Biobaza gel za umivanje (peršin)

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e


Biobazin gel za umivanje s peršinom, boražinom i vitaminom E mi je trenutno sredstvo za umivanje broj 1! Pošto sam u procesu korištenja druge bočice stekla sam dovoljno dojmova da ih prenesem i vama bićima interneta :)

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e

Ovaj gel za umivanje je dio Biobazine Hydradiance linije a prvi put sam se susrela s njim na ovogodišnjem Beauty Blog Day-u kad smo dobile po primjerak za ponijeti kući a poslušale smo i prezentaciju od strane predstavnica Biobaze. Biobaza je inače hrvatski brend prirodne kozmetike koji u ponudi ima široku lepezu proizvoda. Jako volim njihove deziće i samo njih i koristim već mjesecima a s druge strane nikako mi nije odgovarao njihov gel za umivanje s kamilicom. Zašto to govorim? Zato što je taj gel npr. Persi super dok sam ja imala loše iskustvo. Isto tako, ovaj gel je meni super što ne znači da će biti super i vama. 
Sve o Biobazi vam je dostupno na njihovoj web stranici pa se tamo lako možete informirati. Ja idem dalje blablati o ovom gelu :D

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e

Prvo da spomenem da mi se pakiranje sviđa i volim proizvode s pumpicom! Ali ušlo mi je u naviku sakrivati ga od ukućana da ga ne zamijene za tekući sapun haha - neko vrijeme sam ga jako brzo trošila dok nisam skužila u čemu je problem :D 
Dakle radi se o tamnoj plastici koja uspješno imitira izgled stakla - srećom pa je ipak od plastike jer mi je već nebrojeno puta pao s ruba kade ili umivaonika (život na rubu, što ćete).
Naravno da je dizajn i pakiranje bitno ali bitnije je ono što je unutra. Pa po čemu je poseban ovaj gel za umivanje?

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e
sastojci

Na primjer, može se podičiti sa sastojcima kojih je 96% prirodnog porijekla (ekstrakt sjemenki peršina, morska sol, ekstrakt kamilice, ulje boražine, ulje ružmarina i lavande) a ne sadrži umjetne boje, mirise i parabene. Vitamin E obavlja i funkciju konzerviranja pošto gel ne sadrži umjetne konzervanse. Iskreno nisam znala za tu stranu vitamina E dok to nisam pročitala na Biobazinoj stranici.

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e

Meni je ovaj gel uistinu sjajan i zato sam ga kupila nakon što sam potrošila prvu bočicu. Mislim da je to već dovoljan znak koliko mi se sviđa ("ponavljanje je majka znanja" :D). Prvo da napomenem da je moja koža problematična i vrlo sklona izbijanju prištića a istovremeno je osjetljiva i reagira crvenilom na podražaje. Ovaj gel je blag za moje lice, očisti mi kožu a da ju istovremeno ne isuši do bestraga. Iako je ovo gel u pravom smislu riječi prilikom doticaja s vodom lijepo se zapjeni. Toliko da sam tijekom jednog tuširanja i umivanja: udahnula mjehurić gela. Jep i to je moguće :D Meni se osobno sviđa i biljni miris jer se osjećam nekako zdravo dok ga koristim :D Umivam se s njim i ujutro i navečer s tim da navečer prvo skinem puder s Garnier micelarnom, zatim se umijem i još natopim blazinicu tonikom i prijeđem preko lica. S tonikom skinem i zadnje tragova pudera tako da nemojte očekivati da ćete s ovim gelom ukloniti baš sav puder s lica. 

biobaza gel za umivanje peršin boražina vitamin e

Cijena je oko 44 kn i tu sam informaciju pronašla na više mjesta na internetu. Što se tiče mog iskustva, prvo sam ga skoro kupila u Kozmu gdje je bio 44 kune ali sam na kraju još išla u DM poslije Kozma pa sam odlučila tamo ga kupiti što se pokazalo kao dobra odluka jer je u DM-u bio 34 kune. Ne znam je li to redovita cijena u DM-u ili sam ja naletjela na neku akciju, ali čisto da spomenem.

Ako ste trenutno u potrazi za novim gelom za umivanje ja ovaj stvarno od srca preporučujem, no ipak uz upozorenje da je svaka koža drugačija i da vaša možda neće tako dobro reagirati na ovaj proizvod kao moja. Ja ću ga koristiti još dugo dugo ili dok i sama ne poželim isprobati nešto novo - kao što u međuvremenu i jesam pa sam se opet vratila ovom gelu :)

Ako imate neki svoj Biobaza omiljeni proizvod ili preporuku ostavite mi komentar. Mene sljedeće zanima krema za lice s Manuka medom jer mi je najomiljeniji njihov dezić s... Manuka medom! Ako ga niste probali - jednostavno morate!!!










10 comments

  1. Potpisujem od A do Ž! :) Meni je isto prva liga. T-zona mi se u zadnje vrijeme užasno masti i mogu reći da je baš super filing nakon kaj se umijem s ovim čudom :D E al' zato s fluidom nikak na zelenu granu. Dala sam mu par šansi, al' jednostavno se nemrem skompati s tim (pre)jakim mirisom. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je i fluid bio skroz OK ali o njemu nisam sad pisala jer ga nisam bas redovito koristila. A pročitala sam post jedne cure kojoj se lice osulo od ovih proizvoda, vidis trebala bih ubaciti link na post da si ljudi pripaze da nisu alergicni na koji od sastojaka!

      Delete
  2. Replies
    1. Bas mi je drago, mislim da cu ga koristiti jos dugo dugo.. hvala na komentaru :)

      Delete
  3. meni je onako meh, definitivno mi ima i drazih, al svi smo razliciti :D i meni je miris bezveze

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako sam išta naučila pišući blog e to je onda definitivno da samo svi jako različiti hehe :D

      Delete
  4. Ja sam Biobazom odusevljena! Koristim vec jako dugo gel za umivanje za osjetljivu kozu s cinkom... uskoro cu morati napisati recenziju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja baš jako volim Biobazu! Morat ću isprobati i taj :)

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top