Jednog dana ću si kupiti...

trenutna wishlist, kolovoz 2013.


Na traci mojeg Chrome preglednika, uz mnoge ikonice stranica koja svakodnevno posjećujem, nalazi se i nekoliko foldera. Folder "filmovi" u koje trpam sve što mi se svidi i što bih mogla jednog dana pogledati, folder "blogs" u koje strpam zanimljive blogove (fashion, beauty i food), i folder "<3" u koji sam stavila najdraže blogove (možda vam jednog dana otkrijem što/tko se nalazi u njemu). A tu je i folder "WL", u koji trpam sve što bih od kozmetike jednog dana voljela kupiti. Tu se nerijetko nađu i cijeli postovi kolegica blogerica o njihovoj njezi kože :D Zamišljam ga kao jednu veliku ladicu u koju bacam stvari koje ću jednog dana koristiti.
A odmah pokraj tog foldera je i ikona koja vodi na stranicu na kojoj se lako može izračunati postotak :D Da, ja ne znam računati postotke i nikad neću znati. Da, znam da je jako jednostavno!


Dakle, kad tijekom svojeg surfanja naiđem na preporuku nekog dobrog proizvoda, bilo na blogu, portalu ili Youtube-u, u naviku mi je ušlo cijeli taj link lijepo spremiti u svoj WL folderić. S tim da ne spremam olako linkove i bez da išta više proučim, tako da nisam gledala ni sastav ničega ni može li se naručiti niti sam proučila milju recenzija, to ću jednog dana kad odlučim nešto i naručiti.
Pa da vidimo što se sve tamo već skupilo...


Ne mogu se više sjetiti gdje sam ovaj link pokupila, ali znam zašto me zainteresirao ovaj proizvod: jer obećava ukloniti ili barem smanjiti mitesere i pore, a to mi definitivno treba. Ali još ću razmisliti koliko mi treba budući da košta 45$. Fiju.

La Roche-Posay Effaclar linija – gel i duo

Lijepe sam riječi čula o ovim proizvodima na blogu kolegice Maybe's New Start, i zapravo ne znam zašto do sad već nisam isprobala makar gel za umivanje. U tome je problem s tim wishlistama, samo se popunjavaju a ništa se ne skida s njih. Barem je problem kod mene. Eto, sljedeći put kad ću kupovati novi gel ću svakako isprobati ovaj.

izvor

Mislim da sam ove trepavice vidjela kod Mozgy. Deset pari trepavica za manje od 2$ je stvarno odličan biznis. I sad se stvarno pitam "kako to da ih nisam već do sad naručila?". Eto, još jedan slučaj trpanja u folder WL, i instantnog zaboravljanja. Makar, još nisam 'potrošila' dva pakiranja ebay-ovskih trepuša, pa mi možda ove još ni ne trebaju.

izvor

Ovo je još jedan primjer stavljanja cijelog jednog posta na WL. Radi se o postu drage kolegice Ivane s bloga Anaviglam. Sve ću ovo da isprobam jednog dana!! Najviše me zanima enzimska piling maska.

izvor

Ovo je prvi proizvod koji mi nije otkrila neka domaća blogerica, nego Amerikanka Kandee Johnson. Ona piše i blog, ali i snima Youtube videiće, i kune se u djelotvornost ovog sredstva za čišćenje lica. Uz cijenu od 8$ to je nešto što bih svakako voljela isprobati.

izvor

Što da vam kažem, Ivana (Anaviglam) je masnokožac kao i ja, pa nije čudno da se mnoge njezine preporuke nalaze na mojoj wishlisti. U komentaru na ovaj post sam joj i napisala da ide na WL :D

izvor

Nemam više blage ideje odakle se ovo stvorilo u folderu, ali nekako mi baca da sam za ovaj fiksator čula opet od Kandee Johnson. Trenutno je na Amazonu 15$, kad i ako se odlučim na kupnju ću zasigurno potražiti i neku povoljniju cijenu.
izvor


