Video: Moja rutina njege kose

 







Moja rutina njege kose...














Bok ljudi, nadam se da ste se odmorili ovaj vikend!!!
Ja i jesam i nisam, a jučer sam uspjela editirati video u kojemu vam pokazujem svoju uobičajenu rutinu njege kose. Možete vidjeti koje proizvode koristim (nema ih baš puno), te kako kovrčam kosu peglom. Doduše, najčešće ostavim kosu da se osuši na zraku i hodam skroz neugledna po bijelom svijetu (čak i nepočešljana), ali ponekad želim  lijepo izgledati, pa eto, u tom slučaju radim sve ovo što možete vidjeti u videu :D Želim još samo napomenuti da mi je svjetlo u kupaonici dosta loše, nadam se da vam neće previše smetati. Također, nisam stavila lak za kosu iako to svakako preporučam, ako želite da vam kovrče potraju. Nisam još pronašla lak kojim bih bila potpuno zadovoljna pa vam nemam koji za preporučiti. Dapače, ako imate za preporučiti neki dobar, molim vas, preklinjem vas, ostavite komentar!!! :D Ono što tražim od laka je: da ne slijepi kosu, da drži kovrče. To je to. Meni kovrče opadnu nakon nekog vremena bez obzira na to koliko laka stavila.





Hvala na čitanju/gledanju!

:*


53 comments

  1. Bas imam jedan lak koji bi ti preporucila.Nedavno sam ga kupila bas zbog istog razloga da drzi kovrce i iznenadila sam se kako uopste nije slijepio kosu kao predhodni zeleni taft koji sam imala. http://www.drokar.cz/user/shop/orig_small/7195(1).jpg to je taj pa probaj :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. I držao ti je kovrče? Budem, hvala puno! Sviđa mi se što je ljubičast hahahahha :D
      Ma ja jako rijetko koristim lak za kosu, tako da sam morala baciti pola prijašnjeg laka jer se rupica zalijepila i nije više izlazio lak van. Njega sam imala 2 godine :D

      Delete
    2. Da drzao ih je i to jako dugo s obzirom na moju kosu na kojoj se ne odrze ni 5 minuta :D
      Ja ga koristim cesto kad vezem kosu da zagladim dlacice koje strse i poslije toga kosu normalno pocesljam,jos plus ima jako lijep miris :D

      Delete
    3. Jos jedan savjet,kad zelis nakovrcati kosu pri pranju ne stavljaj regenerator.Ja sma probala i rezultat je bio puno bolji bez nego sa regeneratorom :)

      Delete
    4. Super, e puno ti hvala na preporuci. Najgore mi je kad dođem tamo pred policu sa sprejevima i sad gledam i gledam i svi su mi isti. Tako da mi preporuka stvarno treba!! Probat ću i ovo bez regeneratora :)

      Delete
  2. Ja sam neki dan probala napraviti kovrče sa peglom i moja kosa se ništa ne nakovrča! Užas!! Tvoje su tako lijepe, zavidim! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, možda prebrzo prođeš kroz pramen, pa se ne stigne napraviti? A neki jednostavno imaju kosu da se ne primaju. Meni se prime ali ne ostanu dugo tako lijepe, brzo popuste :( Tako da bi mi zavidila nekih sat vremena i onda više ne bi hehe :D

      Delete
    2. Hahaha! Mislim da je moja kosa jednostavno takva. :( Probala sam svakako, držati duže, kraće ali uvijek je isti rezultat: ravna kosa.

      Delete
  3. Super ti je to kovrdzanje s peglom, mada ja ne volim polovicno ukovrdzanu kosu, ili sve ili nista :D Tako mi je lepse :)
    Sto se tice sprejeva i ja ih nekoliko koristim, ali ja nagnem glavu na dole, tj savijem se da kosa visi i samo blago poprskam, nikad direktno na kosu i toliko blizu kao ti, jer mi se tako brze umasti kosa. Takodje sam prestala da je cesljam kad naprskam, jer mi ostane proizvod na ceslju pa ga prenesem na koren i onda je mogu ponovo prati :D
    Kako sam se nasmejala na video, ja se meseceno ne ocesljam toliko puta koliko ti za jedno pranje :D haha uzasna sam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lijepo mi je naravno i kad je cijela kosa nakovrčana, ali mi je ovo super za svaki dan i za brzinsku frizuru.
      E vidiš, bilježim pomno tvoje savjete da ne češljam kosu i pri tjemenu, nego samo vrhove. Možda biti da mi je zato kosa neki dan bila masna kao neoprana :D
      Ma ne češljam se ja toliko svaki dan, nekad se ni ne počešljam nakon pranja jer mi tako kosa izgleda bujnije :Đ

      Delete
  4. Moram si kupiti sprej za zaštitu kose od vrućine jer ja često svoju maltretiram in-stylerom a ništa ne koristim pa čudo da već nije otpala :D Super mi je kak se tebi brzo uhvate kovrče od pegle, meni ni instyler ne pomaže, makar dugo držim.. A ikad se uhvati jako brzo padnu kovrče, imam tešku kosu.. Eh :)

    Usput trebale bi si mi vlogerice neki tag napraviti :D Moram potražiti ideje na youtube-u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E sad upitno je koliko ti sprejevi djeluju, a većina ima i alkohola puno u sastavu, ali meni su se pokazali ok, osobito jer ih ne koristim često jer rijetko radim ovako nešto. A da, bitna je tekstura kose, koliko će se kovrče uloviti.. Meni se ulove ali brzo i nestanu.

