Revlon Colorstay - puder za masnu kožu






O Revlon Colorstay puderu naslušala sam se po Youtube videima i načitala po blogovima domaćih i stranih koleginjica, i tek tad sam se odlučila na kupnju. Bilo je to u svibnju prošle godine kada me čekala svadba pa sam željela puder koji će izdržati više sati na licu, a ujedno sam željela i puder s kojim se neću previše zasjajiti tijekom dana i večeri. Tako sam otišla pravac Mullera jer sam znala da ću ga tamo pronaći (pošto se ne može pronaći u DM-u, Bipi, Kozmu, koliko ja znam).. Dakle, imala sam stvarno dosta vremena za isprobati ovaj puder, i konačno sam ga se sjetila ovih dana jer sam zadnju recenziju pisala o još jednom Revlon proizvodu, sjajilu za usne (link). Ono što sam očekivala od ovog pudera bilo je po redu važnosti: dobro prekrivanje, kontroliranje sjaja, postojanost. Pa da vidimo kako se pokazao...








Krenut ću od tehničkih karakteristika pudera, pakiranje, cijena, nijanse, militraža, itd. Dakle, puder dolazi u staklenoj bočici i NEMA PUMPICU. Meni ovaj način pakiranja apsolutno ne smeta, dapače, čak mi i odgovara jer mi je stvarno jednostavno staviti prst na grlo bočice, okrenuti puder i na jagodici prsta mi ostane onoliko pudera koliko mi treba. U početku mi je bilo čudno, međutim sad sam već navikla. Ako bi vam ovako nešto smetalo, svakako uzmite u obzir da puder nema pumpicu. 



Za otprilike 110 kn dobit ćete 30 ml pudera, a mililitri će vam potrajati, osobito ako ga nećete nositi svaki dan. Sad kad sam to već spomenula, po meni ovo nije puder za svaki dan. Nakon nekoliko sati nošenja postaje mi jako težak na licu i jedva čekam da ga skinem. Tako da je meni postao puder za posebne prilike ili za dane kad osjećam da mi treba tekući puder preko cijelog lica (ako mi je lice crvenije, ako imam upaljene akne, itd.). Također, upravo zbog te 'težine' izbjegavam ga nositi i preko ljeta.


Što se tiče nanošenja, ponekad ga nanosim s ovim kistićem sa slike (potreban vam je kist sa čvršće zbijenim dlakama jer je puder gust), ili u zadnje vrijeme, prstima. Nanosim ga malo po malo, ne odmah na cijelo lice, nego dio po dio lica. Dakle, stavim malo na obraz i dobro razmažem, pa na drugi obraz i razmažem, i tako dalje. Radim to na taj način jer je puder jako gust i na taj način ga je najlakše nanijeti.


Moram napomenuti da postoje dvije verzije ovog pudera, jedna za suhu/normalnu kožu i druga za mješovitu/masnu kožu. Pošto sam ja primjerak masne kože naravno da sam posegnula za varijantom za masnu kožu. Prodavačica u Mulleru mi je pomogla odabrati nijansu, 180 sand beige, koja je po meni dosta neutralna nijansa i svjetlija je, tako da mi u ovom hladnom periodu super odgovara.


Sad kad sam vas informirala o svojoj masnoj koži, moram vas upozoriti na to da ovaj puder zahtijeva dobru pripremu kože. Nije dovoljno biti blagoslovljen masnom kožom, nego ta masna koža mora biti i dobro nahranjena inače će puder istaknuti suhe dijelove za koje možda niste ni znali da ih imate. No to ne bi trebao biti problem pošto sigurno već znate da masnu kožu treba dobro hidratizirati i to već radite ;)


Pročitala sam na više mjesta da ovaj puder pruža srednje do jako prekrivanje, s čim se ja sudeći po sebi ne mogu nikako složiti, i to je moje najveće razočaranje. Moje lice ima crveni podton, ako tako nešto postoji - crvenkasta sam u licu, vidjet ćete na fotografijama. Nakon što stavim sloj pudera to crvenilo pomalo i dalje izbija, a puder mi ne prekrije ni akne u potpunosti. Ja uvijek stanem na jednom sloju pudera, osobito kod ovog jer ne želim osjećaj nošenja oklopa, a i radije ću da se vide nepravilnosti nego da se vidi da imam puder na licu. Dakle, po mom mišljenju ovaj puder pruža srednje prekrivanje, no po pročitanom na drugim blogovima da se nadograditi do jakog prekrivanja. Ja to ne radim nego akne još dodatno prekrijem tekućim korektorom. Nekad ni to, ne sramim se svojih akni, već ih toliko dugo imam da su postale dio mene, LOL.


