Colour and Curl Conditioning Mascara Beauty UK (Electric Blue)


Ova električno plava maskara zapela mi je za oko još kad sam bila na predstavljanju Beauty UK kozmetike, bilo je to u listopadu prošle godine, i eto bilo nam je suđeno i završila je kod mene. Citiram samu sebe iz tog posta (link):

I električno plava maskara!!! Samo se pitam, mogu li je "pull off" iliti iznijeti kak spada :D
A morat ću probati, jel' :))

I probala ju jesam :D Pokazalo se da nije tako teško "pull off" ovu maskaru pošto na trepkama nije tako intenzivno plava kao na pakiranju, ali na kraju je to ispao plus a ne minus. U biti sam kupila ovu maskaru kad sam bila u potrazi za Essence maskarama u boji, koje nisam mogla pronaći u obližnjim DM-ovima i Kozmovima, pa sam se sjetila da i Beauty UK u ponudi ima plavu maskaru pa rekoh da probam.


Već prema pakiranju jasno je da se radi o plavoj maskari koja prema nazivu osim boje nudi i uvijanje trepavica. Za 10 ml proizvoda platit ćete oko 28 kn, nisam više sigurna koja je točna cijena ali ne vjerujem da puno griješim. Beauty UK proizvodi dostupni su u Kozmo prodavaonicama.


Grlo bočice maskare je jako usko tako da sam prvi put morala stvarno potegnuti da izvadim četkicu van. Zapravo je super što je grlo tako usko jer višak maskare prilikom vađenja ostane u bočici, a ne na četkici (osim na vrhu četkice). Ono što nije dobro je što se na grlu nakupi i ostane dosta maskare, pa to sve bude pomalo neuredno. Ali to je jedan mali minusić.



Četkica je jednostavna spirala koja se stanjuje prema vrhu. Na njoj ostaje (meni) idealna količina proizvoda nakon izvlačenja iz tube, ni previše ni premalo, osim na vrhu. Na vrhu ostane previše maskare pa ju je potrebno obrisati, inače se možete zapackati. Sviđa mi se jer mi je lako s vrhom četkice staviti maskaru i na rubne trepavice koje meni nekako rastu prema dolje, a koje mi je obično teško izdvojiti s velikim četkicama. Odgovara mi i za donje trepavice i stvarno se rijetko desi da se zapackam. 



E sad, maskara na očima. Kad sam kupila maskaru očekivala sam intenzivno plavu boju na trepavicama tako da sam se dosta razočarala kad sam ju nanijela prvi put. Nije intenzivno iliti "electric blue", ali mi se sad sviđa što nije tako plava da vrišti s očiju. Na trepavicama je plava boja decentna i vidi se tek na svjetlu. U sjeni se vidi da maskara nije crna i da se tu nešto zanimljivo događa, a pod nekim kutevima se vidi da je plava. Ne znam mogu li bolje opisati :D 
Što se tiče uvijanja, da, podignut će trepavice i lagano ih uviti. Maskara se ne trusi i sasvim se lagano skida s micelarnom otopinom ili mlijekom za skidanje šminke ili što već koristite. Iako nije vodootporna nije ni lako "topiva" (gledala sam nekoliko dirljivih videića na Youtube-u s njom i sve je ostalo na mjestu :D), a nije mi se ni preslikavala na kapke iako znaju biti ekstra masni.


Stvarno često nosim ovu maskaru, zapravo otkako sam je kupila rijetko kad stavim crnu maskaru. Jednostavno mi se sviđa kako podigne oči i da im dimenziju i nerijetko je nosim samu - malo korektora, malo plave maskare i spremna sam za akciju :)

Na sljedećim slikama nisam uvinula trepavice uvijačem prije stavljanje maskare i možete vidjeti te moje tužne vanjske trepavice kako idu prema dolje. Ali nisu tako tužne s plavom maskarom :D I usput, šiške mi idu na živce i požalila sam što sam ih ošišala, tako da sad idu u stranu :D



I škiljim na balkonu :)




Do sad sam recenzirala ove Beauty UK proizvode:

41 comments

  1. sviđa mi se koncept maskara u boji, ali nisu za mene - jednom sam kupila plavu maskaru, ali moje trepavice su tako tamne da se uopće nije kužilo da nosim plavu maskaru - izgledala je kao crna. ovo je super za plavuše, za mene nažalost nije. osim ako stavim prvo sloj bijele, pa onda....hmmmm sad sam dobila ideju! hehe ;) na tebi se bome kuži.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto vidiš, sama si sebi tokom misli pomogla u problemu, hehehhe :) Na bijelu bi se sigurno vidjela bojica lijepo, samo što bi morala dobro prekriti da bijela ne viri van.. Ajde probaj pa javi :D

      Delete
  2. ma iako nije electric blue, lijepa je boja :)
    volim maskare u bojama, posebno plave i ljubičaste :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda je na plavušama electric blue. Ali je, lijepa je.. ljubičastu još moram nabaviti!

      Delete
  3. Ja sam uvijek otvorena za boje, ali nekako jedino di me ne mame boje je maskara. Crna je meni ipak crna. I da moram samo nešto staviti na lice to bi bila crna maskara. Što ti je na usnama???
    p.s. ja i dalje mislim da si ispravno odlučila kad si napravila šiške <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene pak više mami maskara u boji nego sjenila u boji :D
      Na usnama mi je S-he ruž broj 070, recenzija je na ovom linku ako te zanima (http://girlygirliness.blogspot.com/2014/02/minirecenzije-mazalica-ammara-golden.html).

