Kontakt

Ovo je moj kontakt email. Pozdravite me :)

               girlygirliness at gmail.com


7 comments

 1. Ne znam koliko je još tema aktualna, ali zanima me vide li se nakon čupkanja trakicama bilo kakve točkice ili tragovi čupkanja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. To je uvijek aktualna tema hehe :) Meni se ne vide, da imam jači korijen možda bi se vidjele ali mislim da 99% žena nema jak korijen dlačica iznad usne. Bude mi malo crveno i to je to. Ponekad se jave sitni bijeli prištići, ali kad stavim hladni oblog ni to.

   Delete
  2. E hvala ti puno:))

   Delete
 2. Hej pozdrav! Znači počupala sam brčiće čupko trakicama jučer i crvenilo mi još nije skroz prošlo. Inače imam osjetljiviju kožu, ali jako me strah da to ne ostane do škole u ponedjeljak. Imaš možda savjet neki kako da ublažim to?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, evo oprosti što ti tek sad odgovaram, nisam do sad vidjela da si ostavila komentar :(
   Nadam se da ti je do sad crvenilo prošlo! Inače je dobro staviti i držati hladan oblog nakon čupkanja, i ako imaš neku kremicu za umirivanje crvenila ili aloe veru?

   Delete
 3. Ma nema veze�� ma nije još skroz prošlo, malo me i pecka pa sam možda prejako fenom zagrijala vosak, koristila sam hladan oblog i mazala se kremom, prekrit ću sutra puderom, valjda bude prošlo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joj moguće da si se i spekla s voskom.. ako je to bilo prvi put dobro je prošlo, sljedeći put će ti već bolje proći :)))

   Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top