Revlon tvrdi da će ovaj puder na licu ostati do 24 sata no tu tvrdnju nisam željela testirati, mogu samo potvrditi da ostaje jednako postojan sve dok ga ne skinete - jedan dan sam vodila i mini dnevnik nošenja :)
Prije fotografija bez pudera - s puderom, samo da još napomenem da puder ima SPF 6 zbog čega ćete na fotografijama slikanim uz blic izgledati svjetlije nego što jeste.

Evo vam mog lica u svoj svojoj 'ljepoti' - muči me crvenilo, proširene pore na obrazima, akne, prištići, miteseri, itd. (za veću sliku kliknite na nju)




Kao što vidite puder u nekoj mjeri neutralizira crvenilo no ne u potpunosti, prištići se i dalje vide, ali ujedno i zagladi kožu i pore na obrazima (možda su dvije pore ostale neispunjene). Nakon nanošenja puder je mat te za otprilike pola sata završetak postaje polumat. Puder se nakon nanošenja ne preslikava na odjeću, a kod blotanja običnom papirnatom maramicom na maramici ostaje jako malo pudera.

Ovdje puder imam na lijevoj stani lica a na desnoj ne, i na fotografiji uslikanoj s blicem najbolje se vidi
koliko su na napudranoj strani lica pore na obrazima manje vidljive i da je koža u potpunosti mat (uslikano odmah nakon nanošenja).


Policistični jajnici priuštili su mi akne na vratu i liniji čeljusti :(


I na kraju fotografija cijelog lica, bez blica i s blicom. Iskreno volim nositi ovaj puder kad znam da će biti fotografiranja jer lijepo izgleda na fotografijama s blicom :D


Na dan kad sam slikala prije-poslije fotografije sam vodila i mini dnevnik:

12:00 - stavljam puder, potpuno mat završetak, nisam preko pudera stavila nikakav puder za fiksiranje/matiranje

12:22 - lice mi je dobilo lagan sjaj, polumat završetak

13:18 - isto stanje, polumat izgled lica

15:33 - lagani sjaj na obrazima, bradi i čelu

16:49 - nakon laganog trčanja lice sjajnije nego prije, no i dalje zadovoljavajuće (usput, prvi put sam nakon nekoliko godina otrčala nekoliko krugova, polako se pokrećem :))

19:38 - sjaj po cijelom licu, nije pretjeran, nanosim puder u kamenu i matiram lice; osjećaj težine na licu

22:57 - upravo završila s gledanjem filma "About Time", cmoljila zadnjih 20 minuta filma i zaključila: YOLO! E da, puder!!! :D Još je na mjestu, što ne mogu reći i za rumenilo (ali to više ide rumenila nego pudera). Koža nije potpuno mat, izgleda prirodno, dewy. Tijekom dana dobila 2 nova prišta.

Ovo je stvarno jako dobar puder u ovom cjenovnom rangu, preporučujem vam ga ako imate mješovitu ili masnu kožu, još nisam pročitala negativnu recenziju (što ne znači da ih nema). Međutim, mene je stvarno razočaralo prekrivanje, pošto azijska BB krema Holika Holika nudi bolje prekrivanje od ovog pudera a cjenovno je mnogo pristupačnija (link na recenziju). Meni osobno ovo nije puder za svakodnevno nošenje i na dane kad se osjećam dobro u koži koristim samo korektor i matirajući puder u boji, no to ovisi o navikama. Ako imate naviku nositi tekući puder svaki dan, onda ćete bez problema nositi i ovaj.

Lajkajte me na Facebooku, tamo objavljujem fotke i između postova > girlygirliness na Facebooku

SVAKAKO PROČITAJTE KOMENTARE ISPOD POSTA ZA DRUGA ISKUSTVA - neke cure su ponudile i kistove koje one koriste a uz koje im ovaj puder pruža super prekrivanje :)


65 comments

  1. ne znam, mene ovakva ambalaža odbija na prvu...

