Rezolucije blazolucije i moj stari blog

Hello, 

želim vam svima super duper uspješnu novu godinu, da vam se trud isplati, da vas uvijek pokreću pozitivne misli i da vas tijelo služi i sluša i da ništa ne škljoca (kao moja koljena :D)!!!

A osim željenja dobrih želja ono što se često povezuje s novom godinom je i donošenje tih divnih novogodišnjih rezolucija! Možda ste primijetili, možda niste, no nekako sam nestala s bloga... Ne znam mogu li taj nestanak opravdati samo općom lijenosti, jer i prije sam bila lijena pa sam uvijek uživala u pisanju novih postova. Onda ipak moram zaključiti da možda nije problem u meni nego je problem u smjeru u kojemu mi je blog krenuo. Zadnjih nekoliko mjeseci, pa i godina, objavljujem većinom postove vezane uz kozmetiku. I iskreno, pun mi je kufer recenzija proizvoda!!! Nekako sam se okrenula samo tome i zaboravila da pisanje bloga treba biti zabava! I iako je zabavno pisati i recenzije, one uglavnom oduzimaju puno vremena i došlo mi je do zasićenja do te točke da se ne  mogu prisiliti sjesti za laptop i početi pisati...


I tako sam donijela svoju novogodišnju blogersku rezoluciju! Ono što me na to nagnalo bilo je i prelistavanje mog prvog, starog bloga koji sam počela pisati 2011. godine i na njemu sam stvarno svašta objavljivala. Kako čitam stari blog baš vidim iz riječi kako sam sretna bila što pišem taj post i što ću ga objaviti i silno me to veselilo! Iako su fotke bile kriminalne to me nije sprječavalo. Aha, počela sam o svojoj rezoluciji i onda skrenula u blabla land. Moja odluka je pisati o svemu o čemu želim pisati! Neću se opterećivati da li neka tema odgovara jednom beauty blogu ili ne! Pisat ću i dalje recenzije, stavljati slike manikura, snimati videe, pisati new in postove, ali neću se ni u čemu ograničavati i neću pisati samo o kozmetici. 

Nadam se da ćete me i dalje čitati u 2015-oj, a nadam se i da ćete imati što čitati i da ću ponovno pisati s užitkom.

Ako vas zanima evo linka na moj stari blog: Pretty Little Monsters (baš mi ide osmišljavanje zvučnih imena - NOT hahahhaha :D)

Evo što sam na njemu objavila kao prvi post i to 16.9.2011. Prahistorija, jel' da? :)

"Dear all,

da, suckerica sam za ubacivanjem engleskih fraza i riječi.. Zar ponekad jednostavno ne zvuče bolje od hrvatske varijante??? Zar 'dear all' ne kicka ass 'dragi svi' big time? Uglavnom, ako ste jezični purist i sad biste da ja kick the bucket ('kick the bucket' u engleskom znači umrijeti - zar to nije fora? možemo reći da biste da ja otegnem papke :D), nemojte dalje ni čitati. Ili, proceed with caution (ovo je sad da vas ubijem u pojam i odustanete od mog bloga. Ali dajte mi priliku, obećajem da znam i hrvatski ;)).

Dakle, ovog krasnog kasnoljetnog poslijepodneva odlučila ja započeti vlastiti blog. Razmišljam o tome već neko vrijeme, i iako nisam neka blogočitačica (aha, inventiram riječi as I speak :p), nadam se da će moj blog dosegnuti neku publiku... Kao veliki hedonist (ipak sam Bičica), uživam u svemu što uživaju pretty little monsters all over the world: make up. odjeća. prstenje. kemijske u boji. narukvice. ogrlice. lakovi za nokte. šljokice. and all that jazz.

Na ovom blogu ću najmanje jednom tjedno objaviti poneki post. Bit će tu postova o trenutnom laku za nokte. O nečemu što sam otkrila gledajući youtube. O odjevnim kombinacijama. O prstenu koji mi je omiljen. O nečemu što sam kupila i gdje sam kupila. O svemu i svačemu. I ako vas zanima pogled kroz prozor u moj mali svijet, bacite pogled tu i tamo. Možda vas i iznenadim ;=)

P.S. Sad bih trebala smisliti neku catchy odjavnu frazu, ali do nekog maštovitijeg puta, bit će dobra i ova:
xoxo my Pretty Little Monsters
P.P.S. Ako nekoga zanima kako je došlo do fraze "kick the bucket" u engleskom, neka ostavi komentar :)) I nemojte kickati bucket dok ne pročitate moj super blog. A ni papke nemojte otezati ;)"