      Joooj jako me živciraju na čelu, pikaju me, a dolazi ljeto pa ih puštam, ne bih ih mogla ljeti podnositi nikako! Ali hvala :)

      Delete
  4. Prvo sam htjela napisat joj šteta što nije baš intenzivno plava, ali što više gledam fotke to mi se zapravo više sviđa što je ovako nekako suptilna skroz, i odlično paše na tvoje smeđe oke :) što ti je ovo na usnama? Baš je lijepa neka bojica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak je nekako i kod mene proces išao, prvo sam bila strašno razočarana a onda kasnije sretna što nije tako intenzivno plavo! Na usnama je S-he ruž, nijansa 070. Imam ga recenziranog ako te zanima :)
      http://girlygirliness.blogspot.com/2014/02/minirecenzije-mazalica-ammara-golden.html

      Delete
  5. Baš ti dobro stoji, još sa lajnerom - genijalno. :) Ali uvijaj trepavice! :*

    ReplyDelete
  6. zaboravila sam komentirati kako ti ten izgleda stvarno super...vidi se promjena na bolje! čestitam, znam i sama kako je to sretna vijest kad ti se koža poboljša! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ten mi se stvarno poboljšao u odnosu na ikad! :) Na fotkama imam samo BB kremu, crvenilo lagano probija ali takva mi je koža, što sad, neću ništa uljepšavati :)

      Delete
  7. sviđa mi se :) ja sam razmišljala o onoj teal maskari od essenca ali nekako sumnjam da bi bila dobra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam, nisam ju probala, potraži recenzije možda nije loša :) Ja bih ljubičastu Essence :)

      Delete
  8. Ja imam takvu plavu od Essence-a i dosta mi je slična na trepavicama kao tebi. Iako sam je dosad samo jednom nosila jer je nekako uvijek zaboravim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja svoju ne zaboravljam, počela sam na crnu zaboravljati :D

      Delete
  9. baš je fora:) baš onako decetno, a opet nije da se nimalo primjeti.

    ReplyDelete
  10. Super mi je ova! Ako zeli neko elektricno plavu- Rimmel je ima...
    Meni ova bolja ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na informaciji, nadam se da će biti nekome korisna :) Ja poslije ove ni ne bih htjela baš plavu plavu, sad se i meni ova više sviđa :)

      Delete
  11. Odlična mi je maskara i nijansa plave te ti jako lijepo stoji :) Imam Essence tirkiznu i malo mi je predrečava te ju nosi povremeno ili prvo stavim crnu maskaru da malo ublaži pa nju :) I šiške su ti baš cute :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šiške su bitches! :D
      Ja bih Essence ljubičanstvenu, ali stvarno ne smijem gomilati maskare. Eto našla si način kako ukrotiti prekričavu plavu maskaru, nije ni loša ideja, sigurno bude koji tračak plavog da malo bljesne :)

      Delete
  12. I ja sam htjela komentirati kako ti se ten poboljšao! Kako, zbog čega, što koristiš? Podijeli tajnu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za umivanje koristim Vichy Normaderm liniju, ali moram priznati da s kremama malo varam i kupila sam si Hipp Wind und Schutze kremicu koja je inače za bebe, ali su mi je mnoge cure nahvalile jer ne čepi pore. Htjela sam neku malo hidratantniju kremu da ju koristim kao noćnu, jer mi se koža zna sušiti i perutati, iako je masna. I počela sam ovu koristiti i po danu, čak i ispod pudera, i vjerujem da mi je ona napravila veliku razliku na licu.

      Delete
  13. Tvoje trepavice mi izgledaju poput nekih leptirića sa ovom maskarom :) Inače, zaobilazim trend maskara u boji, nanosila sam se toga prije nekoliko godina, prošla me faza :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koja slatka asocijacija :) A znam s trepavicama davati butterfly kisses hihi :)
      Vidiš ja nisam prošla tu fazu pa ju sad prolazim :D

      Delete
  14. tako ti je to s šiškama, problemi kad počnu rasti ;)
    nije ti loša ova maskara :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma problemi s njim stalno, samo grebu čelo :D

      Delete
  15. Meni se sviđa i jako sam se zainteresirala za kupnju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je, ako je kupiš nadam se da ćeš pisati o njoj i da će te jednako oduševiti kao mene :)

      Delete
  16. Imam :) Super mi je! Iako imam tamne trepavice, mislila sam da se neće ništa vidjeti, ali odlična je, tek na suncu dođe do pravog izražaja... No četkica mi je grozna, slijepi mi trepavice i ne daje nikakav volumen ni uvijanje, ali mogu to podnijeti zbog divne boje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znala sam da sam nešto zaboravila napisati! Da, treba pripaziti jer zna slijepiti trepavice. Ali ja joj sve opraštam zbog boje, kao i ti :)

      Delete
  17. Efekt je odlican, lijepo ti stoji :)

    ReplyDelete
  18. Vrlo lijepa boja. Čak mi se i sviđa što nije napadna.

    ReplyDelete
  19. Ja bi da je još plavija! :D Ali ni ovako nije za bacit! :D

    ReplyDelete
  20. Jako ti lijepo stoji :) meni se sviđaju maskare u boji, ali sam si čudna kad je stavim :D

    ReplyDelete
  21. wihh nice info, saya pengunjung setia web anda
    kunjung balik, di web kami banyak penawaran dan tips tentang kesehatan
    Ada artikel menarik tentang obat tradisional yang mampu menyembuhkan penyakit berat, cek yuk
    Obat Tradisional Splenomegali

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top