    ReplyDelete
  2. Draga,iskreno mislim da ti je u cetki (kistu) problem. Bockalice nikada ne daju dobro prekrivanje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrlo vjerojatno, apdejtat ću post kad mi stignu RT kistovi, jedva čekam :) No za sad imam ovakvo iskustvo kod nanošenja prstima i četkicom.. S druge strane je Holika Holika koju sam isto nanosila istim kistom i prstima, i prekrivanje je puno bolje.

      Delete
  3. stvarno se ne preslikava na odjeću?onda bi ga mogla i probati jer se to traži:)
    po fotografijama i ja bi rekla da je prije srednje nego potpuno prekrivanje...i ja volim staviti manje pudera( a često i ništa pogotovo kad se osjećam lijeno), jedino u slučajevima kad sam bolesna i neispavana stavim više da ne plašim ljude, ali mi je grozan taj osjećaj oklopa na koži.
    usput na prvoj fotografiji koju maskaru nosiš? baš ti trepavice super izgledaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako je, ne preslikava se :))
      Pa i bolje je za kožu ne nositi svaki dan teške podloge ;)
      E hvala, Essence get big lashes maskara je u pitanju, ako te zanima recenzirala sam ju http://girlygirliness.blogspot.com/2013/03/recenzija-essence-maskara-get-big.html

      Delete
  4. Najdraži puder.
    Stavljam ga kistom Sigma F80 i prekrije 10x bolje nego kad ga nanosim prstima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stela hvala na komentaru, osobito za kist koji koristiš - naravno da dobar kist ne može biti bolji od prstiju :) Međutim, mislim da većina cura koje naiđu na recenziju guglanjem ipak nema tako dobre kistove, pa se nadam da će im moja recenzija ipak biti korisna.

      Delete
  5. Imam ga I to dvije nijanse...nanosim rt kistovima I meni prekrije stvarno sve I to samo jedan sloj...po tvojim slikama kao da ne koristimo isti puder :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad si me učinila sretnom jer bi RT kistovi trebali biti na putu prema meni :))

      Delete
  6. Već neko vrijeme stoji na listi želja, al nikako da izdvojim novce dok god imam 5 otvorenih pudera :/
    i nekako sam imala filing da ima puno veće prekrivanje, jest da nemam većih problema, ali za posebne prilike volim jaču šminku
    Možda je stvarno do načina nanošenja?
    A što se nedostatka pumpice tiče mene to pomalo smeta, imam jedan (covergirl) bez nje i baš sam primjetila kako rijetko posežem za njim, iako imam spatulice za lakše vađenje...

    Inače, na zadnjim slikama odlično izgledaš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako ga isprobaj kad potrošiš tih 5 otvorenih pudera, ili kad smanjih njihov broj na barem 3 hehe :))
      Sigurno da bi s jako dobrim kistom ili blenderom efekat bio bolji, ali kao što vidiš na zadnjoj fotografiji cijelog lica koža mi izgleda skoro pa besprijekorno, dakle prekrivanje je stvarno dobro. No na fotografijama izbliza normalno da će se vidjeti sve nepravilnosti, bile one pokrivene puderom ili ne. Trebala bih staviti doslovno cement na lice da to bude savršeno izbliza.
      Meni stvarno ne smeta pakiranje, čak mi i odgovara.

      Hvala :))

      Delete
  7. "Ja to ne radim nego akne još dodatno prekrijem tekućim korektorom. Nekad ni to, ne sramim se svojih akni, već ih toliko dugo imam da su postale dio mene, LOL." - Hahaha... Totalno to. Samo što je moj problem, kada se šminkam mama me uvijek pita zašto koristim puder kad imam ujednačen ten i nemam (u većini slučajeva) crvenilo. Džabe ona (i svi drugi) kad JA znam da ja nemam puder. -.-' Ali ipak, u zadnje vrijeme stavim samo malo tekućeg korektora da prekrijem podočnjake i ako imam neku nepravilnost.

    A isprobat ću ga kad dignem pare s kladionice :D. Evo samo da Saint Etienne dobije Lillu. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. U osnovnoj i srednjoj sam se jako zamarala svojom kožom, ali sad mi je stvarno postalo onako, meh. Glavno da nemam "bijele glave" po licu i vozi dalje :))
      Hahahahha, nadam se da je dobio Saint Etienne :D

      Delete
  8. Oduvijek sam htjela isprobati ovaj kist,ali eto nisam.Dobro da si napomenula Holika BB kremu nju ću ipak prije isprobati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kist je za tu cijenu odličan, sad ga koristim za puder u kamenu :) Imaj na umu da Holika dolazi u samo jednoj nijansi!