Poslušajte savjet Josipe iz 2011.-e i nemojte otezati papke, i nadam se da se čujemo uskoro :)))

autorica: Josipa GG


44 comments

  1. Naravno da trebas pisati o svemu sto zelis, zbog toga i imas blog :D meni su to svojevremeno zamjerali, ali boli me briga :p (ako sam dva puta ostavila komentar, do mobitela je :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kad je došlo do tog labeliranja blogova kao beauty blog, food blog, lalalala, pa imam pritisak da moram pisati samo o kozmetici :D Ali eto, idem plivat protiv struje jer tako i pastrve rade a one su pametne :D

      Delete
  2. Da, da, da za ove promjene!! :))
    Ja sam još uvijek fanatik za kemijske u boji, haha :))

    ReplyDelete
  3. Meni je ovaj trenutni blog 4. po redu, uopće me sram kaj sam sve pisala na onom prvom, čuda haha :D Al' kaj buš kad je u srednjoj bilo in imati blog. Nego, samo ti piši o svemu kaj te veseli, ja te čitam u svakom slučaju ;) Ja isto imam neke ideje nevezane za lakove i sl. i planiram bar neke realizirati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha, dobra si, bolja od mene po broju blogova :D Nadam se da nisi brisala stare blogove i pošalji mi linkove :D
      Reeeealiziraj!!! Ali nemoj prestati s manikurama jer su something else!

      Delete
  4. Heheh...super post :) I naravno, samo piši o svemu što ti padne na pamet i što te veseli. Osobno volim random postove koji nemaju puno veze s kozmetikom i fakat je naporno stalno pisati recenzije jer zbilja oduzmu punooo vremena tako da imaš potpuno pravo objavljivati što god ti srce želi :* Budi i dalje tako simpa i otkačena :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvaalaaa :)
      Mislim da oni koji nisu pisali recenzije ne znaju koliko je tu zapravo puno posla, a mene uvijek isto brine da ću napisati da je meni nešto super (jer je) pa će netko zbog mene potrošiti novce i onda mu to neće odgovarati, jer ipak svi imamo različite kože, kose, nokte...
      Ali hvala ti puno :)))

      Delete
  5. Tako je! Pisi sto te veseli - i to je jedini nacin da nastavis s pisanjem i da ti blog ne postane "chore" (kad ti je nesto chore to je najgora moguca stvar ljudima ovdje) :D

    ReplyDelete
  6. Moj blog je na početku trebao biti o uređenju interijera pa sam od te ideje odustala nakon dva posta, sad je o svemu što mi padne na pamet i takav mi je, kaotičan kao i ja, najdraži :) Piši o čem god, meni je zabavno o svemu čitati! :) Iskreno, voljela bih vidjeti više "dnevnik" blogova jer se sve svelo na recenzije i tko je što kupio i nekada to čovjeku dodija i gledati a kamo li pisati o tome.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa to je to, kad te blog stvarno predstavlja kao osobu!!!
      Nemoj mi to govoriti jer ću te shvatiti doslovno i pisati o semaforima ili tako nečemu :D :D

      Delete
    2. Sad me zanima kakav bi to post mogao biti o semaforima hahaha xD

      Delete
  7. aaa bas je super post, i bas me raduje sto ces pisati o svemu, i da si samo vesela, i ja sam jedno vrijeme zapustila blog, mislila sam da treba puno toga, da sad ne nabrajam, ali sam i ja odluciti, pisati slobodno o svemu, i za sebe, i prijatelje, a ostali koji skoknu do njega, i ako im se svidi to sto radim, super , bit ce mi drago, uglavnom, radujem se novim postovima,
    <3 sretnooo
    Amina

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa skužila sam da te nema!!! Moram navratiti do tebe vidjeti što ima novoga, o čemu pišeš, čime se zabavljaš.. ali prvo, prvo moram oprati suđe hahahah :))))
      Hvala :*

      Delete
  8. Samo ti piši o svemu što ti padne na pamet, vjerujem da nisam jedina koja čita tvoj blog najviše zbog orginalnog i zabavnog stila, ako se tu nađe koja korisna recenzija ili savjet to je samo bonus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwWWWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwww (doslovno sam to rekla, a veliki Q su kad sad sam promijenila intonaciju hahahhaha :D)
      Hvaalaaa ti puno, nadam se da ću imati vremena pa pisati o svemu a ubaciti povremeno i koju recenziju :))

      Delete
  9. Hahha pa lijepo je sjetiti se starih tekstova, ali prije svega bez obzira na kozmeticke postove ostani svoja! Meni je zao da sam preko bloga oatala neozbiljna i vjerojatno kozmetocke firme nisu to bas tolerirale i zato preko bloga kanim ostati i imati svoje ja, a zele li ozbiljnost - eno im portala na kojem radim svaki dan! Budi svoja i pisi nam teme ovih novogodisnjih odluka :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ne treba ti biti žao, nisi izgubila svoju osobnost i to je super :))) Ti si radišna mala pčelica :))

      Delete
  10. Najjača si stvarno! Obožavam čitati tvoj blog bez obzira na temu, i naravno da ću te čitati i u 2015-oj!

