Hrelić, DM, Müller, sretna žena

Ja sam ovih dana sretna žena. Happy happy happy!!! 
A zašto? 
Shopping shopping shopping!! :D



Mislim da ne moram reći ništa više, nego vam jednostavno pokazati.
Jedan od najdražih dijelova života s cimericama bio je dolazak doma nakon shoppinga i vađenja novokupljenih divotica iz vrećica. Pošto više ne živim s frendicama i svaka je odselila na svoju stranu, vi ćete biti moje cimerice :D

Dakle, u subotu sam bila u City centru, jučer sam bila na Hreliću, a danas u Mülleru i DM-u.

No nije zabava ići kronološkim redom, pa ću vam prvo pokazati ulove s Hrelića (za one koji ne znaju, Hrelić je ime tržnice u Zagrebu, gdje se za malu cijenu mogu kupiti second hand stvari).
S frendicama se, bez šale, već goooodinama dogovaram kako ćemo otići na Hrelić. I  napokon smo poduzele akciju i dogovorile se otići u nedjelju. No kao što znate, nedjelja je bila odurno oblačna, a u noći sa subote na nedjelju je toliko grmilo iznad moje zgrade da je to bilo strašno!! No svejedno smo odlučile stisnuti zube i otići na Hrelić.
U početku smo besciljno lutale i nije nam se dalo čučnuti i kopati po hrpama robe, ali ipak smo opet stisnule zube, a ja sam čak i kleknula jer je tako lakše kopati hahaha :D
Došle smo tamo oko 11, a u pola 1 su prodavači već počeli skupljati stvari i ići doma.
Ja sam na jednoj već probranoj hrpi uspjela izvući jednu košulju koja mi se svidjela.

Inače jako volim nositi prevelike karirane košulje, otkopčane ili zakopčane. Ovde su mi genijalni smeđi detalji na ovratniku i džepićima.
5 kn





I onda smo naletjele na hrpu robe i još veću hrpu žena kako kopa po toj hrpi. Pa smo i mi pohrlile, kao bake na prazno mjesto u tramvaju :D
Ja sam bila stvarno sretne ruke i izvukla čak dva komada robe koji su mi se činili OK. I znate što? Bili su besplatni!!! Naime kako je ujutro padala kiša, većina odjeće na toj hrpi je bila mokra i prodavačima/vlasnicima se jednostavno nije isplatilo nositi to doma i sušiti. A to sljedećeg Hrelića bi se sve upljesnivilo i ubuđavilo. Pa su ostavili sve... strvinarima buahahhahah :D

Prozirna crna košuljica s crvenim... nečim.
0 kn





Jedna košuljica koja vuče na traper, i opet mi se sviđa kombinacija različitih uzoraka.
0 kn



Sve sam naravno, dobro oprala!
Još sam kupila stopalice, 3 para su 10 kn. Naravno nikad nošene, te stvari se ipak ne mogu kupiti rabljene :D

I na odlasku, šećer za kraj, kupila sam si predivnu narukvicu. Za nju sam se cjenkala, bila je 30 kn a ja spustila na 20. Nisam pristala ni na 25. I onda sam skrivećki vadila novce iz džepa jer sam imala novčanice od 50 kn i od 20 kn, pa da ne vidi onu od 50 hahahhaha :D
Meni je tako divna, obožavam ju!!! Inače jako volim tirkizni  nakit.
A ono što je odvagnulo da ipak dam 20 kn (što je za Hrelić puno :D) je način na koji se narukvica kopča. MRZIM IZ DNA DUŠE narukvice na kopčice, jer ta tko to može sam zakopčati??? Ova je zato ženijal! <3



OK, to je to od Hrelića.
U subotu su došle mama i starija sestra u Zagreb, pa smo otišle u City Centar One. Ja sam jako lukavo pitala sestru "Hoćeš mi kupiti torbu za rođendan?" (koji je u srijedu) a ona je pristala jej! Kad sam vidjela ovu torbu u Deichmannu skoro sam ciknula od sreće! Predivna je!!! Koštala je 129 kn.




Prije nego što vam pokažem što sam tržila u DM-u i Mülleru, moram vam pokazati naušnice koje sam osvojila kod ONAlove. Draga Marisha, nosim ih svaki dan otkako su mi stigle poštom!!! I ova kutijica za naušnice je preodlična i moraš mi reći gdje si ju kupila!!!





Danas sam otišla u Müller s namjerom da kupim tekući puder Revlon Colorstay. Super prodavačica mi je pomogla odabrati nijansu i nadam se da će mi biti OK, jer mi nema gorega nego kupiti krivu nijansu pudera. Prije kupnje sam istraživala koji je puder najbolji za masnu kožu, i čini se da je ovaj. Fingers crossed!

