Event - nova linija Vichy pudera (Teint Idéal) @ Beauty&Mess

Prošlu srijedu prisustvovala sam predstavljanju nove linije Vichy blistavih pudera, Teint Idéal, u studiju dragih blogokolegica Beauty&Mess. Svi znamo za Vichyjev slogan "idealna koža više nije san" a "Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Ideal: prvih Vichy blistavih pudera koji otkrivaju Vaš idealan ten. Proizvodi su primjereni za sve žene bez obzira na godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tekuće svjetlosti pruža maksimalni učinak blistavosti te lagane i nemasne teksture bez učinka maske i težine ujednačavajući ten podajući potpuno prirodan rezultat." (iz objave za medije) Podcrtala sam dijelove koji su mene osobito impresionirali, osobito nemasna tekstura, ujednačavanje tena i prirodan rezultat, pošto je to ono što ja tražim u savršenom puderu. A vjerujem da nisam jedina :)





Nakon uvodnih riječi Martine i Vesne (Beauty&Mess) s novom linijom pudera upoznala nas je Jelena Prša Šimko, simpatična Vichy menadžerica, putem Powerpoint prezentacije. Nevješto sam pokušala uloviti nekoliko slajdova da ih podijelim s vama :) Slijede kratki opisi Vichy noviteta: tekućeg pudera, kremastog pudera, kompaktnog pudera te bronzera.





Kao što vidite, tekući puder (za normalnu/mještovitu kožu) i kremasti puder (za suhu kožu) dolaze u četiri nijanse, i vjerujem da će većina Hrvatica pronaći među njima sebi odgovarajuću. Nisam isprobala sve nijanse no po onome što sam vidjela prve dvije nijanse su žutog podtona. Ono što je meni novitet je kompaktni puder jer do sad nisam vidjela da Vichy ima i puder u kamenu, ali je Martina DearSkin podijelila sa mnom da je Vichy i prije imao kompaktni puder (blogerski chitchat :)). A tu je i bronzer, odnosno brončani puder, koji dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi.

Nakon prezentacije uputili smo se u drugu prostoriju Beauty&Mess studija gdje su Martina i Vesna demonstrirale novitete na primabalerini Edini Pličanić i fotografkinji Mare Milin, te su ih i našminkale.


Ja sam iz prikrajka uhodila kako cure šminkaju :D i malo sam prolistala njihov primjerak Bobbi Brown priručnika za šminkanje :D


Nakon što je odrađen "službeni dio" eventa ostalo nam je mnogo vremena za druženje, minglanje, i moram li uopće spomenuti da je postojala cijela prostorija puna hrane?! Bila je naravno dupkom puna, ali nekako sam se progurala da vam pokažem koje su nas divote čekale :) A nakon fotkanja sam se mogla i prolaktariti do stola sa slatkišima :D



Vichy je bio velikodušan kao i uvijek i doma smo ponijele vrećice s novim puderom: ja sam imala sreće pa sam dobila tekući puder za normalnu/mješovitu kožu, pošto sumnjam da bih se našla s puderom za suhu kožu. Međutim nisam imala toliko sreće s nijansom (25), koja je kao druga najsvjetlija nijansa meni trenutno ipak malo pretamna. Ova je nijansa i žutog podtona koji je meni kao neutralnom podtonu (barem mislim da sam neutralan, iako ja volim reći da imam crveni podton) također malkoc i prežuta. No ipak sam ga isprobala za odlazak u grad i dobro sam ga namaljala i po vratu te je na taj način izgledao prirodno na mom licu. Moram reći da mi se jako sviđa!!! Prvi dojam je da je koža jako mekana, prekrivanje je srednje, dosta je rijedak i mora se s njim brzo raditi jer se brzo fiksira, ali sve u svemu mi se jako sviđa. Pravi dojmovi će biti u zasebnoj recenziji. Da sam trenutno u potrazi za novim puderom svakako bih kupila ovaj, samo u svjetlijoj nijansi (15).



Pakiranje pudera je kvalitetno i luksuzno, s tim da treba biti pažljiv s pumpicom jer s jednim stiskom izađe stvarno velika količina pudera, dovoljna za prekriti cijelo lice. Laganim stiscima moguće je doći i do manje količine, ali je stvarno potreban oprez. 



TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER: 193,72 HRK*
TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER : 193,72 HRK*

Teint Idéal tekući i kremasti puderi dostupni su u svim ovlaštenim Vichy ljekarnama dok su kompaktni i brončani puderi dostupni u ograničenom broju ovlaštenih Vichy ljekarni.

Zahvaljujem Vichyju na pozivu i dragim domaćicama na gostoprimstvu - svakako obratite pozornost na njihov blog gdje će podrobnije predstaviti sve proizvode: Beauty&Mess.