    ReplyDelete
  11. a zašto bi uopće bio "samo" beauty blog?
    pređi granicu, i dođi meni, u "lifestyle" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha, ovo je kao da me zoveš "come to the dark side" :D Da znaš da budem totalno izmaglila granice :D

      Delete
  12. da, znaš kako si me nasmijala, a baš mi je trebalo:)

    ReplyDelete
  13. Pisi o cemu god zelis, rado cemo citati :) mislim da su te kategorizacije zastarjele danas i da se svi beauty blogeri okrecu i lifestyleu i prehrani i svemu, tesko je naci neki strani kvalitetan blog a da je jednodimenzionalan - nemoj se ni ti ogranicavati jer su neki ogranicenog uma da tako kazem! Puno uspjeha u Novoj godini :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Rosey! :) Ne znam zašto mi je tako dugo trebalo da dođem do tog zaključka, ali sad kad jesam opet sam puna inspiracije i želje za bloganjem.

      Delete
  14. Ma samo pisi i videice snimaj! :) Ali ovaj prvi post mi je presmesan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. And so I shall! :) Blesav je skroz hahahha :)

      Delete
  15. Bez obzira na recenzije, ne znam u kojem trenu ti nisi bila zabavna?! Što je žena bez brkova, Mrky's life, tjedan u slikama... Ja mislim da si ti trebala malo relaxati jer uvijek moraš biti out of this world pa ne možeš više put up-ati s normalnošću. Što da ti kažem? Ja ću te čitati i biti sretna da ubaciš neki post tipa ovog virgina iiiiii...BREAK A LEG!!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao prvo, hvala :) Ali mislila sam da je meni postalo nezabavno blogati. I'm getting the fun back! Virgin post, umirem od smijeha hahahahha :D

      Delete
  16. Post ti je super, dopada mi se.Imam samo jednu zamerku, volela bih da ima više slika na ovom postu, znam da nije baš takva tema da bi mogla da ima nekakve slike, ali dobro♥

    http://kikaa99.blogspot.com/2015/01/diy-ideje-prvi-deo.html Molim te, pročitaj, stavi svoju reakciju, komentariši:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam imala prikladnu fotografiju a i baš to, nije to taj tip posta :)

      Delete
  17. sto smo svi odlucni ove godine :D podrzavam uvodjenje svih tema na blog, bas smo se previse kategorizirale prethodnih godina, a ja oduvijek vise naginjem svastarenju :D koji mi je ovo blog po redu ni ne znam sama vise, sve me strah prebrojat, a i zaboravila bi kojeg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Povukla me nova godina pa moram i ja rezolučiriti :D Da, znam da si ti imala hiljadu blogova! :D

      Delete
  18. Ajme draga, s tobom ću otegnuti papke, ali od smijeha :))) Sviđa mi se tvoja novogodišnja odluka :D Također sam velika lijenčina i znam koliko se teško pokrenuti kad ti se nešto ne da, zato zeleno svijetlo da pišeš o čemu god hoćeš, jer to je ipak tvoj blog, bitno je da te to ispunjava i veseli :D

    ReplyDelete
  19. Bas sam se slatko ismijala sa tobom! :-)
    Hahaha obozavam da citam tvoje postove samo da znas!

    Pogledaj i moj i ako ti se svidi komentarisihttp://fashionstyleglamfashion.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  20. ma piši o svemu što te uveseljava, meni su tvoji postovi uvijek super, bez obzira na temu :D

    ReplyDelete
  21. Onaj prvi post je bas super :)
    Inace volim citati sve sto napises, jer imas odlican stil pisanja..citam cak i one postove koje nisu u nekoj mojoj interesnoj grupi.

    Podrzavam tvoju odluku da pises o svemu sto tebe cini sretnom ;)
    Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Kristina, nisi mi mogla dati bolji kompliment :) Jako volim pisati i u srednjoj sam iz svih zadaćnica uvijek dobivala petice hihihi :)
      Hvala ti i na podršci i na komentaru! :)

      Delete
  22. pre! samo to iman za reć.
    a sad odo čitat stari blogić. ako mi Fažolkica dozvoli...
    vidi, rekla san puno više od samo "pre". :D

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top