Revlon Colorstay, nijansa 180 sand beige
105,50 kn


U svom posljednjem postu sam vam pokazala koje sam proizvode potrošila (link), pa je bio red otići u DM obnoviti zalihe.


Po treći put sam kupila Syoss šampon ("intenzivna njega za obnovu kose bez otežavanja, za normalnu do oštećenu kosu"), 29,90 kn. Iako nije predviđen za masnu kosu kao što je moja, ja ga volim jer perem kosu svaki dan, svaki drugi dan, i blag je i baš ga volim.


A ponovo sam kupila i svoj omiljeni regenerator, L'oreal Elseve ("za njegu duge kose bez sjaja"), 18,90 kn.


Kad sam išla uzeti Baleine britvice uočila sam da su izložene i Limited edition britvice. Sad, možda su u DM-u već neko vrijeme, ali ja sam ih tek sad zamijetila. U pakiranju ih je 8, imaju 3 reda oštrica i koštaju 19,90 kn. Skuplje su od regularnog Balea paketa u kojemu je 5 britvica koje imaju 2 reda oštrica i koštaju 9,90 kn. Nadam se da će se isplatiti tih 10 kn više (koje sam uštedila cjenkanjem na narukvici haha :D)



Na blagajni je prodavačica zaskakala s Vademecum pastom za zube uz koju dobijete besplatnu četkicu. Pošto mi u zadnje vrijeme desni jako krvare, uzela sam Vademecum Sensitive pastu, 14,90 kn (inače je 17,90)


Na Glavnom kolodvoru sam kupila 2 teglice cvijeća koje miriši kao med!!! Ali stvarno, kao med! Prodavačica kaže da unatoč tome ne privlači kukce, jer oni idu na pelud a ne miris, a tu nema puno peluda. Naravno, ne sjećam se kako se zove ovo cvijeće. Posadit ću ga u veće teglice i držati na balkonu, da se tu i tamo opijem tim predivnim mirisom.


Nevezano uz ovo, nedavno sam kupila i počela piti vitamine.


I ono što me od svega ovoga najviše veseli je nešto što nam je nedostajalo na balkonu.
Možete me slobodno zamišljati kako tu pijem kavu, lakiram nokte, čitam i fotografiram proizvode za recenzije :D

Ovaj stol i dvije stolice su kupljeni u Pevecu sveukupno za 400 i nešto kuna, kao rođendanski poklon od mame meni i mlađoj seki.

Kao za vraga, nisam još guštala tu jer nije od subote bilo lijepog dana :'(



Ovo je jedno đubre od posta, znam da ima puno teksta i slika, ali... oh well :D

U srijedu sam birthday princess!!!

Što ste si vi nedavno kupile da vam je priraslo srcu?


63 comments

  1. Lajkam SVE! Ponajviše ovaj kutak i jako mi se sviđa. Imam i ja jedan takav, kada dođem kući, svakako ga poslikam i uredim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jej hvala! Ja sam tako sretna jer sam stol točno tako zamišljala!! Stolice ipak malo drugačije, ali i ove su super!! Da, svakako ga poslikaš, baš me zanima tvoj kutić :)

      Delete
  2. odličan shopping! radim i ja nakit,ako te sta zanima,javi se. kutijice mozes nać povoljno u kineza ali čisto bijelo-prozirne tako,neznam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Evo napisala je Marisha dolje gdje je kupila kutijicu :)

      Delete
  3. ahahahaha, kak mi je drago da nosiš naušnice :D ja ih nosim ajde svaki treći dan :P imam i od gumbića i tak :D i naravno da moram recenzirati... e kutijicu sam kupila u kauflandu-tri komada u pakiranju, ali ima nešto takvoga u ofertisimi :) e revlon recenziju oću vidjeti, taj puder je jako hvaljen, nisi pogriješila s odabirom... aaaa kak lepi stolčići, sunce dođiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JOCIKIIII :DDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali svaki dan, stvarno! Dobro, kad idem nekamo. Po kući ne nosim nikakve :)
      Nadam se da će mi Revlon biti super, makar sam već u trgovini vidjela da mi naglašava suhe dijelove. Pa jesam li ja jedina mašnjoba kojoj je koža ujedno i suha?! Wtf!
      Daaa, sunce dođi mi više!!