      Daj nađi neki dobar tag, bilo bi fora :D

      Delete
  5. ja ti sa lakovima nisam na ti jer mi čine kosu teskom,uzasno je masna tako da... pretplatila se na tvoj kanal i ostavila komentar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, Tina, ni ja ih ne volim :/
      Hvala i na pretplati i komentaru :)

      Delete
  6. imam stvarno ravnu kosu, ap mi lak ništa ne pomaže, ako hoću da mi ostanu kovrče, moram stavit one 'mousse' stvari, pa mi to drži kovrče do sutra ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koje konkretno mus stvari? Help a sister out :D

      Delete
  7. Meni je ta Pantene maska bila super :D potpisujem gore misty za kakav tag, meni u zadnje vrijeme treba mali poticaj za snimanje da mogu prec preko tragicnog osvjetljenja

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK mi je za sad, a inače ne volim baš Pantene šampone. Ali maske volim.
      Nadam se da će Misty naći nešto dobro :Đ

      Delete
  8. Evo ja sam taman nakon valjda godine dana ponovno izvadila peglu, ali zbog šiški :) za kovrčanje koristim (tj. koristila sam dok mi je kosa bila duža) figaro jer s peglom nikad nisam uspjela postići ništa :) Baš si mi lijepa na ovoj fotki na kraju posta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E da,šiške su zahtjevne bijačz, to se dobro sjećam :D
      Hvaaalaaaa :))

      Delete
  9. pa bilo bi dobro staviti prije kovrčanja malo pjene za kovrče pa još poslije malo laka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A na uputama od pegle piše da na kosi ne bi trebalo/smjelo biti ništa prije peglanja.. E sad :/

      Delete
    2. ma možeš slobodno malo staviti...ali, najbolje kovrčanje sam otkrila sa pletenjem grčke punđe...em mogu s tim spavati da me ništa ne žulja, em imam frizuru kad je spletena i poslije kad ju raspustim olalalaaaa...a ako želim laganije frčke onda samo spletem grčku punđu i držim sat dva i pustim...pegla mi skuri previše, a ovako je kosa zdravija:)
      http://www.index.hr/lajk/poster/30161/na-sto-ti-lici-hrvatska-

      Delete
    3. Baš sam neki dan gledala kod Beauty & Mess kako je Martina radila grčku pundžu, stvarno predivna frizura! Ja ti taj efekt postignem tako da držim riblju kost preko noći, bude stvarno lijepa kosa isto. Ali to sve zahtijeva određeno vrijeme, zato je ovo s peglom kad na brzinu želim nešto postići. Ali stvarno rijetko radim išta s peglom :)

      Delete
  10. odličan video i lijepo ti izgleda i stoji ova frizura.

    lak za kosu preporuka?...schwarzkopf lak za kosu onaj crveni sa nacrtanim dijamantom, najbolji za održavanje speglanih kovrča:)... a bila sam uvjerena da je moju tešku i ravnu kosu nemoguće ukovrčati da traje duže od pet minuta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ivana!
      I puno ti puno hvala na preporuci!! Pogledat ću ga!

      Delete
  11. Lijepa ti je kosa :) Super si!

    ReplyDelete
  12. Ja sam valjda jedina koja ne uspjeva kovrčati kosu peglom :D uvijek me nekako čupa i napravi nekakve grube prijelaze i crte pa kovrče ne izgledaju lijepo. :/ no dobro, imam figaro :D
    vidim da jos uvijek koristis PM piling, kako to da ga nisi jos potrosila haha? :D Ja sam ga brzo dokrajčila!
    Kosa ti je baš lijepa. Gledam sad kako ti je lijep taj "izrast" :DD, pa razmišljam da probam napraviti ali se bojim rezultata jer mi je kosa trenutno crvenkasta (čitaj isprana crvena).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako imaš figaro, što se mučiš s peglom :D
      Daaa, štedim ga hihi :)
      Hvala Mell! Da, izrast, LOL :D Hm, a s kojom bi bojom radila ombre? Napravi ga kad ćeš se sljedeći put farbati :)

      Delete
  13. Znaci nisam usamljena sto se linjanja tice? :) Ja sam odlucila kupiti Fitoval sampon za rast i jacanje kose. Nadam se da ce pomoci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisi sigurno usamljena. Ja znači nisam usamljena oplakivačica kose koja opadne poslije pranja :D Isprobaj pa javi dojmove!

