Organix linija za njegu kose u Kozmu




Kozmo nam je opet doveo nešto novo na svoje police, i imala sam čast prisustvovati predstavljanju nove linije proizvoda za njegu kose, Organix. U lijepo uređenom prostoru Velveta (Dežmanov prolaz) i u suradnji s Cosmopolitanom predstavljeni su nam (nama) novi proizvodi za njegu kose. Mene uvijek veseli kad nam stigne nešto novo i kad nam se ponuda poveća, a osobito me veseli jer su ovo proizvodi za njegu kose. Naime, trenutno sam u fazi pred šišanje i kosa mi je na vrhovima suha i neugledna, i vapi za dobrom njegom.





Organix linija je ekskluzivno dostupna samo u Kozmo drogerijama, a slijedi nešto više o njoj:

"Organix posjeduje linije inovativnih i kreativnih proizvoda kako bi zadovoljili potrebe svakog tipa kose. U svojim linijama proizvoda koristi potpuno prirodne, organski uzgojene sastojke. Proizvodi nisu testirani na životinjama te poduzeće podupire organizacije koje razvijaju alternativne metode testiranja sastojaka i proizvoda, bez upotrebe životinja. Sastojci Organix-ovih linija za kosu su izrazito nježni prema kosi i tjemenu te neće izblijediti obojenu kosu niti pramenove. Ekološki prihvatljiva ambalaža je proizvedena od materijala koji se lako mogu reciklirati poslije upotrebe."

Posebno me vesele dijelovi koje sam podebljala, iako to što je ambalaža ekološki prihvatljiva malo znači ako se ne odloži u kontejner za recikliranje.

No dalje o Organix liniji! Unutar nje se nalazi šest različitih linija, te vjerujem da će svatko pronaći proizvod za sebe s obzirom na svoj tip kose.

MAROKANSKO ARGANOVO ULJE

"Savršeno za mekoću, zavodljivost i svilenkastost kose.
Ova egzotična mješavina marokanskog arganovog ulja prodire, vlaži, obnavlja i daje mekoću i snagu kosi. Istovremeno štiti kosu od štetnih UV zračenja i topline uređaja za oblikovanje kose. Izuzetna formula, stara stoljećima, osigurava prirodni vitamin E i antioksidanse. Obnavlja strukturu vlasi i stvara mekoću. Unutar linije mogu se pronaći šampon, regenerator, maska i ulje za hidrataciju i zaštitu od topline, ulje za sjaj i protiv sitnih kovrča te krema za sjaj i oblikovanje kovrčave kose".








KERATIN ULJE

"Bogati, okrepljujući proteini keratina obnavljaju i povećavaju elastičnost strukture vlasi kako bi se izbjeglo  lomljenje kose izazvano češljanjem, dok arganovo ulje regenerira i zaglađuje te stvara blještavi sjaj. Vlasi kose u čvršće iznutra i njegovane izvala. Unutar linije mogu se pronaći šampon, regenerator i ulje za sjaj."





BRAZILSKA KERATIN TERAPIJA

"Čudesna keratin terapije podrijetlom iz Amazonske šume.
Ova bogata formula brazilskog kokosovog ulja i proteina keratina zaglađuje i učvršćuje kovrčavu ili valovitu kosu. Ekskluzivnom mješavinom organskog kokosovog ulja, proteina keratina, ulja avokada i kokosovog maslaca pretvara kovrčavu ili valovitu kosu u zaglađene, čvrste i svilenkaste lokne. Unutar linije mogu se pronaći šampon, regenerator, sprej za zaštitu kose prilikom izlaganja toplini i serum za obnavljanje ispucalih vrhova."
(opaska: u materijalima su fotografije samo tri proizvoda, iako su ovdje navedena četiri)





ULJE MAKADAMIJE

"Hidratantna formula obogaćena hranjivim uljem makadamije koje hidratizira i zaglađuje suhu kosu, dok ekstrakti šećerne trske i bambusa omekšavaju i zaglađuju ispucale vrhove. Kosa je vitalna i dobiva briljantan sjaj. Unutar linije mogu se pronaći šampon, regenerator, ulje makadamije za sjaj i maska za hidrataciju i zaštitu od topline.





KOKOSOVO MLIJEKO

"Linija kokosovo mlijeko je spoj luksuzno kremastih, pjenušavih i hidratantnih formula koje kosi daju sjaj, mekoću te osjećaj čistoće. Organsko kokosovo mlijeko i proteini zajedno sa laganim kokosovim uljem čiste kosu od nečistoća, a istovremeno je hidratiziraju i njeguju. Unutar linije mogu se pronaći šampon i regenerator, serum protiv lomljenja kose i ulje za sjaj"






BIOTIN I KOLAGEN

"Mješavina provitamina B7 biotina prodire u svaku vlas, dok kolagen daje volumen kosi. Jedan od sastojaka je i pšenični protein koji učvršćuje kosu te joj daje gustoću, punoću i zdraviji izgled. Unutar linije mogu se pronaći šampon, regenerator te sprej i losion za volumen"





Cijena svakog proizvoda je 59,99 kn!

Jeste li  pronašli nešto za sebe? Meni je drago što su se tu našli i proizvodi za zaštitu kose od topline!

Ja ću isprobati ove proizvode


Na eventu sam bila u dobrom društvu :)



Kolegice s lijeva na desno: Lendoxia, Beauty of Dawn, Beauty&Sweets


26 comments

  1. Ajme, divno! Ova linija od kokosa me posebno privlači, ali i makadamija i argan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj linija od kokosa mi se čini idealnom za ljeto!

      Delete
  2. Ja bih ovdje većinu proizvoda željela isprobati :)

    ReplyDelete
  3. Uh, meni se skoro sve sviđa, bar jedno od ovih ulja budem sigurno kupila!
    Super mi je ova zadnja fotkica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam sretna što su nam napokon dostupNIJA ovakva ulja!
      Forica je :)

      Delete
  4. Napokon da šampon i balzam imaju isto mililitara! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se začudila koliko balzam ima mililitara,skoro 400 :o

      Delete
  5. ovo moram probat! i onaj kolač gore! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraš a kolač je bio jako fin ali i jako sladak, samo sam pola pojela :D

      Delete
  6. izgledaju obecavajuci, a i cijena je ok.
    kladim se da imaju prekrasan miris <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš i da imaju, jako jako fino miriše!

      Delete
  7. Divno mi je sve i sve linije bih isprobala :D Vidim da je bilo lijepo druženje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene sve privlače, imamo vremena :D Je, baš lijepo druženje s dobrom ekipicom :)

      Delete
  8. krasno svi izgledaju i zvuče obećavajuće :) i meni se posebno sviđa ekološka ambalaža i netestiranje na životinjama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš to, zvuče super i obećavajuće, jedva čekam da krenu recenzije jer sve smo dobile različite proizvode.. Kad bi barem tako sve kozmetičke kuće radile!

      Delete
  9. Super druženje :D Baš me zanima ulje.

    ReplyDelete
  10. jooooj, pa kako se sad odlučiti, meni sve zvuči primamljivo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ja ne znam, to će biti veliki problemi! :D

      Delete
  11. Sve mi super izgleda, ali nešto čisto sumnjam da će linije biti dostupne u BiH :(

    ReplyDelete
  12. Baš sam neki dan visila u Kozmu i čitala svaki, bila sam na onoj polici pola sata, počeli su me ružno gledati haha XD

    ReplyDelete
  13. Kokos linija me definitivno najvise interesira :D sad sam se opet sjetila ove cokoladne pite, joj sto je krasna bila :D

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top