      Delete
  4. ajmeeeeeee LIKE samo takav :D super bluzice, a torba je zaista divna :)

    kada dođem u zg, jednu ned ćemo nas dvije ne Hrelić u lov ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala hvala :)
      Da, idemo ali doslovno u lov! :)

      Delete
  5. sviđa mi se...dobri ulovi!

    nedavna kupovina...zašto se ne mogu ničeg sjetiti...o, da...uvijač za trepavice i ne nemogu vjerovat da to nisam prije koristila....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ivana :)

      Da, dobar ti je?? Imam ga i ja ali ga rijetko koristim. No stvarno se vidi razlika kad se trepke uviju, jel da?

      Delete
  6. Torba je savršena. Dizajn me podsjetio na sliku u zaglavlju bloga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao imaš pravo, hvala što si to istaknula!! Čini se da padam na takve dizajne :)

      Delete
  7. joj balkon, ja hoću balkon! super vam je sada taj kutak :)
    ja ti neću reći što sam kupila jer već znaš :P moramo opet na hrelić!

    ReplyDelete
  8. Torbica i cvece <333 ajde saznaj kako ti se zove ovo cvece plizzzz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak ću opet prolaziti Glavnim, pitat ću ženicu. A znala sam da trebam zapisati kak se zove :(

      Delete
    2. EDIT: Mudrim guglanjem riječi "cvijeće koje miriši na med" saznala sam da je ovo cvijeće imena "alyssum maritimum", odnosno alisum. Ali ja ću to svejedno još provjeriti jer mi to ne zvuči poznato.

      Delete
  9. Eh lepo lepo! Svasta si kupila! Zelim Color stay!!! Imam identicne stolice i sto na terasi jedino je sto kockast. Sve planiram da uredim terasu da bude jako lepa pa da na njoj pijem kaficu :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam jesam :) I ja sam ga željela, i sutra ga isprobavam i baš me zanima!
      Daaa uredi, ja jedva čekam da popijem prvu kavicu :)

      Delete
  10. super haul, torbica i narukvica su predivne!! :)

    ReplyDelete
  11. Super su ti stvari koje si kupila, a balkon će biti vaša prava oaza za hedonističko uživanje, čim se sunce pojavi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, čisti hedonizam i uživancija! Ma samo da vjetar ne puše i ja sretna, ionako sunca imamo samo prijepodne :)

      Delete
  12. puno lijepih i zanimljivih stvari kod tebe, ali narukvica <3 inače ne nosim niš osim onih špagi i kože, al ovu tvoju bi rado nosila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ja mislim da bi ti i išla uz špage i kože :D Ima još takvih puno tamo :))

      Delete
  13. Superiška!!! :D Drago mi je da si ipak bila na Hreliću pošto sam ja stvarno ukomirana još uvik. Prekomične su mi ove stvari za nula kuna! :D Inače ne nosim naušnice i ne doživljavam ih na nikom, al ove su skroz simpa i retro. :)
    Cviće me baš zanima, izgleda super. Baš sam i ja nedavno počela kupovat sve više tih malih teglica, a najviše imam začinskog bilja. Uh, baš bi mogla za koji dan kad se vratim radit, bacit oko na Glavni po ove biljčice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ipak sam uspjela nagovoriti cure :) Joj još uvijek si ukomirana? :(
      Ajd baci oko pa mi reci kak se zove to cvijeće heheheh :)

      Delete
    2. Kako danas nisan bila "pokretna" zbog svog livog kolina, tako sam se puževim korakom (koji se odsad zove Lenkin korak, molim lijepo) dovukla iz bolnice ravno do kuće. Nisan imala force ić do Glavnog (mada mi je stvarno blizu), al definitivno očekujem oporavak kroz par dana i šopingiranje cvijeća! :D <3

      Delete
    3. Haha Lenkin korak :D Može, od sad se tako zove pužev korak ;)

      Delete
  14. Torba odlična, bas mi se sviđa! E da, i mene zanima gdje ima kupiti ona posudica :P za naušnice bas je super :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo napisala je Marisha gore, da je kupila u Kauflandu, ali da ima i u Offertissimi. Jel ima kod tebe tih trgovina? Odlična za naušnice, baš je pregledno. Ja svoje držim u kutijici i onda moram uvijek kopati.

      Delete
  15. Nice.... Mene zanima kakav će ti biti colorstay?

