Darivanje: Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash maskara (x2) (završeno)


Sudjelovanjem možete osvojiti jednu Oriflame Wonder Lash maskaru. Samo morate detaljno pročitati upute, odgovoriti na jedno pitanje i ostaviti svoju email adresu.. sretno svima! :)


Kao što sam najavila na svojoj Facebook stranici, Oriflame (odnosno agencija koja ga zastupa) me nakon recenzije ove maskare kontaktirao i dao mi mogućnost da naručim još koju stvarčicu.. A ja sam (hvalim samu sebe :D) ih zamolila da mi pošalju upravo ovu maskaru kako bih mogla napraviti darivanje za vas. Oni su poslali ne jednu nego dvije maskare što me jako razveselilo jer sad mogu razveseliti dvije svoje čitateljice. Jeeeeeeeeeeeeeeeej :)



Dakle, ako želite sudjelovati u darivanju za šansu osvajanja maskare pažljivo pročitajte sljedeće upute.

1. Dvije maskare, dvije dobitnice.

2. Na žalost sudjelovati mogu samo čitateljice iz Hrvatske (pošto sama snosim troškove dostave i preskupo je slati van granica Hrvatske). No imam na umu svoje čitateljice izvan Hrvatske i planiram uskoro napraviti darivanje samo za vas :)

3. Darivanje traje od danas, 14.7.2015. do 21.7.2015. u podne.

4. Ako želite ući u bubanj odgovorite na pitanje (odgovor pronađite na ovom linku) koje se nalazi na obrascu dolje te ostavite svoju email adresu. Ne morate biti fan moje Facebook stranice, ali ako jeste dobivate jedan dodatan unos u bubanj i imate veće šanse za osvajanje.

5. Za odabir dobitnica koristit ću Rafflecopter obrazac koji će mi nasumično izbaciti dobitnice kad darivanje završi. Ja ću zatim dobitnice kontaktirati putem maila koji su ostavile i dogovoriti s njima isporuku pošiljkice.



a Rafflecopter giveaway



To je to, sretno svima :))

Josipa




7 comments

  1. Prijavila sam se, jedino mi nije jasno kad treba upisati odgovor na pitanje pisalo mi je "Vaš email je:", a prije toga je trebalo unijeti mail. o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo ispravila sam, hvala, znala sam da ću nešto zeznuti kod stvaranja obrasca :D

      Delete
  2. Odgovorila sam na pitanje,samo me zanima gdje da ostavim svoju e-mail adresu (ja sam svoju samo ostavila kad sam isla odgovoriti na pitanje pa ju je trebalo "utipkati")...samo da znas ja sam FAN tvoje facebook stranice 💋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve je OK, dobro si ispunila :) Hvala Marta ;)

      Delete
  3. nije mi se otvorioobrazac za unos e maila, samo za pitanje , ulazim li svejedno u izbor za nagradu? Anela

    ReplyDelete
  4. Na pocetku sam upisala ime i e-mail adresu,te kasnije odg.na pitanje? Je li to sve sto sam trebala uciniti za ulazak u "bubanj"? :*
    Muci me ta mail adresa,jer ne znam trebam li ju jos negdje upisati! ♥

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top