      Delete
  14. Kako volim gledati tvoj video, svaki put se nasmijem :) Vidim da imaš isti problem s kosom kao i ja, brzo se masti i svilenkasta je tako da kovrče ne traju dugo. I ja koristim isti regenerator kao i ti + takav šampon i kosa mi izdrži tri dana (prvi dan raspušteno, a ostala dva u repu).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Mona :)
      Da da, baš to, zbog kvalitete kose kovrče ne traju dugo. Ali primjetila sam da se kosa manje masti kad je nakovrčana, jer se odigne od tjemena pa se sporije masti. Da da, treći dan nekad proguram uz pomoć šampona za suho pranje (Batiste).

      Delete
  15. Ja sam cijelo vrijeme proučavala jel' ono prugasto što visi na vratima isto kao i moj gornji dio trenerke i mislim da nije jer ovo moje ima kapuljaču :DD Enivej, baš sam ovaj vikend kovrčala kosu s peglom, jedino mi tako ostaju kovrče na mjestu tih par sati izlaska :) i imamo istu peglu, samo je moja već na izdisaju i moram kupiti novu :D i imamo isti Guardian Angel sprej, baš smo zakon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je kućni ogrtač i ima kapuljaču :D :D Ja sam bila u jednim svatovima, na početku puna kosa kovrča, na kraju ravna kosa kao da sam se opeglala. A što je najžalosnije, imam samo fotke poslije, jednu lošu prije. A baš sam si truda dala s kovrčanjem i nasprejala dobro. Meh.
      TOTALNO SMO KUL! :D

      Delete
    2. Ahaaa, kućni ogrtač :D Heh, podsjetila si me na jedan doček Nove godine, lijepo sam se ufrčkala, izašla iz kuće i dok sam došla u dvorište i ušla u auto :D sve, ali sve je splasnulo! Žali Bože truda :D Ja bih još bila sretna da mi nakon toga bude ful ravna, ali meni bude nešto grozno, niti ravno, niti kovrčavo, kao pokisli miš :DD

      Delete
    3. Dobro, to mi se još nije desilo da mi do auta nestane kovrča. Trebala si snimiti, pa da se smijemo, hahahhahaha :D

      Delete
  16. Imaš prekrasnu kosu. (: A ja se uporno trudim da mi kosa izgleda kao tvoja prije kovrčanja..hehe. pozzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, nije li ovo tipična priča, uvijek želimo kosu suprotnu od svoje :D Ja sam uvijek htjela imati kovrčavu kosu. Eto ti sad :D

      Delete
  17. Joj odlično ti stoji tako nakovrčano! Meni su svi Alverde šamponi bili usper,ne znam zašto sam ih prestala koristiti :/ Još su i povoljni.

    ReplyDelete
  18. Ti si slatko mitsko biće :D aahahah iako kazes da si sramezljiva,pa i nisi toliko..i da,,imamij a blog pa evo,tko hoće,moze malo zavirit,tek sam počela,alii i ti si bila na početku :) loveandrespectys.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah, a jesi silly :D Jesam, jesam, neka te ne zavara to što snimam videe :D Evo zavirujem ;)

      Delete
  19. Vidim da imaš svilenkastu i tanku kosu kao ja, ustvari tipičnu kosu na kojoj ni jedna frizura ne potraje dugo a već drugi dan nakon pranja to nije to, također perem svaka 2 dana, 3 ako uspijem nekako iskemijati sa suhim "pranjem". Moj savjet ti je što manje proizvoda stavljati na kosu koji je otežavaju, a tu spadaju maske i regeneratori puni silikona. Oni naime zaglade ali i zamaste i otežaju kosu.Također izbjegavaj i nanošenje takvih proizvoda na vlasište! Da ne duljim, puno bi ti pomogla neka pjena da ti malo učvrsne kosu da nije toliko svilenkasta pa će ti i lokne dulje držati a ima i jedan super Keuneov proizvod, sprej za volumen koji se stavlja na vlasište, također pomaže kod spriječavanja maščenja kose. Od lakova ti zbilja nemam neki spektaklarni za preporučiti, ali recimo mogu reći da izbjegavaj Taft, meni je težak i lijepi kosu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, primjetila sam da mi maska oteža kosu, a nikada ne stavljam ništa na tjeme (osim šampona), izbjegavam i lakove za kosu i pjene, gelove, i slično. Ali otkrila sam super figaro koji mi bez ikakvih učvršćivaća nakovrča kosu i te kovrče potraju i 2 dana, jej :) Hvala na puno korisnih i dobrih savjeta!

      Delete
  20. Figaro je ok, super da ti drži lokne, super ti stoje ;)

    ReplyDelete
  21. Također i ja volim dosta pažnje posvećivati svojoj kosi, pa tako znam kupovati dosta različitih preparata, a čula sam i da je obično maslinovo ulje dobro za kosu. spa centar

    ReplyDelete
  22. odlican post, hvala. Ja isto imam masnu kosu al niti jedan od ta dva aleverde sampona mi ne pase za vlasiste.
    Yves Rocher za osjetljivo vlastite toplo preporucam :-)

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top