      Delete
  9. Mene nekako odbija sto nema pumpicu pa nikako nije docekao da ga kupim. Trenutno sam jako zadovoljna sa tekucom podlogom od wet'n'wilda, jako lijepo prekriva, ne isusuje lice, iako zna istaknuti suhe djelove. No za 30-40 kn koliko dodje, naprosto nemam uopce zelju isprobavati dalje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hjoj nisam još ništa isprobala od wet n wild! Ali zvuči promising!

      Delete
  10. I ja ga imam, najviše me smeta intenzivni miris...doslovno svi u krugu 5 metara od mene znaju da nosim puder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidiš, miris sam zaboravila spomenuti, dosta je intenzivan ali ja kad ga stavim na lice više ne osjetim nikakav miris :/

      Delete
  11. Moram reći da si mi baš kjut s ovom kapicom na zadnjoj fotki! :D A puder..hm..jedno vrijeme me ovaj Revlon baš jako privlačil, al' otkad sam probala BB kreme odustala sam od bilo kakvih pudera.

    I da ne zaboravim, imaš neku nagradu kod mene na blogu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi hvala :))
      Ma i bolje da ne nosiš puder :)
      Weeeeeeeeeeee :)

      Delete
  12. Obožavam ga!!imam mješovitu kožu i mogu reći da mi je vrlo dobar.moram se složiti s tobom.da naglašava suhe djelove...ali dobra hidratantna krema rješava taj problem..kod mene ima potpuno prekrivanje i ja ga obično nosim u posebnim prilikama..a najviše ga volim nanositi beauty blenderom...nekako mi daje prozracan efekt :-) i ono što sam primjetila da ga se mora odmah oprat s kistova ili već čega s čim se nanosi jer kad se posuši jaaako teško ga je oprat...barem je meni bilo tako...lijepa i detaljna recenzija a ti si baš slatka s onom kapicom!! Jako ti lijepo stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, kako se brzo osuši i fiksira na licu,tako i na kistovima. Makar ja nisam imala problema s pranjem kista. Beauty blender mi je na WL, sigurna sam da s njim svaki puder bolje izgleda :)
      Hvala Jelena, hvala i na komentaru :)

      Delete
  13. Hmm, ne znam u čemu je problem, možda u kistu i načinu aplikacije a možda i u nanešenoj količini? Ja ga nanosim Sephorinom 45icom i taj je kist fakat savršen za RC. Meni zaista sve pokrije, no koliko vidim, ja imam znatno manje nepravilnosti od tebe, ali svejedno tu je prisutno crvenilo koje meni zbilja prikriva dobro. Ja ga koristim svaki dan i ne osjećam da mi je težak niti komedogen niti mi čepi pore. Meni je zaista HG puder, a nijansa mi je pun pogodak. :D
    Baš kao što jedna cura gore kaže,po fotkama kao da ne koristimo isti puder, tako da mislim da je problem u načinu aplikacije i kistu? Ili jednostavno ti ne paše,što je opet ok, ne moze nam sve biti dobro :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa vjerujem da je zbog nanošenja prstima puder izgubio malo na moći pokrivanja, međutim stvarno nanosim onu količinu koja je meni optimalna, stvarno ne volim debeli sloj pudera na licu, tako da radije pretrpim da nepravilnosti i dalje budu vidljive, iako puno manje, nego da cijeli dan trpim taj osjećaj pudera na licu. A još kad stavim preko i za matiranje puder, e onda je rok n rol i imam kilu proizvoda na licu :D
      Hvala Mell što si spomenula koji kist koristiš, možda nekome dobro dođe sugestija :)

      Delete
  14. Ja, kao i ti, imam 'crveni' podton :D haha dobro si ga nazvala. imam hiper osjetljivu kožu koja reagira na sve i svašta, pogotovo na malo vjetra vani. Nosim Colorstay već 2 godine svaki dan, nije mi uzrokovao nikakve pobune na koži. meni na koži ne smeta. ali, kako ti je tako slabo prekrio? ja ga nanosim bockalicom i prekrije apsolutno sve. moram stavit prilično rumenila jer doslovno nemam više nikakvo vidljivo crvenilo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tako i meni koža reagira u hipu, npr. nakon brisanja lica ručnikom nakon umivanja je već crveno. Pa crvenilo je prekrio na zadovoljavajućoj razini, iako ne potpuno, zato i kažem da je srednje prekrivanje kod mene :) Kad se puder nanosi prstima on gubi malo na moći prekrivanja, međutim dok ne nabavim neki bolji kist, ja ću i dalje to raditi prstima.. Koju bockalicu koristiš?