Zar ste sumnjali da se tu neće naći koji proizvod koji je preporučila Dear Skin? To bi bila dosta smiješna wishlista :D Ovaj gel za umivanje zvuči čarobno i stvarno ga želim isprobati.

izvor

Stvarno sam pročitala puno pozitivnih recenzija Miyu prirodne kozmetike, a kao wishlista mi može poslužiti cijeli katalog na Fejsu, ali i ovaj stvarno zanimljiv post koji možete pronaći na/u Brlogu.

izvor

Imala sam priliku i upoznati Babushku i uvjeriti se da joj je koža stvarno divna, pa sam si kao inspiraciju spremila njezin post u kojemu nas je upoznala sa svojom rutinom njege kože, u nadi da ću preuzeti neke njezine pozitivne navike :D A osobito me zaintrigirala maska koju je i recenzirala:


Više o ovoj maski svakako pročitajte u Babushkinom postu, mene je skroz očarala i zaslužuje počasno slatko mjesto na mojoj wishlisti.

izvor

I to vam je moj folderić. Nadam se da ću ga uskoro početi prazniti, s užitkom ću svaki link obrisati kad mi
proizvod stigne u ruke!
Moram primjetiti sama sebi kako moja wishlista ne obiluje dekorativnom kozmetikom, ali nimalo.
To pripisujem željama da si ustabilim stanje kože, riješim se mitesera i suzim pore.

Da li vam se sviđa neki od ovih proizvoda? 
Da  li znate računati postotke bez pomoći interneta? :D




40 comments

  1. Pa skromna si. Mislim da ovo nije nemoguća WL. :)

    ReplyDelete
  2. Zadnju Andalou masku sam neki dan upravo prekrižila sa svoje wish liste i čekam da mi stigne :)
    A inače mi je lista podugačka i na njoj su uglavnom čistilice i preparativa za moju masnjikavu, proširenoporastu i zreliju kožu, ali vrlo je sporo skraćujem (i meni fali neka dooobra vila da mi malo uskoči LOL)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajd javi kad isprobaš dojmove, pliz! :)
      Da da, mi s takvom kožom smo stalno u potrazi za savršenim čistilicama!

      Delete
    2. Budem svakako, samo treba dočekati pošiljku s IHerba :nestrpljivababa:

      Delete
    3. Problem je u online shoppingu upravo to čekanje :D

      Delete
    4. Stigla, isprobana (za sad samo jednom) i mogu se samo priključiti Babuškinim hvalospjevima <3 Naravno za detaljnije dojmove treba proći ipak malo više vremena, ali ako se ovako nastavi sigurno ću je opet naručivati :)

      Delete
  3. Dobra ti je lista, u mojoj se od navedenih nalaze Caudalie proizvodi i Burt's bees stvarčice i još puno, puno, puno toga. Danas sam baš na feelunique potrpala hrpu stvarčica na wl, ali moram čekati neke bolje dane, šmrc :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam Burt's Bees labelo i nije mi bilo nikad ništa posebno, ali me baš jako zanima ovaj čistač.. Joj neka više dođu bolji dani svima nama! :)

      Delete
    2. Pridruzujem se zalopojkama, iako sam prekrizila 50% stvari sa wl, ostalo je jos mnogo toga jer sam nekriticno kupovala i trpala odjednom tri rumenila, kao da cu sve to trpat na sebe odjednom :D

      Delete
    3. Joj joj Anita Anita... :D A sad si barem riješila rumenila pa si s njima mirna :D

      Delete
  4. Effaclar obavezno probaj! Jao i meni je UD sprej bio na WL ali sam ga zaboravila. Sad me podseti. Trepavice predobro izgledaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budem definitivno probala, čim potrošim sve zalihe gelova koje sad imam. Trepavice su stvarno fora za dolar i nešto, a UD sprej brzo stavljaj na WL!

      Delete
  5. E i ja bih ove trepuške, zakon su :D

    ReplyDelete
  6. No super. Sad i ja sve to moram staviti na wishlistu. :S


    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neeeeee, ne želim biti odgovorna za tako nešto!!!

