sam već kontaktirala :)

NOVO:
Marija je odgovorila da je već dobila kremicu i bila je jako poštena što je to napisala, hvala Marija :)
A Mariji može zahvaliti i Antonija J. pošto sam nju ponovnim random.org-anjem izvukla :)





26 comments

  1. ajme kakva si ti carica! ovo je odlična ideja, ja nažalost imam jako velike probleme s tamnim podočnjacima, tako da ju vjerno koristim čim sam ju dobile u ruke, nadam se da ću nakon nekog vremena primjetiti neki napredak. ugl, jedva čekam da vidim koga će gospodin random odabrati, i nadam se da će cure itekako iskoristiti ovu priliku i potruditi se!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će ti pomoći krema! Da, nadam se da će otići u prave ruke koje znaju natipkati dobru recenziju :)

      Delete
  2. Podijelila sam ovo i nadam se da će se javiti neka dobra suradnica :D

    ReplyDelete
  3. Super ti je ideja! Lijepo je uključiti malo i čitateljice u ovaj svijet :) Ja bome imam podočnjake do poda, tako da ju vjerno trackam već neko vrijeme ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da vide malo kako je to hihi :) Ma nemaš! :)

      Delete
  4. Super ideja :) Ja sam kremicu već počela testirati na svojim podočnjacima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bit će puno recenzija a to je super, što više iskustava to bolje za one koji se dvoume oko kupnje :)

      Delete
  5. ajme super, nadam se da bude uspješna suradnja :D

    ReplyDelete
  6. Javit cu se mailom

    ReplyDelete
  7. znala sam jednu curu koja je doslovno imala panda oči...uvijek....baš čudno...srećom, nemam podočnjake...nadam se da ćeš imati uspješnu suradnju ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda je konstantno imala ostatke maskare ispod očiju? :D Šalim se, a jadna cura..

      Delete
  8. Ehhh da -.-
    Ja naime imam problema i imam doslovno panda oči :D
    ali postoji problem
    Imam vlastiti blog
    i to stvara problem :(((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iva, problem je ako imaš beauty blog, ako imaš blog neke druge tematike onda nije :)

      Delete
  9. Buahahha MORATE se zabaviti! Zamišljam te sa bičem u fazonu ,,Are you having fun yet?''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha radije me zamišljaj kako stokam ženu kroz prozor da vidim da li nanosi kremu svaki dan hahahha :D

      Delete
  10. Drim fige da nadjes awesome suradnicu :D nisam ni ja toliko problematicna s podocnjacima, samo su ponekad tamni, pocela sam neki dan s koristenjem pa cemo vidjet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fala :) A ja eto nemam baš velikih problema, volim se i fino naspavati i nemam problem da se budim u 7 ujutro i na neradne dane :D

      Delete
  11. Ja nikad nisam imala problema s okoloočnim područjem a u zadnje vrijeme sam primijetila da mi se malčice potamnilo to područje, valjda zbog stresa i manjka sna :/
    Držim fige da nades kvalitetnu suradnicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno i stres i manjak sna utječu na podočnjake, mogu ti zaželjeti onda da se dobro naspavaš i da ti se smanji stresiranje!

      Delete
  12. Joj tako bi se rado prijavila za ovo ali do kraja mjeseca planiram u Njemačku :( i neznam kako ću tamo imati internet i biti u mogućnosti poslati recenziju... A baš mi treba nešto za podočnjake!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imenjakinjo, slobodno se prijavi jer ćeš kremicu morati koristiti više od mjesec dana da možeš napisati pouzdanu recenziju ;)

      Delete
    2. Jedino ti kremicu neću slati u Njemačku, preskup je to sport :)

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top