Recenzija: Eveline diamond hard and shiny nails + Nokti dana

Napokon recenzija ovog čuda! 
Kupila sam ovaj luksuzni lak za nokte (ipak ima dijamante, jel' - haha :D) kad sam odlučila oblikovati nokte u bademast oblik, a namjera mi je bila koristiti ga kao podlak i raditi na čvrstini nokta. To je bilo polovicom 3. mjeseca 2013. Koristim ga od tad i skupila sam dovoljno iskustva da napišem recenziju. Valjda. Ma jesam.


Stvarno mi zna biti teško dovoljno dugo isprobavati preparativne proizvode, jer ja želim odmah sve SVE vam reći, a moram čekati. Jao :)

Dakle, platila sam ga 19,90 kn u DM-u. Dolazi dodatno zapakiran u kartonsku kutijicu na kojoj se nalaze svi  potrebni podaci, kao što su sastav, zemlja porijekla, način upotrebe, sve dobre stvari.


EVELINE NAIL THERAPY DIAMOND LAK ZA UČVRŠĆIVANJE I SJAJ NOKTIJU

Evo što kaže Eveline o ovom proizvodu:

"Štiti od listanja i lomljenja." - Istina, niti jedan nokat mi se nije izlistao ili slomio.

"Sadrži titanij i dijamant koji na površini nokta stvaraju ekstremno čvrsti zaštiti sloj." - Ne znam je li istina da sadrži titanij i dijamant, ali drugi dio rečenice je: istina. Nokti su mi stvarno jako čvrsti otkako ga koristim. Hm, ako sadrži dijamante, da si premažem svu bižuteriju s njim? :lampica:

"Duboko hidratizira, daje elasticitet i zdrav izgled noktima." - A sad koliko hidratizira ne znam kako da ustanovim, ali kad ga namažem nokti mi uistinu izgledaju zdravije a i čvrsti su, no ne toliko da nisu elastični.

"Način uporabe: nanijeti svaki dan jedan sloj na nokte. Nakon tri dana odstraniti acetonom i ponoviti tretman." - Nokti mi nisu u takvom stanju da zahtijevaju ovakav tretman, i ja koristim ovaj lak kao podlak. Znači, prije lakiranja noktiju lakom u boji, koristim ovaj da zaštitim prirodan nokat od bojenja, oštećenja itd., a istovremeno radim i na čvrstini nokta. Win-win situacija.


"Upozorenje: prije upotrebe zaštiti kožicu kremom ili maslinovim uljem. Izbjegavati kontakt s očima. Zapaljiv. Ne uzimati oralno. Držati van dohvata djece. Sadrži 2% formaldehida." - Hm, da. Ne zaštićujem kožicu noktiju ničime, jer onda bi mi nokti bili masni i lak se ne bi dobro uhvatio, i manikura bi mi trajala kraće. Ali da sam primijetila da mi je kožica suša nego inače, jesam. No to se riješi intenzivnijom hidratacijom nakon lakiranja. Za sve ostalo sam profić: nisam si kapala lak u oči, nisam ga palila, nisam išla isprobati kakvog je okusa, a bogmeć ga nisam ni djeci turala u ruke. Pretpostavljam da ovaj formaldehid isušuje kožicu. El bastardo!

Lak dolazi, kao što vidite, u staklenoj bočici, količine 12 ml. Četkica je odlična i nema problema pri mazanju. Lak se brzo suši i super funkcionira kao podlak.

No ja naravno jesam samo i ekskluzivno za vas, prošla kroz preporučena tri dana, i jašta da sam dokumentirala svaki dan fotićem. I to uz veliku žrtvu jer nisam navikla na "gole" nokte, uvijek nosim nokte u boji. Ali dobro dođe malo odmora noktima, što ne? Malo godišnjeg odmora :D
Mogu vam reći da već drugi dan nokti dobiju jednu lijepu mliječnu boju, koja mi se zapravo i sviđa. Daje neku dozu elegancije, i zato bi super funkcionirao i za francusku manikuru.

