New in: fashion, beauty, book

Hello,

evo mene nakon kratke pauze. Bijah u Zagrebu pa sam si uzela mini odmor od svakodnevnice, družila se s dečkom, išla u kino, kafenisala malo i s frendicama, igrala tenkiće, puno spavala, i sad se vraćam životu pisanja diplomskog. Ali odlučila sam ipak smanjiti tempo objavljivanja novih postova, jer previše mi vremena oduzima a stvarno je vrijeme diplomirati. Onda ću biti na burzi pa ću imati puno vremena i predosadit ću vam jer ću svaki dan nešto objavljivati. Ako krenem više postova u jednom danu objavljivati organizirajte mi intervenciju :D 
No u Zagrebu sam trošila i novčeke naravno. Pa zašto onda ne pokazati vam što sam si kupila i tako si opravdati te kupovine hehe :)) 



Krenut ću s kistovima koji su mi stigli prošli tjedan. 


O kistu broj 1 sam čitala puno dobrih recenzija i kako je odličan za nanošenje tekućih pudera i BB krema. Slažem se i otkako je stigao samo njega koristim kad stavljam puder. Uz njega je to tako brzo i lako da ću sigurno naručiti još koji. S obzirom na cijenu od samo 2.65$ (oko 18 kn) i brzu besplatnu dostavu definitivno se isplati. Evo vam link.
Kist broj 2 sam naručila s Ebaya. Gledala sam da ga kupim od top sellera kako bi brzo stigao. Radi se o bockalici koju sam namijenila za nanošenje rumenila i bronzera. Cijena od 1.79$ (manje od 10 kn) i brza dostava su za mene bili dobitna kombinacija. Evo vam i link jer sam super i sve :)



Već dugo želim obići second hand trgovine jer mislim da se mogu pronaći zbilja dobre stvari. Tako sam ostala oduševljena kad sam ugledala ovu lažnu bundu boje breskve. Odmah sam se zaljubila u nju!!! Cijena je bila 50 kn, no uz 35% sezonskog popusta dobila sam ju za 35 kn.


Ima i kapuljaču, gumbi su originalni i sve u svemu je u super stanju. Jako je mekana i volim ju!!!


Trebam savjet: što mislite, mogu li je baciti u mašinu i staviti na program za osjetljivo rublje? Na etiketi ništa ne piše, a ne da mi se platiti u kemijskom čišćenje više nego što je ona koštala. A opet ju ne želim uništiti. HELP!!!


5 kn sam platila ovo tu. Ne znam kako bih to opisala. Ovo je neka jaknica koja izgleda bolje u živo :p


Torbica od 5 kuna. Malo veća clutcherica. 


U Mulleru je popust na neke Essence stvari koje izlaze iz asortimana. Ja sam si zgrabila ova dva lakića. Plavi je bjutiful. Svaki je snižen na 9.90 kn.


I za kraj malo štiva.. Na Glavnom kolodvoru je danas bio veliki štand s knjigama na sniženju. Ne mogu odoljeti knjigama, a kad su na sniženju, pfffffffffffff! Prije vlaka sam malo razgledala ponudu i odlučila se za ovaj rekla bih ljubavni roman. Dosta je teška tematika s obzirom na to da se bavi jednom obiteljskom tragedijom i par su mi puta zasuzile oči. Anyway, platila sam ju 20 kn, tvrdi uvez i ima preko 500 stranica. Po mom mišljenju se ne isplati čitati knjige koje imaju manje od 400 stranica jer se taman čovjek uživi u radnju i knjiga već završi. A ja gutam knjige.


Volim proširivati svoju malu biblioteku. U svaku se knjigu potpišem i zapišem datum kad sam je kupila. Točno ću znati koje su moje knjige kad ću seliti jednog dana hahahahah :D


I to vam je moj mali shopping haul. Evo vani sniježi. Idem se malo maziti s mačkom. Hvala na glasovima svima ;)

33 comments

  1. aaa ovaj prvi kist je i meni neki dan stigel, i fkt je odličan, ni jedna dlaka još nije ispala :D otprije imam i bockalicu s ebaya al to je već druga priča, čudo kak se linja -.- ugl.mislim si naručiti drugu s BuyinCoins stranice. dosta dobre stvari imaju i do sad sam sa svim bila zadovoljna :)
    zanimljiv ti je šoping :D tu kod mene baš i nema second hand trgovina al baš bi htjela jednom prilikom otići u zg razgledati kaj se nudi. i na hrelić isto :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, odličan je kist, gust, super drška, dlake ne ispadaju, ma savršen! Budem vidjela kak se ova bocka ponaša :==) Joj na Hrelić idem već 4 godine i nikak da odem. Bila par puta kad sam bila prva godina faxa. Idemo skupa :)

      Delete
  2. Moram i ja naručiti taj prvi kist... ali kako imam Sigmin nije mi hitno :D Jel ti možda stigla ona BB kremica? A što se tiče tog kaputića mislim da bi ga mogla staviti na pranje na program za osjetljivo rublje jer ako se tako zavjese mogu prati valjda može i ovo... samo što se onda sigurno neće paliti centrifuga pa ćeš se načekati dok se osuši :D I daaaaaj želim i ja naletjeti na Essence sniženje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma naruči si ga pa nek se nađe dok je Sigmin "u pranju" :) Je, stigla je, zaboravila sam ju staviti tu jer je davno stigla! Nisam još odlučila što mislim o njoj.. Može biti da mi je malo i pretamna sad zimi :/ E i budem, da, bez centrifuge. Valjda ću znati to sve namjestiti :D