      :D

      Delete
  7. dobra ti je lista i nije prevelika ni prestrašna, nadam se da ćeš što prije početi skidati stvari s nje :)
    ja upravo pokušavam svoju srezati i staviti na papir jer u glavi mi je i onda sam svašta natrpala na nju što mi i ne treba. I mislim sutra skinuti s WL jednu stvarčicu koja mi je na WL već valjda godinu i pol i baš sam sretna zbog toga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije prestrašna, pa se nadam da će se i smanjiti ubrzo :D
      Aaaaaaaaa šta šta, baš me zanima!

      Delete
  8. :win: ne trebam nista od ovoga :D doduse moja wl je vise dekorativna i ne usudim je se pisat da ne bi jednom pocela kupovat i nikad ne prestala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ajd neka je nekome win :D Ja baš nemam ništa na dekorativnoj. Osim možda nekih lakova. I nekih pudera. I ruževa. OK, imam :D

      Delete
  9. Moja je većinom dekorativna, ali bih htjela isprobati neke Caudalie proizvode :) i onu masku za 8$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čudno kak mi to sve nije trebalo dok nisam pročitala nešto o proizvodima :D
      Ak misliš na Burt's Bees, to nije maska nego scrub za ličeko :)

      Delete
  10. woow, koja WL , osim trepavica ni jedan makeup proizvod??

    Koliko čistilica i pilinga si nabrojala :D

    Sviđaju mi se svi proizvodi, probala sam većinu toga, a sad me zanima taj Babushkin piling :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si vidjela, ha, ništa od šminke :D Nekako sam s količinom šminke zadovoljna, eventualno mi treba još da pronađem svoj HG puder i primer i to :D Ali više mi treba dobra njega jer si želim srediti lice.

      Delete
  11. O da, pronašla sam se kod nekoliko proizvoda - Caudalie enzimska maska, UD sprej, trepke :)

    ReplyDelete
  12. Zanimljivo da nema ništa od šminke :)
    Super ti je listica i želim ti da je što pre prešaraš :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sad sam si sva u dobroj preparativi i njezi :) Hvala, morat ću je i napisati na papir tako da mogu ekšli prekrižiti :D

      Delete
  13. A ja očekivala post pun šminke :))
    La Roche proizvodi su mi zakon, opet im se vraćam čim malo zahladi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm full of surprises :D
      Morat ćeš napisati neki post o svojoj kozmetičkoj rutini, svi to volimo :D

      Delete
  14. Enzimatsku masku stavi na broj jedan za kupnju! Obožavam je!!!!

    ReplyDelete
  15. nije nerealno, zar ne? :))
    probala sam ovaj UD sprej,
    i nećeš pogrešiti kad ga uzmeš,
    život se menja sa njim :DD
    Caudalie stvarčice bih i ja probala :)

    ReplyDelete
  16. Hrpa preparative baš kako volim! :D Svida mi se tvoja wish lista a od svega nabrojanog Andalou glikolna maska je meni prioritet!Samo da sredim karticu u banci da mogu narucivati preko iherba :D

    ReplyDelete
  17. Lista ti je odlična, sviđa mi se skoro sve.. probala sam ove La Roche proizvode i meni su super... a prva od stvari na tvojoj listi koju bi kupila su neke stvarčice od Miyu :)) Nadam se da ćeš uskoro imati sve ovo u rukama i recenzirano na blogu!!

    ReplyDelete
  18. Ti si baš skromna, sviđa mi se WL i rado bih imala nešto s nje :D :D

    ReplyDelete
  19. Nije ti duga WL, blago tebi. :D
    Burt piling ide na WL :D

    ReplyDelete
  20. Pa ti si još dobra, trebaš vidjeti moju wishlistu haha, samo kaj kod mene prevladava dekorativa :D Eh da, i ja bih rado probala stvarčice od Miyu prirodne kozmetike!

    ReplyDelete
  21. svašta nešto si ti sebi tu spremila... nadam se da ćeš polako skidati stvari s ove liste i spremati ih u svoju kupaonicu/dnevnu/spavaću sobu ili gdje već ;)

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top