Prvi dan, jedan sloj:



Drugi dan, dva sloja:



Treći dan, tri sloja:



Ako želite u jednom danu postići mliječni izgled, možete odmah nalakirati dva sloja. I to sam radila. No uglavnom, kao što rekoh, koristim ga kao podlak.
Zanimljivost koju sam primijetila je da je nakon prvog sloja nokat pomalo hrapav na dodir, kao da stvarno ima u sebi titanij i te dijamante, što već. Ta hrapavost nestane nakon nekog vremena. Također, na suncu se može vidjeti sitan sitan shimmer.

I za kraj jedan rezime: lak je odličan!!! Nokti su mi čvrsti a nisu izgubili na elastičnosti. Koristim ga kao podlak i istovremeno štitim i njegujem nokte. Kad potrošim ovu bočicu definitivno ću kupiti ga opet. I to je to, ne znam što da vam više kažem :) Isplati se, osobito ako želite puštati nokte. 
Meni su sad poludugi i već mi ludo idu na živce kad tipkam, i odrezala bih ih ali idem za 2 tjedna u svatove pa ne smijem. Grrrrrrrrrr. Tako uvijek, puštam nokte i onda mi krenu na živce i impulzivno ih odrežem :D Jel' se i vama to događa?

jer je odličan

EDIT: Prestala sam koristiti ovaj lak kao bazu jer se ne želim bespotrebno izlagati formaldehidu,
ali ga još uvijek koristim kao terapiju ako osjećam da su mi nokti oslabili. Doduše, jako rijetko.

I za kraj moram ubaciti današnje nokte dana jer ne mogu objaviti post o noktima, a da nema boja u njemu ;)

Nokti dana

Jedan predivan nude Vollare Flash lakić breskvaste nijanse. Ovaj lakić kupila sam u lokalnoj trgovini za 5,50 kn. Malecki je, četkica je solidna. Tu su tri sloja ali nema potpunog prekrivanja, i dalje se vidi bijeli dio noktiju. No nema veze, to je nudasti lakić pa je to OK, barem meni :) Navodno ih ima i u ljekarnama. 
Kao podlak sam koristila, pogađate koji lak ;)




No ne mogu ja hodati bijelim svijetom s ovako nježnom nijansom na noktima, a i preeedugo nisam stavljala glitter. Da, znam!!! I zato je tu uskočio Essence Party Princess. I dalje mi je to sve prenježno, ali ajde kad sam već kao neka "girly girl" neka bude i girly noktiju :)






Je li vas zainteresirao Eveline lak za čvrste nokte?

E, nemojte zaboraviti prijaviti se na giveaway > link
Traje do 8.5. jer mi je tad rođendan hihi :)




82 comments

  1. Jako sam se zabavila citajuci ovaj tvoj post. :) I ja isto kao i ti ne mogu dugo da izdrzim a da lak ne zacinim sljokicama. :D Mene bi zanimala ta elasticnost kod Evelin Diamond. Mojim noktima treba hidratacija. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad kažem elastičnost ne mislim sad da možeš nokat okretati vamo tamo, nego da ako negdje zapneš neće puknuti kao da je od stakla, nego će se savinuti, tako je elastičan. Joj ne znam što da ti kaže za hidrataciju. Moji nokti su još i ispolirani tako da ne vidim jesu li suhi. Ali baš mi se čine zdravi i ok. Koliko mogu biti :)

      Delete
    2. Marry, nemoj se zezati sa Diamond-om. Ja sam ga koristila nekih 4-5 meseci i zaista mi je ojacao nokte ali su poceli da se odvaljuju (pukne celi "izdrastak"). Mazala sam 2x mesecno ta tri dana. Ako su ti cvrsti, veruj mi na rec, ne treba ti.
      Josipa, to vazi i za tebe :) Mada, vidim ti volis krace noktice pa ti verovatno nije problem :D Dobar je i kad ga udaris nece puknuti nokat, a posle nekog vremena udaris nokat i pukne pet! :D

      Delete
    3. Ajoj, nadam se da neće doći do toga :o Ne planiram ga koristiti baš svakodnevno, zbog formaldehida, nije to baš najzdravije. Ali tu i tamo kao podlak.