    ReplyDelete
  16. Odlične košulje si kupila! :)
    Super su ti noviteti! Naušnice su genijalne i sad čekam recenziju Revlona, to čudo od pudera još nisan probala. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Ja baš volim te boyfriend košulje :))
      Rekla mi je teta u Mulleru da im je to jedan od dva najprodavanija pudera :O

      Delete
  17. narukvicaaaaaaaaaa <3
    ja padam na tirkiz :D

    i vaš kutak je presladak, valjda će doći lijepo vrijeme (upravo grmi dok pišem), pa da uživate u njemu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja skroz i oduvijek padam na tirkiz!
      Gledala prognozu, neće danima biti lijepog vremena :(

      Delete
  18. Sve mi se sviđa, pogotovo torba i naušnice :)))
    I oaza na balkonu je savršena, to su mi oduvijek bili najdraži prostori u stanovima, samo da je lijepo vrijeme i mogla bi tako sjediti satima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda moraš doći k meni na kavu pa ćemo sjediti satima :))

      Delete
  19. Joj kako volim ovakve postove, tvoje pogotovo :))) Tako lijepo sve složiš, imam osjećaj kao da sjedimo negdje na kavi i pretresamo tjedan :D Iako bi to bilo lijepo jednom imati priliku i uživo ;) Torba je squeeee ... Predivna je. Košuljice su odličan ulov, a narukvica tako lijepa i posebna ... Joj sve pričate o tom Revlon puderu, da ću ga na kraju i ja kupiti :P Javi dojmove ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Dunja, i stvarno se nadam da ćemo uživo pretresti Roba na primjer hahahahha :D
      Znaš da sam i ja napravila squeee kad sam ju vidjela, predivna mi je torbica!
      Naravno da javim dojmove, idem ga sad isprobati :))

      Delete
    2. Naravno... Rob mora biti prvi na listi ;) <3

      Delete
  20. ah super stvarcice hehh ;) mogla bih kupiti ove britvice..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Nisam britvice još isprobala, nadam se da će opravdati 10 kn skuplju cijenu :))

      Delete
  21. sve je diiivno! bas si se lepo obnovila, mindjusice su bombonica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Nisam dugo pa sam morala malo :))

      Delete
  22. Nevjerojatno, košulju si platila 5 kn?! Zašto ja još nisam bila na Herliću? :D
    Super ti je ulov, narukvica, naušnice, kutak, torbica... Ima da si sretna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jap, i ne znam, zašto nisi!!! To je atrakcija broj 1 u Zagrebu!!! :)
      Joj jesam :)

      Delete
  23. hocemo miiii hrelic! odlicni ulovi :)

    ReplyDelete
  24. Mene uvijek fascinira kako mi neki komadi robe izgledaju totalno bezveze i neprivlačno dok vise na vješalici ili stoje na hrpi, a kad netko obuče mi je wow :D stvarno su ti super ulovi, najviše mi se sviđa crna košuljica i torba je krasna!
    Colorstay je meni najbolji puder kojeg sam probala, a nijansa je jedina koja mi 100% odgovara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mi se često desi u trgovini, tek kad nešto probaš vidiš kako je zapravo super :D

      Delete
  25. AAAAAAAAA! Torbaaaaaaa! Danas sam ju baš i ja vidjela i srce mi je zaigralo <3 i onda sam onako slučajno trknula muža laktom i rekla da ako mi poželi nešto kupiti s njom ne može nikako fulati. E sad čekam :D
    Sve je super, mrzim vas što imate hrelić, ja bih tamo bila svaki dan! Ili to bude samo nedjeljom? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja užasno kasnim s ovim odgovorom, ali možda si do sad već dobila torbu???? :)

      Delete
  26. Sve mi se jakoo sviđa :D
    Hrelić je zakooon, odavno imam želju posjetiti to divno mjesto.
    Neopisivoo se radujem recenziji pudera, mjerkam ga već neko vrijeme, iako me strah da bi mogao dodatno isticati suhe djelove, i ja sam sretnica s masnom kožom koja ima suhe djelove ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bogami ističe. Meni se nos jako ljušti i baš mi je katastrofa u te dane stavljati puder. Ali još ga ja isprobavam pa će biti recenzija :)

      Delete
  27. koliko noviteta *.*
    krasne stvarčice, narukvica mi je krasna, torba too... ali najradije bih stol i stolice ;)

    ReplyDelete
  28. E pa dođi pa ću te voditi :))
    Puder će biti stavljen na testiranje već sutra!

    ReplyDelete
  29. Predivni noviteti,stocic mi je favorit,bravo za mamu :D
    Jedva cekam recenzije pudera...

    ReplyDelete
  30. Pročitala sam post neki dan i bila sam uvjerena da sam komentirala jer sam kod Ivane ostavila komentarčić :D

    Kao što rekoh.. Hrelić je zakon :D
    I imala si sreće :P hhh

    ReplyDelete
  31. Opustošila si Hrelić :D Baš mi se sviđa ovaj kutak!! Savršen za kavicu i uživanje.. :))

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top