      Delete
  15. Nisam probala jer meni nikako ne treba to puno prekrivanje, ali vidim da i tebi nije skroz prekrio to crvenilo. Mozda da probas sa nekim zelenkastim korektorom? Znam da artdeco pravi jedan onako fine nijanse, nije ona neon zelena koju obicno koriste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uf ja bih voljela Smashbox primer za crvenilo kože, ali je uberskup :D Ja bih ti onda trebala staviti korektor preko cijelog lica, a to mi nije opcija, stvarno pokušavam što manje proizvoda staviti na lice.. Ali hvala na sugestiji :)

      Delete
  16. Ja ovaj puder obožavam. Koristim ga već dugo. Savršeno se stapa sa mojom kožom i jako mi dobro prekriva. Lako se nadograđuje ovisno o tome koliko prekrivanja mi treba. Ja nemam osjećaj težine na licu. Po meni, zlatno pravilo za ovaj puder je dobro pripremljeno lice i nanošenje male količini. Jako se brzo suši i stoga ga ja postepeno nanosim na pojedine dijelove lica i jako brzo razmažem/izblendam.
    Martina

    ReplyDelete
  17. Imam identican za masnu broj 180. I prekrivanje mu je dosta jace nego kod tebe. Slazem se da je verovatno do kolicine i cetkice. Meni je on jedan od jacih pudera koje sam posedovala. Slazem se skroz da nije bas za svaki dan. Ja sam nesto u fazi prirodnog izgleda pa mi on nekako bode oci kad se vidim s njim. Ja ga nanosim ili ravno rezanim cetkicama ili prstima pa malo samo doradim tim cetkicama. Niakd ne stavljam vise od jednog sloja a ako ima mbubuljice tu je Artdeco kamuflaza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala i tebi na doprinosu :D Baš mi je super što svi pišu na koji način nanose puder i koji je način najbolji za njih! Sudeći po tvojim fotografijama koje sam vidjela na blogu moram primjetiti da ipak nemaš toliko nepravilnosti koliko imam ja, pa je i prekrivanje sigurno puno bolje. Međutim, slažem se za četku, i ako primjetim razlike u nanošenju s kistom sigurno ću dodati u post nove fotke. A za Artdeco kamuflažu znam već dugo da je super, ali nisam u fazi kupovanja novih stvari pa će morati pričekati.

      Delete
  18. E da i na njega se savrseno hvata pumpica sa Avonovog seruma (koliko ja znam) onog zelenog ili arganovog ulja sa plavom pumpicom. Ja sam sebi narucila jedan pa cu da stavim pumpicu posle na puder!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još jedna super korisna informacija, hvala! Meni nije potrebna pumpica, ali možda bi neka čitateljica rado stavila :)

      Delete
  19. Mislim se neko vreme da li da ga uzmem bas za te neke posebne prilike, svidja mi se sto je traaajan :) A tvoji postovi uvek odisu tim blesavim sarmom, zadovoljstvo za citanje! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je trajan, ako tražiš trajan puder ovaj je odličan! Sigurno imaš bolje kistove od mene pa ćeš naći neki koji će ti odgovarati za nanošenje, međutim s prstima ga je isto lako nanijeti.. Hvala draga Lejdi :)

      Delete
  20. Ja ti ovaj puder nanosim sa nekim ravno rezanim gustim kistom (elf powder brush mi je najbolji za to) i obavezno stavim dva tanja sloja i ne izgleda brašnasto i prekrije puno više. I najviše i izdrži neka 3 sata kada već lagano (stvarno lagano) počinje izbijati masnoća.
    u zadnje vrijeme ga dosta koristim jer mi je lice poludilo zbog hormona :(
    ali mi je čak i ivory nijansa tamnija za pola nijanse XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, ne izgleda brašnasto kad se stave dva sloja, ali ja to baš izbjegavam, radije ću staviti korektor tamo gdje mi treba dodatno prekrivanje, tj. prikrivanje.. Joj i meni hormoni stvaraju na vratu kaos :/

      Delete
  21. Naslušala sam se o ovom puderu, ali nisam probala jer nije za moj tip kože. Doduše, testirala sam ga na ruci, učinio mi se jako gust i težak pa se slažem s tobom da nije baš puder za svaki dan :)

    ReplyDelete
  22. Ja vec dugo razmisljam o ovom puderu, ali jos ga nisam uzela. Kao prvo odbija me ambalaza, a kao drugo ne mogu se odluciti koji bi uzela, imam izrazito mjesovitu kozu, a to sto oni napisu za masnu i mjesovitu se moze objesiti macku o rep jer se sigurno ne i mogo nositi sa mojim suhim obrazima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh da, zaboravih napisati, meni garnier bb za masnu kozu stvarno super neutralizira crvenilo.