      Delete
  2. svi evelin lakovi su predobri.
    ja sam prvo ojačala nokte sa 8u1 a sad koristim za brži rast i uvijek kao podlak i djeluj mi.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa taj sam i htjela kupiti pa sam završila s ovim :D

      Delete
  3. meni treba onaj eveline 8 u 1 a nema nigdje kupiti kod nas =( a strasno mi treba jer ima slabe nokte , =D lijep post <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak hoćeš javi mi se na mail pa se dogovorimo da ti ga pošaljem :)

      Delete
    2. aj tek sad vidim ovo haha hvala puno a nasla sam kod nas 8U1 eveline, i sad sam najsretnija djevojka na svijetu, i imam fine nokte =D
      <3 <3

      Delete
    3. Glavno da si našla i da imaš najljepše nokte :D

      Delete
  4. Baš su ti lijepi noktići s ovim lakovima :D A taj Eveline lak zvuči odlično i izgleda lijepo čak sam za sebe :) Već neko vrijeme koristim jedan Avonov lakić (zelenkaste boje, tvrde da ima kaktusa unutra hehe) kao podlak... ali kad ga potrošim mogla bi probati ovaj... jedino mi ne paše to što isušuje kožicu oko noktiju jer je moja sama po sebi užasna... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to s kožicom, ja zapravo pazim kad lakiram i da ne dodirne kožicu. Ali nije mi sad ne znam kako suha. No ako bi ti to jako smetalo, onda još razmisli.. Hvala :)

      Delete
  5. Pola cura na mom poslu koristi ovaj lak/tretman od Evelina i svi ga hvale tako da mi je drago čuti i tvoj glas. Mislim da ću ga i sama probati.
    Ova breskva nijansa mi je tak... Neću baš trčati po nju, ali s glitterom gore mi je puno ljepše!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve je ljepše s glitterom :Đ Probaj probaj :)

      Delete
  6. lijepoo prekrasno! ;) ja imam onaj 8u1 i super jee! Kupila sam ga vec tri puta, i koristim ga svaki put kao bazuu prije nego sto nalakiram nokte ili ako nemam nikakav lak ( sto je rijetko, jer se tada osjecam golo ) onda obavezno imam bar jedan sloj tog laka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš, super mi je Eveline, njeguje i štiti :)

      Delete
  7. Super post,volim kad ima hrpu slikica :) Koristim nekih 2 tjedna ovaj lak,uzela sam ga u Kozmu na sniženju i nokti su mi bolji nego prije ali nije to još to,pucaju bez obzira na lak.Koristit ću ga kontinuirano pa će se valjda popraviti. Za kožicu koristim od lusha lemony flutter i oduševljena sam njime :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, volim i ja :) Možda trebaš duže koristiti. Meni su nokti i prirodno dosta jaki. Ja koristim Avokado ulje iz DM-a :)

      Delete
  8. Ja sam na Eveline 8in1 već više godinu dana. :D
    God bless Poljsku inovativnost. xD
    Ae da...i ja svoje nokte uzgajam za bademast oblik, nadam se da će mi uspjeti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. God bless everyone :D
      Ja sam ih imala pa odrezala. Budem možda opet.

      Delete
  9. meni su noklti dugi sve dok ne puknu u kutu ili dok se skroz ne izlistaju i slome. tako sam drugi dan nakon rođendana morala sve skratit i sad mi pare ko batati a dok narasatu nikad kraja. pustala sam ih 2 mjeseca! manikura je super! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ću svoje rezati čim svatovi prođu!!! :p
      Onda probaj neki lak za tretman, možda Eveline 8in1 jer je on baš za njegu dobar.

      Delete
  10. Trenutno koristim Eveline 8in1 i super je! Nakon njega ovaj dolazi na red! :)
    (El bastardo hahaha)Odličan post! Veki :*

    ReplyDelete
  11. Super recenzija, obožavam kako ti se uz sve postove i dobro nasmijem :) budem si ga i ja nabavila, kao podlak da mi služi :) Inače nikad ne puštam nokte, ostala mi je ta navika od sviranja klavira i strašno mi smetaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Old habits die hard, ha? A dobro, i kratki nokti su lijepi, bitno da su njegovani :) Ja obožavam kad se vi nasmijete :)