33 comments

  1. naježih se kad sam vidjela da si stavila ovu ljepotu ovak na rub, zamišljam kako ga slučajno trkaš i on pada dolje...hahah. super što si podijelila s nama kak ti je bilo, i što si pofotkala konačno te slastice od hrane jer sve blogerice spominju kako vas je dočekala hrana, a nitko ne bi podijelo da vidimo što ste fino papale, cccc. :D fokusirat ćemo se na ono najvažnije, a to je da se moram dočepati barem testera ovog pudera, mislim na tekući, jer mi izgleda tako profinjeno i tako pozitivno sve pričate o njemu da bi si ga najradije kupila, ali moram ga nekako prije isprobatiii. možda mogu u ljekarnama nabavit testeriće one male...ljubiiiim :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sam jako jako jaaaaako oprezna kad sam fotkala puder, bila sam spremna baciti se za njim :D Mislim da su sve imale pune ruke hrane pa nisu mogle pofotkati, ali ja sam se "žrtvovala" i poslije sam navalila :)))
      Da, svakako pokušaj nabaviti tester prvo, osobito što se tiče nijanse jer je teško procijeniti preko swatcheva koji bi puder odgovarao :=) :*

      Delete
  2. ...izgleda da nitko od vas nije dobio ovaj za suhu kožu za probu, šmrc...hrana izgleda predivno i baš ste se lijepo družili...možda ti ovaj tvoj bude dobar za ljeto kad potamniš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je Cydonia dobila za suhu kožu :) Bit će sigurno super na ljeto!

      Delete
  3. Meni je nijansa super, a mislim da će ti kad zatopli odgovarati.

    Super nam je bilo :))

    ReplyDelete
  4. Vidim uzivancija je bila :)
    A puder se cini bas dobar! Jedva cekam recenziju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije nam bilo uopće loše :)
      Recenzija će možda morati pričekati da potamnim pa da ga mogu nositi bez straha :D

      Delete
  5. Ponekad mi je jako žao što mi je Zg daleko pa ne mogu dolaziti na takve evente :/ ali uživali ste, to se vidi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budeš nam došla tu na fax pa ćeš biti blizu :)

      Delete
  6. Jako se radujem sto dear skin kaze da joj je dobra ova nijansa posto mi se cini da bi i meni bila taman. Ja bas ovaj i hocu da probam jer imam mesovitu kozu. Pa se mnogo radujem sto bas taj puder ima ovu divnu ambalazu. :))) i stvarno ne bih smela da ga slikam tako na ivici ponora!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidim da vam je svima srce zastalo nad mojim izborom mjesta slikanja hehehhe :) Sve je OK, niti jedan puder nije nastradao za vrijeme pisanja ovog posta, a ni kasnije ;)
      Je, sve pohvale za ambalažu!

      Delete
  7. Joj makaroni, eh makaroni :D fino nam je bilo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh što nisam imala tupperware i veću torbu :D

      Delete
  8. Jao, divno, sviđaju mi se Teint Ideal i bronzer!

    ReplyDelete
  9. Videh da ima fin izbor boja a i ja sam dobila kesicu testera sa nekom tamnijom bojom :( probaću onda kada budem bila ceo dan kući :D
    Meni isto treba najsvetlija poja, žućkastog podtona

    ReplyDelete
    Replies
    1. A četiri nijanse i nisu sad neki izbor, bilo bi super kad bi bilo za svaki podton svih nijansi.. Ali eto ja sam se iznenadila koliko mi je zapravo dobra ova žućkasta tamnija nijansa, možda se i ti iznenadiš!

      Delete
  10. Divno :) Najviše mi se sviđaju slastice na slikama :D

    ReplyDelete
  11. Ma nijansa ti je perfect match hahaha :D dobila sam testeric tog pudera ali mi je bio pretaman tako da ga nisam uspjela isprobati :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na kraju nije ni loša :D Isprobaj barem "po kući" :)

      Delete
  12. Vjerujem da će ti nijansa odgovarati kada krene ljeto, moram priznati da mi se sviđa pakiranje :)) Sve je izgledalo divno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije ni sad loša, a na ljeto će biti još bolja.. Makar ću onda izbjegavati tekuće pudere :)

      Delete
  13. Hranaaa, to je prvo što sam primijetila :DD Kremasti puder bi mi trebao odgovarati, samo još kad bih uspjela negdje ugrabiti testere :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šišaš kozmetiku kad ima hraaaaaaane :D Moraš isprobati, stvarno je super puder! Za kremasti ne znam, ali vjerujem da je isto dobar.

      Delete
  14. meni je super kako ste sve na hrpi, a svaka vidi različite stvari i pronađe nešto drugačije :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, postovi o istom eventu, a svakoj je nešto drugo zapelo za oko :)

      Delete
  15. Vidjela sam na youtubeu kak ti izgleda na licu i potpuno drugačije nego kad si ga tu stavila na ruku...više je točno kak si rekla žučkast a na videu ti odlično stoji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno sam se iznenadila kako se da lijepo izblendati u kožu!

      Delete
  16. Hrana! :D
    Nevermind me, stomak mi krci pa se glupiram :P
    Inace, divan event :)

    ReplyDelete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top