Makeup Academy/ MUA

Pozdrav svima,

nakon dužeg vremena izbivanja, vraćam se u blogerske vode. Nedostajalo mi je bloganje, a zaključila sam da nema smisla da čekam nabavu novog fotića. Dok ga ne nabavim, bit će i dalje dobar fotić koji imam na mobitelu.

Danas vam želim predstaviti brend šminke imenom Makeup Academy, odnosno MUA. MUA je situirana u Velikoj Britaniji, a prodaje jeftinu šminku dobre kvalitete. Inače naplaćuju poštarinu, no prošli su tjedan proslavili 35.000 lajkova na Facebook-u, i odlučili su fanovima podariti 35% i free shipping diljem svijeta!

Pa sam i ja odlučila umočiti papke :D Eh sad, stranica im je pala nakon jednog dana kolika je bila navala. Pa su produžili popust još tjedan dana. I da, caka je u tome da narudžba ne može biti ispod 10 funti (to vam je po tečaju 90 i nešto kuna). Ja sam za te novce naručila cijelo malo blago šminke, što ćete uskoro i vidjeti.

Stranica s koje možete naručiti: MUA online

kod koji trebate unijeti na checkout-u: MUA35

Evo ljepotica koje će stići na moju adresu:

paleta Dusk till Dawn (4 funte, s popustom 2,6 funti, odnosno oko 26 kn), s prekrasnim shimmer bojama (fotka preuzeta sa www.flutterandsparkle.com/, gdje možete pogledati i swatcheve):


Najviše se radujem zlatnom, sivom, i ljubičastom sjenilu. Ali i sva ostala su jako lijepa.

paleta Undressed, koju svi blogeri i Youtube makeup gurui uspoređuju sa Urban Decay Naked Palette - i kažu da po kvaliteti ne zaostaje mnogo. Jej, volim jeftinije verzije :)

preuzeto s jenniferrosellen.blogspot.com, gdje možete pogledati još slika, swatcheva i mišljenje blogerice o samoj paleti

Sljedeća stvar koju sam zaželjela je bronzer. Osobito zato što ne posjedujem niti jedan (više naginjem ružičastom rumenilu na obrazima), pa sam naručila Natural Glow - oriđiđi cijena 2.5 funti, s popustom 1.62 funte, što u kunama dođe približno 16 kn
(slika preuzeta s littlemissbeauty.blogspot.com)


Naručila sam i 5 ruževa, jer mi se čini da imamo samo 100 nijansi rozih ruževa. Pa ću isprobati malo drugačije. Inače, skoro svi njihovi proizvodi imaju pozitivna mišljenja blogera, što se tiče i pigmentacije i lakoće nanošenja. Cijena ruža je jedna funta!!! S popustom oko 6 kn!!!

Nijanse koje sam naručila su:


Shade 15




gottaloveatrier.blogspot.com


Shade 13

muacosmetics.blogspot.com

Shade 4 - još jedan rozi Josipa!!! AAAAAAAAAAAA!! Luda sam :D

www.hummingbirdandtherose.com (prekrasnog li imena!)

Shade 9

www.beautyliciouslove.com
Jedva čekam da mi stigne pošiljka!!! Woot Woot!!!

xoxo





18 comments

  1. jaj, ove 2 palete i ja planiram naručit <3 prva mi je super zbog tirkizne i ljubičaste, a druga zbog ovih neutralnih nijansi kakve najčešće koristim.
    u igri je još neko rumenilo i par ruževa za majku sultaniju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha, kak sam se sad nasmijala na dio s majkom sultanijom :D
      prekrasne su palete! mislim da ću sad malo žešće krenuti sa sjenilima, jer sam lijena i uvijek stavimo samo crni eyeliner :)

      Delete
    2. ah kaj da ti velim, moji više ne znaju živeti bez toga sulejmana. stari se tolko uživil kaj je staru počel zvati majka sultanija, a mene kalfa xD
      nego, htela sam reći da fkt nema smisla čekati boljeg digitalca, moj je isto za smeće al ajd na dobrom dnevnom svjetlu i malo fotošopa fotke već liče na nekaj tak da... sve se to da riješiti :D

      Delete
    3. ali onda bi ti trebala biti sultanija Hatidže :D joj šta da ti kažem, i ja pratim Suljčija (kak ga moj stari zove) - naravno, samo kao studentica povijesti koju zanimaju običaji tog vremena. da, čisto profesionalno. :p
      a zato sam i odustala od čekanja digitalnog Godota, morat ćete trpjeti slike lošije kvalitete..

      Delete
  2. Replies
    1. da! i to za samo 90 i sitno kuna! samo neka sad kvaliteta bude ok, i ja sretna kao kravica za Božić!

      Delete
  3. Moram i ja naručiti dok još traje akcija :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. brzo brzo! a tek kad dostignu 50.000 fanova na Fejsu pa bude popust od 50%. aaaaaaaaaaaaaaa :)))

      Delete
  4. aaaaj em so hepi da si se ti vratila :D

    ReplyDelete
  5. Ej bokić! da ti odgovorim na pitanje koje si mi ostavila na mom blogu s vezi one škrinjice. Pogledaj u knjižarama, tam se mogu nać svakakve škrinjice, sam kaj ja nabavljam "prazne" pa da ih mohu ukrasit po želji ;)))

    ReplyDelete
  6. Imam pitanje u vezi narudžbe. znači, ono dolje di piše 'Estimate Shipping & Tax' tu samo označimo 'Croatia'. A ovo 'State / Province' i 'Postal Code' niš ne treba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemoj zaboraviti označiti 'free shipping'! Da, tamo staviš Croatia, State/Province ništa, ali kod postal code staviš poštanski broj. Iako je besplatna dostava pa im ovi podaci zapravo ne trebaju, no mislim da ne možeš na checkout ako to ne popuniš. Naravno, ako naručuješ podrazumijeva se da si kreirala račun na njihovoj stranici i da si tamo unijela svoju adresu, pa će znati kamo poslati.

      Delete
    2. a di točno označim taj free shipping? sori, malo sam mutava, bolje da pitam nego da zahebem :D i hvala ti puno, puno!

      Delete
    3. Joooooooooooooooooj ne znam sad više točno, negdje na istoj toj stranici, ali gore desno :/ Ak ne uspiješ naći, otići ću se praviti da nešto naručujem pa ću pogledati :=) De nada :)

      Delete
  7. cool girly i drago mi je da si back

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top