      Delete
  12. I ja u fazi korištenja evelina 8u1 nooo.. ne znam ali meni to opće ne djeluje :( listaju mi se i dalje, ali je ok kao baza prije lakiranja nekih tamnih lakića pa mi npr. nakon crvenog laka nebudu crvenkasto ostali nokti... iii zato sam i dalje ljuta... baš sam posebna jelda? -.- jooooj ova kombinacija dva lakića mi se tak sviđaaa *_* pikirala sam tog šljokastog ali nisam poslije obraćala pažnju, a vidi sad te slatke šljokice kak su se lijepo ukomponirale jaaaj :DDDDD nokti su ti stvarno lijepi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A koliko dugo ga već koristiš? Možda ti treba dulje, a probaj i s nekim njegujućim uljem još.. Još stigneš kupiti šljošasti! Hvala :*

      Delete
  13. Imam 8u1, ali čini mi se sve da ću si morati upiknuti i ovaj :)) ah svaki put se iznova divim kako lijep oblik tvoji nokti imaju *__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa moraš ga probati ;) Hihi hvala, ali godine lakiranja su učinile svoje i ružni su bez laka :(

      Delete
  14. Jao, kako prekrasne nokte imaš!! Nisam mogla prestati gledati u njih, presavršeni su! :)
    Ja imam Eveline 8 u 1 i nije mi niš tak spešl kak se priča.. Al koristim ga kao bazu svejedno. Ne znam, mene inače ne vole ti popularni proizvodi. :/ I uvijek se onda uvjerim da genetika ipak radi svoje. Ipak, mogla bih ovaj sljedeći probat, možda će biti bolji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam shut up blushing :))
      A ja mislim da su super Eveline kao baza, barem bi trebali još nešto raditi.. Ali očito ovisi od nokta do nokta.. Da, genetika je presudna, na kraju se ne može protiv nje..

      Delete
  15. Pa ti imaš prelijepe nokte i izgledaju baš kvalitetni, ne znam za što će ti ovaj Eveline?
    Ja sam ga koristila ali meni je nažalost jako izlistao nokte, no dobro, moji su posebna priča..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajoj hvala :) Ali stvar je u tome da su mi se znali listati, i jednostavno sam htjela neki lak koji će mi biti podlak, a da istovremeno i radi još neku funkciju osim štićenja od bojanja :) A čvrstine nikad dosta što se tiče noktiju. Ma daj, šteta :/

      Delete
  16. Moji zadnje vrijeme pucaju kad pogledam u njih. Ovo mi ide na popis za kupovinu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj pa kud puklo da puklo (haha, see what I just did there :D)

      Delete
  17. Dobra recenzija, primamila si me! Volare mi je presladak ali sam alergična kada je potrebno 3 ili više slojeva za dobar coverage. XD
    Ovaj Essence gledam već neko vrijeme, ali bojim se da je i on takav.
    Idem se prijaviti za giveaway! Kiss! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će ti biti OK ako ga kupiš. A Volare se čak brzo i suši pa nije takva tlaka, no da bih radije da prekriva u jednom sloju, a bih :)

      Delete
  18. Ja imam onaj 8u1 koji koristim kao podlak, a probala sam i ovaj pa sam odustala jer mi je sušio već ionako osušeno i jadno područje oko noktiju :/ Da im je davao čvrstoću, to jest, stvarno su bili čvrsti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam sad svoje dobro napacala s Vazelinom >D

      Delete
  19. Nisam probala ovaj, ali sam probala 8u1 koji stvarno sredi nokte, ali meni se nikako ne sviđa kao bazni lak. I super su ti nokti :)

    ReplyDelete
  20. zanimljivo zvuci i volela bih da ga probam :) za sad koristim miss sporty cement nail booster i moram priznati da uopste nije los za cenu koju ima :)
    bas su ti lepi noktici danas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja već dugo kod nas nisam vidjela Miss Sporty marku :/
      HVala :)