      Delete
    2. E da, isticao bi ti suhoću obraza ako ih ne bi dobro nahranila. Ali ako te zanima vidjela sam u jednoj Youtube recenziji da je cura s masnom kožom kupila verziju za suhu/normalnu kožu, i da je čak rekla da joj je ta verzija bolja od one za masnu kožu. Razmisli o toj verziji, možda bi ti bolje čak i odgovarala.
      Nisam probala Garnier BB kremu, općenito nisam ove naše europske BB kreme isprobavala, u početku su me odbile sa slabim prekrivanjem, meni treba nešto jače.

      Delete
  23. Jako me zanimalo što ćeš reći o ovom puderu. Ja ga nisam probala, a sad znam da ni neću jer si spomenula da ti je težak na licu, a ne volim taj osjećaj. I da, dnevnik zapažanja je za deset :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postane težak nakon nekoliko sati, nije odmah, ali da to je to. Makar ne smijem isključiti činjenicu da mi postane teška masnoća koja se izluči a ne sam puder. Hvala :)

      Delete
  24. RT Buffing brush i ovaj puder i moraju biti dobri rezultati, sigurna sam! Jer ovaj puder jako dobro prekriva, a kod tebe na slikama tek malo :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na putu je pa ću moći usporediti rezultate :)

      Delete
  25. Odličan i detaljan post. Trenutno mi ne treba neki teži puder, lice mi je ušlo u neku ok fazu (prosto me strah da to izjavim :D), tako da mi je onaj Rimmel 25 hour sasvim dovoljan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme 25 hour, pa tko živ nosi puder 25 sati :D :D Hvala, potrudila sam se napisati što korisniju recenziju :) Ajde kucni 3 puta o drvo i nemaš straha :D

      Delete
  26. Ambalaža je malo ne praktična, ali puder je prava puderčina.Imala sam ga nekoliko puta, i iako je malo teži, odličan izbor za masnu kožu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad sam se sjetila da je ambalaža bez pumpice jer se puder brzo suši pa bi bilo jako nepraktično s pumpicom, valjda bi se sasušio unutra, negdje sam to čula/pročtala, tko će ga znati. Je, odličan izbor za masnu kožu.

      Delete
  27. Imala sam jednom davno ovaj colorstay, nazalost prodavacica u mulleru mi je savjetovala krivu nijansu i ona svjetla su me zeznula tako da je to bilo lose, ali sto se tice samog pudera bio mi je drag i meni je imao ful dobro prekrivanje, ne savrseno, ali ostatak se da rijesit korektorom kao sto ti to radis. I sto se sjecam jedino ga treba ful brzo razmazat jer se onda osusi na kozi i ne mrda nigdje (sto je super jer stoji na kozi cijeli dan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ti imaš tako lijepu kožu da naravno da ti je imao puno prekrivanje :D Vidiš, a mene je prodavačica spasila jer sam htjela uzeti svjetliju nijansu. Ali da, mrzim kad se to desi.. U biti bi trebalo staviti malo pudera na zapešće i izaći van trgovine to pogledati na danjem svjetlu. Da, eto možda je mana što treba s njim brzo raditi, ali ta mana se pretvara u vrlinu kad skužiš da će ostati na licu dok ga ne skineš.

      Delete
    2. Hvala, sad se crvenim ^_^ a mislim da u mom slucaju nije toliko prodavacica kriva koliko svjetlo u trgovini i prije sam ga probavala i nosila na sunce, ali tad jos nisam bila toliko iskusna u odredjivanju podtonova pa sam mislila da moze proc, sad srecom znam bolje :D a nije pomoglo ni to da bi mi prva zuckasta vjerojatno bila pretamna :(

      Delete
  28. Malo me odbija sto nema pumpice jer sam i ovako nespretna s puderima, ali svidja mi se kako izgleda na slikama sa blicom :)

    ReplyDelete
  29. Sviđa mi se detaljan pristup ovom postu… svaka čast
    imala sam ga i ja u istoj nijansi i na meni je bio sivkast, koliko sam zagledala sličnu nijansu daje i na tvom licu… ili ja nešto definitivno umišljam :-) uglavnom upravo zbog nijanse nikad nisam zavoljela ovaj puder mada bi trebao da je odličan za moju masnu kožu….