      Delete
    2. A joj :( Meni je čak presvijetla i sada dok je zima, a ja sam jako svijetla zimi dok ljeti uhvatim dosta boje... možda posluži za ljeto :)) Sretno s perilicom :D

      Delete
  3. Hvala na linku, odmah sam naručila prvu četku. :)
    A jaknica mi je ko med :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baš mi drago, nećeš se razočarati, stvarno je odličan kistić. Jaknica je hit kod mene :)

      Delete
  4. Ajme što je ova bundica preslatka, koji fantastičan ulov!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel' da, još sam dugo i željela tak nešto i onda nađem za ovu cijenu i ovu super boju, ma oduševljena sam :)

      Delete
  5. Ovo s knjigama sam i ja radila neko vrijeme. Volim se potpisati i napisati datum. Baš me zanima kakva je ta knjiga, morat ću malo istražiti o njoj. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knjiga je oooodlična, priča je odlična, ima hrpu podpriča, donosi poglede svih likova, ma super. Najradije bih ju progutala u hipu, ali moram racionalizirati.. Da, jako to volim raditi, lijepo je nakon nekog vremena vidjeti kad sam kupila koju knjigu.

      Delete
  6. Volim čitati, osobito ljubiće i sviđa mi se ova knjiga s obzirom na kratki sadržaj koji sam pročitala. I kistovi mi se sviđaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš smo tipične žene s ljubićima i šminkom i kistovima hihi :)

      Delete
  7. Naručila kist noćas u 4 kad sam pročitala post :)
    Sad jedva čekam da stigne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, sigurna sam da ćeš biti zadovoljna koliko sam i ja :)

      Delete
  8. Danas sam slučajno naletjela na tvoj post na Facebooku-u (Croatian beauty blogs), pročitala sam najnoviji članak i nasmijala sam se na tvoju predposljednju rečenicu - "Idem se malo maziti s mačkom". Naravno, kao i svaka mačkoljubica progutala sam sve tvoje postove gdje je mačak. Jao, kako je lijeeeeeeeeeep. Mucast. Pahuljast. Ma, mrvica slatka :) Imala sam isto takvu mačku, samo što je moja bila crno/bijela i dok opisuješ njegov karakter kao da slušam o svojoj maci - ne voli se maziti, mazi se samo kada se njoj da, spava gdje god hoće i uživa u mojem teroriziranju - od nošenja modnih dodataka do kapa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što ti se sviđa mačak :) Makar me žalosti ovo "imala sam".. Što se desilo? :( Mene strah za mačka da će odlutati kad se počne pariti i da ćemo ostati bez njega. A opet mi ga je žao kastrirati. Neka živi punim plućima hihi :)) Ma joj, baš je svojeglav. Pravi mačak.

      Delete
    2. Godine su ju pogazile. Sada je sigurno u mačjem raju :)
      Znam za taj strah, ja svoju mačku nisam htjela puštati van (taman smo ju sterilizirali) radi straha da ju slučajno neki automobil ne pogazi ili ne daj Bože da mi ju netko ukrade. I na kraju se ispostavilo da si je frajerica pronašla zamjensku obitelj kod koje je redovito dobivala klopu i "ubijala oko" popodne, pa mi nikad nije bilo jasno zašto navečer kada dođe doma nije gladna i umorna, već puna energije ^^

      Delete
    3. Ja sam sigurna da postoji raj za životinjice!!! Ili se sve skupa igraju "u šumi", kamo su mačke mog djetinjstva misteriozno odlazila da bi se igrale :D Hahahahhaha, koja carica :D Ja se isto bojim da nam mačka netko jednostavno ne odnese, jer je netipično lijep i čupav za seoskog mačka. Ali eto, još je dobro, zima je i želi što više biti u kući. Kucam o drvo, neka ostane što dulje s nama, ja sam zahvalna na svakom trenutku koji pizdek provodi kod nas..

      Delete
  9. mmmmmmmmm lakići, mmmmmmmmmmm bundica, mmmmmmmmm torbica, slatko slatko slatko! i odličnu si akciju ugrabila :D
    još da si samo slikala mačka :D

    ReplyDelete
  10. Lijep ulov! U secondhandu se mogu naći prava mala blaga, obožavam ih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, samo se treba oduprijeti porivu da se kupi baš sve što zapne za oko.

      Delete
  11. ovaj prvi kist imam i ja - stvarno je super!!! :)
    a i plavca - mislim na lak :)

    ReplyDelete
  12. Ovaj prvi kist mi je zapeo za oči i vjerovatno bi ga kupila jer već dugo patim za takvim kistom i poštarina je free :O ali pošto je u pitanju online kupovina i potrebna je kartica ostat ću opet uskraćena za to zadovoljstvo :(

    ReplyDelete
  13. jaaoo bunda je predivna...nemam ti neki savjet kako je oprati,ali se iskreno nadam da je neces unistiti...:)... super ti je blog,bas sam malo prosvrljala po postovima i jako zanimljivih stvari ima...pratim te..:)

    http://fashiontalkwithdaca.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se nadam da neću, drži fige :) Hvala, pratim i ja tebe ;)

      Delete
  14. prvi kist me drskom podsjeća na eco tools koje sam dobila rošli mjesec tj.su stigli iz kine al definitivno mi jedan ovakav treba

    ReplyDelete
  15. Outstanding post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?

    I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

    Here is my web site - Factors which usually determine the price of your gynecomastiasurgery

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top