      Delete
  21. Ja svoje nikad ali nikad ne bi namjerno otkinula!My precious! <3 hahah.Toliko se rastužim i naživciram kad mi 1 pukne da to nije normalno :D.I obožavam kad su dugi i kad lupkam s njima i svima vadim mast hahah :D.Potrošila sam ovaj svoj Essence učvrščivač,ustvari točnije počela mu se mijenjati struktura (kako li se već rekne :D) tako da odavno pikiram ovaj tvoj Eveline al u mom DM-u nema uopće Eveline marke il sam ja baš ćorava :D.Btw frendica mi reče da ima kupiti neki kalcij koji se maže samo na nokte,kaže da je to čudo.Ona inače ne voli krkat te šumeće i ostala čuda za razliku od mene koja trpam sve u sebe pa ako riknem riknem haha pa je zapela za taj kalcij u obliku laka za nokte valjda.Jel probao iko to?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma jedva čekam sad da ih odrežem! A kad ih odrežem bit će mi žao :D
      Aaaaaaaaaaa ti si jedna od tih koje vole lupkati dugačkim noktima! Grrrrrrrrrrr :D
      Eveline ti ne stoji u DM-u tamo sa šminkom, nego sa proizvodima za njegu noktiju, kao što su rašpice, turpije za stopala, itd.
      Nisam čula za kalcij koji bi se tako mazao. Ma pf, još i to :D

      Delete
  22. Ja se trenutno mazuckam s Evelin lakom za ubrzani rast noktiju i jako sam zadovoljna :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Ja sam zadovoljna s brzinom rasta, sad bih voljela da prestanu rasti i ostanu ove veličine :D

      Delete
  23. Super je meni ovo sve i dođe mi da ga kupim, al uuuužaaasnoooo se bojim formaaldehida. On je puno opasan. :/ Virujen da zapravo on i učvršćuje nokte, jer da stvarno ima dijamanata, ne bi košta 20 kuna hehehe! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda ima 0,000000000001% dijamanta :D
      A istina za formaldehid. Još ću razmisliti kad potrošim ovu bočicu hoću li ga opet kupiti, samo zbog njega.

      Delete
  24. Mene su bolili nokti od tog laka pa je završio u smecu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ili boljeli* hmm, hahahaha

      Delete
    2. Ma daj? Mislim da je 'boljeli' :) Da se vratim: ma daj? Say whaaaaaat? :/ Ako primjetim nešto slično, apdejtat ću recenziju.

      Delete
  25. hvala na recenziji i ja ču isprobati, a ovo sa šljokicama mi se izuzetno dopada :D

    ReplyDelete
  26. Super recenzija!
    I oba laka mi se dopadaju jako :)

    ReplyDelete
  27. Uzivala sam u postu :D Bas si me nasmejala u delu da ako sadrzi dijamante u sebi, da premazes bizuteriju :D :D :D
    Mozda ga i ja kupim,razmislicu jos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa no, ako imaš bižuteriju ;)) Možda Rozga ne bi bila Privjesak da se premazala ovim lakom od glave do pete :D

      Delete
  28. Moram i ja kupit, hocu i ja dijamante :$ ma ja trazim onaj 8 u 1 a nisam ga vidjela u dm-u, mozda je to bilo slucajno :) a poslije nisam ni gledala, mislila da ne dolazi kod nas, moram opet provjerit njega ili makar ove dijamante :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bit ćemo sve dijamantne :D Hm, provjeri, ma mora biti!

      Delete
  29. meni se više sviđa kombinacija s glitterom nego sam lakić... a ne kaže se za dijamante đabe da su najbolji prijatelji svake djevojke, u tvom slučaju se baš pokazala istinitom tvrdnjom ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam se sjetila Marilyn kad sam pisala ovu recenziju :D:D
      Joj pa kombinacija s glitterom je uvijek najbolja!

      Delete
  30. Ovo zvuči dobro. Mislim da ću pokušati s njim kad potrošim od Avona :)

    ReplyDelete
  31. ja bih htjela ovaj lak evelin al ga u BIH nigdje ne mogu nać. da li znate ima li ga u nas i mogu li ga ikako naručit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam, žao mi je, stvarno ne znam ništa za BiH gdje bi se mogao naći :/

      Delete
    2. a znate li može li se ikako naručit

      Delete
    3. Evo površnim guglanjem sam pronašla da se može naručiti na ovoj stranici: http://www.ekozmetika.rs/eveline_1.php?id=5907609329721 - ali! ja nisam nikad naručivala s te stranice i ne znam ništa o njoj, ni jesu li pouzdani.