    ReplyDelete
  30. Pošto sam se načitala i naslušala pohvala o ovom puderu, na kraju sam odlučila i da ga kupim. Na mojoj koži daje neuporedivo jače prekrivanje nego što se može videti sa tvojih fotki, pa ga koristim kao "tešku artiljeriju" za izlaske i spec evente. Ja ga nanosim prstima. Inače, primetila sam isto kao i ti da ako koža nije lepo pripremljena i nahranjena konkretnom kremom, ističe sve suve delove i to kao ni jedan puder sa kojim sam imala posla pre :).

    ReplyDelete
  31. Nikako mi se ne sviđa pakiranje, baš nikako. :/

    ReplyDelete
  32. Ja također obožavam ovaj puder, ali posljednje pakovanje koje sam kupila nedavno nije imalo nikakve veze ni po teksturi ni po boji sa onim prethodnim. Ne znam jesu li uradili neke promjene u međuvremenu, ali tekstura više nije tečna kao ranije nego kremasta, što bi značilo pozitivnu stvar po nekoj logici, ali zapravo to nije nimalo pozitivno jer dok je ranije ostavljao fin i ujednačen ton lica i matirani izgled, sad ostavlja onaj grozni "brašnjasti" izgled i nikako ne legne lijepo na lice. Vide se tragovi pudera i grozno izgleda. Uzela sam istu nijansu kao i ranije, ali boja nema nikakve veze s onom prije. Inače koristim nijansu 10 ivory i ranije se super uklapala i davala dobro prekrivanje, a sad ta ista nijansa se uopšte ne primjećuje, kao da je presvjetla čak i za moj ten.
    Ne znam je li u pitanju jedna loša bočica ili šta, ali sam strašno razočarana i opet nanovo u potrazi za puderom za mješovitu i masnu kožu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, to je dosta čudno, nisam čula da su mijenjali formulu :/ Možda je stvarno u pitanju ta tvoja jedna bočica bila, ali svejedno to se ne bi smjelo događati... Ako nađeš dobar puder, vikni, i mene zanima :D

      Delete
  33. Nikako da ti ostavim komentar na recenziju mog ljubljenog pudera... I sad kako ga trošim brzinom svjetlosti, upištem u gugl "tekući puder za masnu kožu" i evo ti josipe sa svojom recenzijom <3
    Daklem, ovo meni izgleda totalno drukčije od "mog" Revlona. Ovaj tvoj izgleda tekuće, a ja svoj primjerak ne mogu natjerat iz bočice ni da ga tresem. Držim ga naopako i vučem van štapićem za uši. Kremast je i gust, ovaj tvoj izgleda ful tekući.
    Druga stvar; prekrivanje je srednje do jako, usudila bih se reći, a težine na licu ima tek u ljetnim mjesecima, kad vani prži. Mislim da je tebe zapala "stara" formula, jer sam kod Variole čitala da je bila reformulacija u igri.
    Eto to sam ti htjela reć, uglavnom. Meni je fantastičan. Kako je sada ugodna jesen, nikakvu silikonsku težinu ne osjećam na licu. Finiš je mat koji tijekom dana ide na dewy, nikako na "masni look". Otkad imam ovaj puder ne koristim puder za matiranje. Uopće. Drži se dostojanstveno na licu i po 14 sati. Nemam zamjerke.
    Idem sad visit imaš li koji drugi puder za preporučit. Treba mi svjetlija nijansa jer gubim tan, a Revlona nema u blizini :(
    Pusić, bokić <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaaaaaaa, čitala sam i ja kod Variole recenziju nove formule i ne znam... Možda isprobam jednom! Osobito sad nakon ove tvoje mini recenzije :))) Jer zvuči stvarno OK. Nije ni ova stara formula loša, samo jednostavno nije dorasla svm halospjevima koje sam bila čula o njoj.. Joj nemam baš neki super duper puder za preporučiti!!! Dosta sam neaktivna s istraživanjem dobrih pudera za masnu kožu!

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top