Recenzija Vichy Idealia Yeux/Eyes (suradnica Antonija)




Prije dva mjeseca tražila sam suradnicu da isproba Vichy novitet za okoloočno područje koji se oglašavao kao borac protiv tamnih podočnjaka. Tada je sreća odabrala Antoniju i ona mi je nakon 2 mjeseca korištenja kremice javila da je recenzija spremna, i sad ju imate priliku i pročitati. Moram pohvaliti Antoniju jer je napisala stvarno poučnu i informativnu recenziju, sa svim informacijama o kremi te svojim iskustvom na kraju posta.. A nije se bojala ni priložiti fotografije "prije-poslije" (a nema ni razloga jer je jako slatka ;)). Pa krenimo na Antonijinu recenziju Vichy Idealia Eyes, kreme za okoloočno područje!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vichy idealia eyes krema za podočnjake

Zahvaljujem se Josipi GirlyGirl što mi je omogućila isprobavanje ovoga proizvoda i odabrala me kao suradnicu. :* 

Općenito o proizvodu

Vichy Idealia Yeux/Eyes je prva njega za idealno područje oko očiju, odmoran izgled i idealan pogled, čak i bez šminke. Namjenjena je svim ženama bez obzira na dob, tip kože i put. Njezina zadaća je da preoblikuje boju, površinu kože i osvijetljenost područja oko očiju u samo jednom potezu jer ublažava izgled tamnih podočnjaka, zaglađuje izgled linija oko očiju i površinu kože te osvjetljava tamna područja.

UČINKOVITOST

Dvostruka optička i biološka korekcija koja djeluje na 3 dimenzije idealnog područja oko očiju, trenutno i dugotrajno.
Ekskluzivna Vichy kombinacija : kompleks DRM – Bright + vitamini B3 + kofein + LHA + sastojci za učinak mekog fokusa + univerzalni iluminatori.

(gramaža proizvoda i sastojci)


Tamni podočnjaci su u trenu ublaženi, površina kože ujednačena, a područje oko očiju vidljivo blistavije. U 4 tjedna vidljivost i veličina podočnjaka je smanjena, borice i znakovi umora na području oko očiju nestaju.

TOLERANCIJA

Za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Hipoalergena formula, bez parabena ispitano pod dermatološkim i oftamološkim nadzorom na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

OSJEĆAJ UGODE

Izuzetno senzorijalna tekstura : istovremeno je bogata, hidratantna i iznenađujuće svježa, nježne je ružičaste boje i brzo se upija bez ostavljanja nakupina i masnog filma.

(struktura i razmazivost proizvoda)

vichy idealia eyes krema za podočnjake

CIJENA - oko 190 HRK

DOSTUPNOST - sve bolje ljekarne

(ambalaža proizvoda, otvorena ambalaža s uputstvom primjene i nanošenja proizvoda)


A što ja mislim o kremi

Prvo da napomenem da imam jako naglašene podočnjake i tamno područje oko očiju, ali nemam problema sa osjetljivošću tog područja te sa isušenosti istog.

(oči prije nanošenja, doziranje, i nakon utapkavanja proizvoda)

vichy idealia eyes krema za podočnjake

Od ovog proizvoda, priznajem, očekivala sam možda i previše jer meni i inače ne odgovaraju njihovi proizvodi i imam mišljenje da su previše razvikani.
Proizvod koristim nešto više od 2 mjeseca, svako jutro i svaku večer.
Ambalaža mi se svidjela jer je nježno roskaste boje, proizvod se praktično dozira pomoću posebno dizajnirane silikonske tubice. Iako sam ju ja radije nanosila na prst pa utapkavala na okoloočno područje.

(doziranje proizvoda)


Tekstura proizvoda je dosta kremasta, lagana, nema nekog posebnog mirisa, brzo se upija i sadrži sitna reflektirajuća zrnca.

Iako sam ju već skoro i potrošila te moram uložiti pokoji napor da ju istisnem, nažalost nisam primijetila, kao ni ostali ukućani, da su se tamni krugovi oko mojih očiju smanjili ili izbijelili.

Vjerojatno bi proizvod više pomogao osobama sa osjetljivim područjem oko očiju što se tiče hidratacije ili sitnih borica, kao i manjim nepravilnostima oko očiju.

Za mene je cijena kremice ipak previše jer moja očekivanja nije ispunila, a moram priznati da sam joj se jako radovala i očekivala da će naše druženje potrajati.
Proizvod ću potrošiti do kraja, ali ga nemam namjeru kupiti.

(slika prije i poslije – ispričavam se zbog osvijetljenja i moje kože koja brzo hvata boju, ako pogledate bolje tamni krugovi i podočnjaci su tu)

autorica: Antonija J.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antonija je odlično odradila svoj bjutiblogerski posao :))) Što vi kažete?
I ne znam zašto se ispričava za kožu koja brzo hvata boju, i ja bih takvu voljela imati! :)

*PR uzorak



10 comments

  1. cura je stvarno kjut. sviđa mi se ova recenzija, makar proizvod nije ispunio očekivanja, ali barem je tu jedno iskreno mišljenje....

    ReplyDelete
  2. Hahah, i ja isto gledam ovu Antonijinu ispriku jer brzo lovi boju, zavidiiiiim! A sad da se vratimo na onaj dio gdje se upotpunosti slažem sa ovom odličnom recenzijom...Antonija se stvarno potrudila, a što se tiče njezinih očekivanja, suosjećam s njom. Također imam tamne podočnjake, i mislila sam da će mi ovaj proizvod pružiti veći efekt, nažalost, ja apsolutno nikakve promjene nisam primjetila...Koristim ju za njegu okoloočnog područja i to je to. Tako da eto drago mi je vidjeti jednu od iskrenijih recenzija...Kad pročitam kod nekog da ju je nahvalio, padnem u bedove. :D

    ReplyDelete
  3. Ista je stvar i kod mene. Imam jako tamne, izražene podočnjake i nisam primijetila da su se smanjili. Na prvu, odmah po nanošenju budu malo manje izraženi, odnosno, primijetila sam da mi zbog pigmenata u kremi iz smeđih, više vuku na nekakvu plavičastu boju, ali dugoročno nisam primijetila ništa po tom pitanju... ,ali sviđa mi se njena tekstura, posebno sad u ovim toplijim danima kada mi ne trebaju teške okoloočne kremice.

    ReplyDelete
  4. Svaka čast, odlična recenzija :)

    ReplyDelete
  5. bas je lijepo malo pocrnila heheh :) ja sam bas ocekivala da ce joj proizvod pomoci, stvarno sam se iznenadila! super postić :)

    ReplyDelete
  6. Stvarno je jako slatka djevojka. Odlična recenzija i vrlo detaljno napisana. Svaka čast! :) I ja imam jako izražene podočnjake te se bojim da tu ne mogu puno toga napraviti osim što ih mogu ublažiti za par nijansi putem korektora. :(

    ReplyDelete
  7. Odlična, odlična recenzija, pohvale autorici, a i tebi Josipa na ovako krasnoj suradnji! Ja ću ovu kremu početi isprobavati za nekoliko tjedana jer sada nemam problema s podočnjacima, a za koji tjedan će ih biti... ;)

    ReplyDelete
  8. Pljes pljes za Antoniju :D a ja sam ovu kremicu malo zanemarila, morat cu je opet izvuc da vidim jel sto radi za mene

    ReplyDelete
  9. odlična suradnja, bravo za post :D

    ReplyDelete
  10. super suradnja...a tko ne voli kožu koja brzo hvata boju?

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top