      Ili s ebay-a, najjeftinije: http://www.ebay.com/itm/EVELINE-Nr-1-Diamond-Hard-And-Shiny-Nails-12ml-/111054877275?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19db62f25b

      Delete
    4. ok hvala velika pokušat ću

      Delete
  32. Jako me bole nokti od ovog laka

    ReplyDelete
  33. Ja se malo kasno javljam ali baš čaprkam po netu da vidim ima li sličnih iskustava, ali i ja imam diamond i bole me nokti.. Ali zanimljivo mi je da me nokti na nogama( i njih sam morala nalakirazi) ne bole, dok par noktica na rukama me bas peckaju, bole, trnu ne znam ni ja šta.. Međutim i to prođe sat -dva nakon što se lak osuši.. Razmišljam da je to do toga što odmah nalakiram 2-3 sloja.. Zanima me vaše mišljenje..
    Unaprijed hvala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda su ti nokti na rukama tanji od noktiju na nogama pa zato na rukama osjećaš. A ne znam što da ti kažem, ne znam zašto bole nokti od ovog laka ali ja sam ga prestala koristiti zbog toga :/ Pokušaj slijediti upute da lakiraš dan za dan. Možda je stvarno 2-3 sloja odjednom previše za nokte. Pokušaj pa javi :)

      Delete
    2. Zaboravila sam napomenuti, neki dan kad sam lakirala prvi i drugi sloj u razmaku od 15-ak min nisam osjetila nikakvu bol isl, medjutim pola sata-sat nakon toga sam nalakirala i treći sloj i tad je počelo da me pecka... Tako da, vjerujem da ima i toga, a i to što si spomenula, nokte na rukama poliram/rašpam svaki drugi dan otprilike... Nemam problema s listanjem i čvrstoćom noktiju( nikad mi se nisu mogli presaviti isl, hvala majci prirodi) ali volim gel efekat i boju ovog laka i ne želim ga se odreći, pa barem prvo sloj prozirnog nanositi pa ovaj nakon njega ako bude boljelo i po uputama ako se radi :)

      Ispričavam se zbog dugog komentara, šta ću kad sam pričalica :-$

      Delete
    3. Prvi sloj nalakiran prije pola sata i ništa ne boli, ne pecka ne trni :) (a trebao je do sad da sam nalakirala još koji sloj ) :)

      Delete
    4. Samo ti pričaj :=) Joj a zašto onda koristiš ovaj lak ako imaš čvrste nokte? Sigurno možeš pronaći neki lak sa sličnim efektom geliranih noktiju.. I meni se najviše sviđa kako je izgledao s tri sloja, baš lijepo izgleda, da. I aaaaaaaaaa, rašpaš površinu nokta svaki drugi dan? Neeeeeeeeeeeeee!!! :D Znaš da se to ne preporučuje tako često raditi, tako si stanjuješ nokte.

      Delete
    5. Ako neko ima preporuku , neki lak da bude slican ovom,neka javi :) Znam sve, znam da ih ne treba rašpat, ali onako malo, prije lakiranja noktiju uvijek( ne mogu si pomoci) :) A za ovaj sam definitivno odlucila da cu ga koristiti kao top coat, neću da da me bole nokti bezveze :)

      Delete
    6. Zanima da li vam je bol u noktima sam od sebe prošao, jutros kad sam se probudila svi nokti su mi bolni, čak me bole kad tipkam.. Skinula sam lak naravno,ali i dalje bole pa me malo strah sad..

      Delete
  34. Meni je taj lak pomogao protiv listanja i pucanja noktiju,mažem ga kako piše tri sloja i onda skinem i ponavljam tretman.Nokti su mi čvršći,ne listaju se i sjajni su.Super služi kao podloga za lak

    ReplyDelete
  35. Pozdrav, baš sam pravila recenziju za evelin 3u1 za izbjeljivanje noktiju,evo ako nekoga zanima http://beanaturalbeautyzg.blogspot.hr/. Inače sam prezadovoljna Evelin lakovima. Odličan post!

    ReplyDelete
  36. Pozdrav, baš sam pravila recenziju za evelin 3u1 za izbjeljivanje noktiju,evo ako nekoga zanima http://beanaturalbeautyzg.blogspot.hr/. Inače sam prezadovoljna Evelin lakovima. Odličan post!

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top